Arama sonuçları: *

1. TheKoswog

Yardım 5090 EKRAN KARTIM VAR MONİTÖRÜM BOZULDU ?

1 ay önce RTX 5090 ekran kartını aldım. İlk başta her şey sorunsuzdu fakat Nvidia'nın güncellemelerinden sonra ikinci monitörümde siyah ekran sorunu yaşamaya başladım. Monitör yalnızca 59.65 Hz'de çalışıyordu, bunun dışında sürekli sorun çıkarıyordu. Durumu anlamak için birkaç kez DDU...
  2. TheKoswog

Yardım 5090 I MSİ AFTERBURNER VE AMD RADEON HATASI ?

dalgamı geçiyorsun ne alakası var iyice sende bokunu çıkardın 5090 almakla apu ne alakası var kardeşim bir soru soruyoruz burda konuşmak için gelip konumu kirletiyorsun burda yardım arıyoruz ne diye gelip küçümsüyorsun insanları ?
  3. TheKoswog

apu nedir anlamadım bunu yapmam lazım değilmi ?
  4. TheKoswog

5090 Sonunda elime ulaştı oyun testleri yapacağım fakat msi afterburner açılıyor 5090 seçince geri kapanıyor bu sorunun çözümünü bilen varmı bu arada gpu 0 amd radeon çıkıyor bu normalmi neden 5090 sadece çıkmıyor yardımcı olurmusunuz ?
  5. TheKoswog

Yardım Msi 5090 Aldım Soğutması En Kötü Kart Deniliyor Doğrumu ?

nerde 2000 dolar söylede alalım asus kendi sistesinde 2700 dolara satıyor ? 1739312230 Türkiyede yaşıyoruz buna şükür edelim 200 binden almadık
  6. TheKoswog

Teşekkürler gerçekten içim rahatladı çoğu kişi kartı gömüyor nedense.
  7. TheKoswog

Yardım Bütçem var 50 bine kadar güzel webcam öneren veya satan ?

Webcam değil aslında profesyonel kamera arıyorum yayınlarda canlı net gösterecek yayıncı kamerası önerebilen varmı bütçeyi 100 bine kadar çekebilirim ?
  8. TheKoswog

Evet msi gaming trio aldım
  9. TheKoswog

yani zengin felan değilim sadece tasarımcıyım 5090 o yüzden istiyorum rahatça 4k oyun oynamak için, aynı şekilde oyunda yapmak için, o yüzden aklımda sorular vardı tecrübeli arkadaşlar gereken cevapları veriyor teşekkür ediyorum çünkü benimde insanlarında bilmediği bazı trickler olabiliyor...
  10. TheKoswog

MSI 5090 SOĞUTMASI EN KÖTÜMÜ ACABA PİYASADA MECBUR ASTRAL OLMADIĞININDAN,MSİ ALDIM BUNUN İÇİN SOĞUTMASI EN KÖTÜ DENİLİYOR TESTLERE BAKTIM OKADAR KÖTÜ DEĞİL ACABA BİLGİLİ ARKADAŞLAR YORUM YAZABİLİRMİ BU KONU HAKKINDA ?
  11. TheKoswog

Yardım AMD Ryzen 9 7900X 7950 3D Arasındaki fark nedir ?

Ryzen 9 9950X3D alacağım önerebileceğin yer varmıdır bütçem var
  12. TheKoswog

Yardım MSI Gaming GeForce RTX 5090 Aldım Sizce İyimi ?

burda başka birşeyden söz ediyor sanırım yanlış yolladınız.
  13. TheKoswog

en son çıkan amd 7950 3d değilmi onu almak daha mantıklı ozaman ?
  14. TheKoswog

15 Şubat 2023 Günü ryzen 9 7900x Aldım şuanda 5090 aldım buna uygun en güçlü işlemci nedir acaba bu arada, 7900x ve 3d var bunlar arasındaki fark nedir çünkü 3d 4.20 ghz verirken 7900x 5.60 veriyor bu saçma geldi biraz 3d fiyatı daha fazla olmasına rağmen bu konuda bilgili arkadaşlar varmıdı ?
  15. TheKoswog

Çok teşekkür ederim rahatladım çok bir fark yokmuş, astral alamayınca mecbur msi aldık ama sorun yok önemli olan işlevi.
  16. TheKoswog

gaming trioda aynı değilmi öyle çok bir fark yoktur umarım
  17. TheKoswog

Msi 5090 Ekran Kartı Aldım Pckolikten gaming trio modeli ve suprim arasındaki fark nedir ? Asus astral alacaktım yalnız hiçbiryerde olmadığı için mecbur msi aldım sizce arasında fark nedir yardımcı olurmusunuz ?
  18. TheKoswog

5090 Ön sipariş satan yer var mı?

bende arıyorum bulamıyorum
Geri