Arama sonuçları: *

1. M

2.el alacağım sistemin parçaları uyumlu mu?

12.775 tl normalde, bende bir kasa var onu 5k ya onu okutucam 7.775 kaliyo 1737485512 Normalde bir yerde calissam boyle toplamam zaten harclik ile biriktirdigim icin bu fiyata denk geliyo
  2. M

Para verirsen daha iyisini alabilirim :D
  3. M

O oyunlarla hic aram yok oynarsam belki gow oynarim
  4. M

Hdd kabul etmiyor derken? Ve yeni nesil oyunlardan kastiginiz seyler neler? Oyniyacagim oyunlar lol,fortnite,ark,mc,rainbow bunlari oyniyacagim ve bunlari cok rahatlikla oynatiyo
  5. M

16k bütçeye çıkmamın imkanı yok
  6. M

pekala yardımın için çok teşekkür ederim ben sana anlamadığım bir konu olunca tekrar danışıcam iyi günler.
  7. M

işlemciyi benim anakart desteklemez sanırım çünkü bende intel var ya o yüzden yer değiştirmeleri lazım
  8. M

şimdi ryzen 5 5600 lara baktım 800 tl fark var bunu karşılayacağımı sanmıyorum o yüzden ryzen 5 5500 alıcam. teker teker alabiliyosam sıralama olarak ne almalıyım?
  9. M

zaten 2 senedir %80 darboğaz ile yaşıyorum koymaz 1737380867 eğer olursa yapmayı düşünüyorum
  10. M

bi şey daha sorucam şimdi bende i5 4590,r7 240,300w psu var ben teker teker alsam ilk ekran kartını almayı düşünüyorum onu da beslicek psu bu şekil alırsam hem hevesimi gideririm olur mu bu şekil?
  11. M

Deme onu işte ya :D 1737380310 Fiyat olarak gercekten ucuzlar yalan yok ama icindekiler tam benim istedigim degil iste
  12. M

Bunlardan cok fazla gordum sorunlari ya deoplama alanlari kucuk ya da ekran karti rx 5600 xt den kotu 1737379982 Ne kadar fiyat farki olur
  13. M

Rx 5700 xt lere baktim fakat fiyat farki fazla 500 600 leri karsilayabilecegimi sanmiyorum rx 5600 xt ye cikmak bile biraz zorlar beni ama yone dedigim gibi butcem daha belli degil 1737379809 Link?
  14. M

zaten haziran ayına kadar kalamayacağını düşünüyorum fakat şuanlık bu şekil ne kadar fark olur fiyat olarak? ve rx 5600 xt bana biraz pahalı geldi,tabi daha bütçemin ne kadar olacağı belli değil rx 5600 xt ayarında ekran kartları söylersen sevinirim.
  15. M

12 14k arası 1737378961 ya işte harçlık olduğu için haziran ayına kadar biriktiricem tahminen 14 k fln
  16. M

şimdi şöyle bütçem benim harçlık ve benim bir bilgisayarım var 2.el fiyatı topladığımda 5k bunu satıp topladığım şeyin fiyatından çıkarınca 7.500 fln ediyo
  17. M

harçlık biriktirerek alacağım için bütçem bu kadar oluyo tahminen o yüzden 2.el tavsiye ettim
  18. M

KASA : Gameline Armor V3 3X RGB FANLI ATX BOŞ KASA PSU : Cooler Master 600w + 80 psu HDD : Hitachi 2 TB Hdd SSD : Western,Skynix,Samsung (hangisini almalıyım?) 256 GB M2 SSD RAM : 8x2 16 GB Corsair Ram CL 18 3600Mhz EKRAN KARTI : MSI RADEON RX 5600 XT MECH OC 6GB GDDR6 192 BİT ANAKART ...
Top Bottom