Arama sonuçları: *

1. I

Kasa çalışıyor fakat ekran ve klavye mouse algılamıyor

Bilgisayari daha dün casper'dan teslim aldım bakım ve sıvı soğutucu takımı için.İlk geldiği gün bilgisayarı sorunsuz kullandım diğer gün yani bugün bilgisayarı açtığımda görüntü gelmedi ama kasa çalışıyordu kasada DRAM ve CPU ışıkları yanıyordu. İlk gün biostan xmp'yi açmıştım bununla alakalı...
  2. I

Asrock A620M/HDV M.2 ile Cooler Master Masterliquid ML240L uyumlu mu?

Merhaba arkadaşlar anakartımda rgb girişi yokmuş sanırım onun dışında uyumsuz herhangi bir özellik var mı anakart ve sıvı soğutucuda?
  3. I

Scyrox v8 için skatez önerisi

obsidian donut skates kullanıyorum ben sizin kullandığınız mousepad ve mouse ile birlikte gayet güzel performans veriyor. obsidianı öneririm yani
  4. I

Scyrox V8 8k hz mouse için grip tape ve skatez önerisi

X-Raypad Obsidian AIR - Universal Donut Skates (Mor) kullanıyorum ben memnunum baya fena kayıyor wraith'den almıştım fakat stokları bitmiş.Stok beklersen oradan alabilirsin onun dışında xraypadin kendi sitesinde 9.90 dolara satılıyor.
  5. I

Scyrox V8 hangi usb girişine bağlanıyor

Merhaba, bugün scyrox V8 mouse ve W75 klavye sipariş ettim. W75 klavye Type-C girişi ile bağlanıyor. Farede ise USB A to C kablosu var. Anakartımda 1 adet Type-C girişi mevcut 1tanede Type-A. Type-C girişine klavyeyi bağlayacağım. Mousetan çıkan kabloyu pek anlamıyorum Type-A girişine takabilir...
  6. I

8K Hz klavye ve mouse için 4060 Ti R5 7500F sistem yeterli olur mu?

Merhaba arkadaşlar. Mouse ve klavye alacağım ikisinin de Hz değerleri 8k. Bilgisayarımda bir yavaşlama takılma sorunu yaşar mıyım? 4060 Ti. R5 7500F. 32 GB DDR5 6000MHz.
  7. I

İ7 10700F ve 4060 Ti Valorant oyununda darboğaz yapar mı?

Selamlar,Ekran kartını daha bugün satın aldım.İşlemcim 4 senelik ve darboğaz yapar mı bir bilgim yok.Çevremdeki insanlar yapmayacağını söylüyor sizce yapar mı? (Ayrıca Valorant oyununda kaç fps alırım tahmini?)
Geri