Arama sonuçları: *

1. xinontr

Çözüldü✓ BU SİSTEMİ TOPLADIM PEŞİN FİYATINA 9 TAKSİT İÇİN HBDEN ALIYORUM

hocam bende o kredi kartı var 350K limit ile ileride 5090a geçeceğiö bu parçaları topladım
  2. xinontr

Aynı fotoyu iki kere paylaşmışım özür diliyorum arkadaşlar. SAPPHIRE 9070XT NITRO+ MSI MPG GUNGNIR 300R 32GB 6400MHz TRIDENT Z5NEO AMD EXPO RAM MSI MAG 1000WATT MODULER PSU AMD RYZEN9800x3D MSI MAG TOMAHAWK B850 CHIPSET MSI SIVI SOĞUTMA I360 ssdim var diğer pcimde aktaracağım.
  3. xinontr

Bu sistem için öneriniz var mı? ileride ekran kartını değiştireceğim için diğer parçaları biraz ağır seçtim.
  4. xinontr

Yardım Sapphire Pulse 7900XT Hotspot Sıcaklık farkı çok yüksek.

Ev içi yazın 25-30 arası değişiyor kasa masa altında boğuluyor gibi geldi bana 1752128726 Ref model 110° sınır vermiş ama belli sıcaklıktan sonra Throttle'a gidiyor.
  5. xinontr

Yardım Sapphire Pulse 7900XT Hotspot Sıcaklık farkı çok yüksek.

Herkese iyi forumlar belirttiğim cihazımı aldığımda normal ile hotspot arasında fark yoktu fakat sonra sonra GPU 60° HOTSPOT 91° gibi saçma değerler olmaya başladı fan sürekli tam devirde dönüyor. Undervolt yapınca en fazla 7° düşüş gözlemiyorum. Sizce ne yapmalıyım kartı alalı tam 1 yıl oldu...
  6. xinontr

Serbest piyasa okey bu nedir arkadaş neden bu fiyat böyle?

Sevgili üstadım bu konsolda ssd değişmiyor WD veya Seagate'in Xbox Series konsollara özel depolama upgradeleri var. 1749587220 Rica ederim bu satıcıyı şikayet etsem ne olur bilen çıkar mı? 1749587267 Bilmiyordum teşekkürler ama bu fahiş fiyat çok zoruma gitti karaborsa sanki cihaz.
  7. xinontr

Serbest piyasa okey bu nedir arkadaş neden bu fiyat böyle?

Uzun zamandır siyah Xbox Series S 1TB almak istiyorum bugün girince karşılaştığım içler acısı manzarayı sizinle paylaşmak istiyorum sıfırı yurt dışında 449$ Dolar olan bir cihaz canım ülkemin garip esnafı tarafından 46.000₺gibi ütopik bir rakamla satışta.
  8. xinontr

Aradığım şeyi ya ben bulamıyorum ya da yok yardım edin lütfen :(

Öneri için teşekkürler fakat küçük masam olduğu için max %70 kullanabilirim bu baya büyük bi klavye gibi duruyor. 1740401107 bakındım üstadım fena dümen bi şeye benziyor boyutu beni üzer mi acaba kullanıyor musun?
  9. xinontr

Öneri için teşekkürler fakat küçük masam olduğu için max %70 kullanabilirim bu baya büyük bi klavye gibi duruyor.
  10. xinontr

Arkadaşlar %60 veya %75 kablosuz 2.4GHz RF dongle olan sesi bol çatır çutur RGB farketmez güzel profesyonel bir klavye arıyorum şöyle hall effect falan da olabilir özelliklerinin içinde önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  11. xinontr

+6000 MHz CL Değeri Düşük (CL30-32) Ram Tavsiyesi

çok teşekkürler çift modül arıyordum bütçeme de uygun sağolun.
  12. xinontr

+6000 MHz CL Değeri Düşük (CL30-32) Ram Tavsiyesi

Arkadaşlarım iyi forumlar başlıktaki gibi her şeyin birleştiği güzel bir ram güvenilir bi satıcıdan bulabilir miyim biraz bakındım bulamadım pek. Şu an elimde kullandığım ram:2x16 5200MHz Kingston fury CL 40
Geri