Arama sonuçları: *

1. A

Razer Deathhadder Essential İyi midir

bu msi gg clutch gm 31 wirelessten iyi mi?
  2. A

Valorant indirme sorunu

Bu valo inerken 1kb de kalıyo inmiyo öyle kalıyo neden oluyo çözümü neidr
  3. A

Tamamdır eyw
  4. A

Hangi mousleri tavsiye edersin bütçe fark etmez
  5. A

Yeni mouse alıcam fakat emin olamadım bu razer deathadder essential iyi midir beyazını alıcam bide öneri mousede bulunabilirmisiniz
  6. A

Bilgisayar topluyorum iki seçeneğim var yardımcı olabilecek Var mı

1. foto al 1737725215 montajı iptal edebiliyosan iptal et kendin yaparsın çok zor bişey değil
  7. A

PS5 slim mi PC mi alınır

hangisine alışıksan ama ps 5 derim çünkü pc alınca ona sürekli daha iyi parçalar eklemek isticeksin ps 5 te max depolama eklersin çok bi mevla tutmaz o da ,
  8. A

Bu sistem parçaları nasıl?

..............r
  9. A

Bu sistem parçaları nasıl?

knk parçaları tek tek alma hazır sistem alsan daha iyi olur çünkü hazır sistemde aldığın yere yollasan tüm parçalara bakarlar sıkıntı hangisindeyse onu tamir ederler ama tek tek yaparsan önce nerenin bozuk olduğunu anlaman lazım sonra aldığın yere yazman lazım falan filan uğraşma derim
  10. A

Öneri Stok fan tipinde soğutucu önerisi

İ5-12400F için uygun, performanslı ve montajı kolay bir hava soğutucu arıyorsanız, kasanızın dar olduğunu göz önünde bulundurursak, hem yüksek performans sunan hem de boyutları çok büyük olmayan modelleri tercih etmeniz önemli Cryorig C7 Noctua NH-L9x65 Scythe Big Shuriken 3 BUNLARI...
  11. A

Yardım Hava soğutucu fanı kaç wat harcar

Hava soğutucular genellikle, özellikle kutuda belirtilen TDP (Thermal Design Power) değeriyle ilgilidir, ancak bu değer, soğutucunun soğutma kapasitesini belirtir ve doğrudan enerji tüketimiyle ilişkili değildir. TDP 135W yazıyorsa, bu, soğutucunun sistemin 135W'a kadar ısısını etkili bir...
  12. A

FİFA 23 out of range hatası

FİFA 23 e giriyorum pc yi televizyona bağlayınca giriyor ama monitöre tekrar takınca out of range hatası alıyorum yardım edebilcek varmı
  13. A

Dark freezer x123 duo işlemciye oturmuyor

Sağol kardeşim son hali böyle olmuşmu
  14. A

İSLEMCİ SOGUTUCUYU TAKAMADIM

Yok valla olmuyo
  15. A

Azcık yer kalıyo 2kişiyiz sokamıyoz eğilmiyo
  16. A

İSLEMCİ SOGUTUCUYU TAKAMADIM

nası yaptın kk ne taraftan zorlucaz
  17. A

Aga benim anakarta olmuyo diye kutusuna kaldırdıydım iade ederim diye @Akadir41 1737539714 Böyle oluyo hocam
  18. A

Abi valla bişe anlamıyom sen nasıl yaptıysan video veya foto atarmısın @Akadir41
  19. A

Bu clipslerin tek tarafı giriyo zorluyorum öbür clips ulaşmıyor 1737482770 .
  20. A

Kral böyle oluyo
Top Bottom