Arama sonuçları: *

1. C

Yardım TÜRK TELEKOM ALT YAPİ

Teşekkür ederim
  2. C

Benim dibimde var hemen yakin yani
  3. C

Alt yapi sıfırdan cekilecek binada yok
  4. C

Merhaba taşındığım evde internet alt yapısı yok. Komsum bugün gidip türk Telekom müdürlüğüne dilekçe vermiş alt yapı için ordaki çalışanlar internet paketi secmelisiniz yoksa başvuru yapamazsiniz demisler komşu ma taahhütlü paket yapmışlar sart koymuşlar yani yapmazsan bizde alt yapi getirmeyiz...
  5. C

1440p monitör almak mantıklı mi

İşlemcim 5600x yanlış yazmışım konuya
  6. C

1440p monitör almak mantıklı mi

Merhabalar sistemim şu şekilde Rx6700xt 12gb 5600xt Şu anki monitörüm 1080p çözünürlüğe sahip ben 1440p monitöre geçmek istiyorum sizce gecmeye değer mi aradaki fark beni tatmin eder mi? oyunlarda cok fps düşüşü yaşar mıyım
  7. C

Çözüldü✓ Anakart değişmeli miyim?

Merhaba max 65 derece yer yer 66 oluyor
  8. C

Çözüldü✓ Anakart değişmeli miyim?

Merhaba ryzen5 5600x oc şekilde 4.7ghz gpu olarak rx6700xt ekran kartı kullanıyorum anakartim b450h2s sizce anakart yükseltmesi yapmali mıyım yoksa yeterli olurmu bu anakart
  9. C

Yardım Pubg mobile drop anlik kasma sorunu nasıl çözerim

Merhaba sistemin ryzen5 5600x ekran kartim 6700xt 3600mhz 16gb ram ona rağmen akıcı oynamıyorum 90fps veriyor ama anlik drop ve takılma oluyor özellikle mod a atlayınca yayıncılar gayet akici oynuyor neyi farklı yapıyorlar acaba
  10. C

Çözüldü✓ Gigabayte bios sorunu

Format sonrası biosa girmeye çalıştım direk biosa atmak yerine bu ekran geliyor setup basınca biosa giriyor direk girmiyor nasıl düzeltebiliriz
  11. C

FORMAT SONRASI BİOS A GİRİŞ SORUNU

Merhabalar format attim sonra biosa gireyim dedim bu sekilde geliyor setup diyip giriyorum biosa girek girmiyor nerde yanlış yaptim acaba
  12. C

PWM ARGB FAN bağlantısı

Merhaba görselde ki fanlar dan sipariş ettim. Ama.kafama takilan bir şey var suan sıvı soğutma olarak corsair h100x kullanıyorum fanları rgb-argb değil ben bu fanları sıvı soğutmaya da takmak istiyorum bu fanların argb kablosu ve pwm kablosu ayrimi oluyor yoksa tek kablo tek sokete mi takılıyor...
  13. C

PUBG MOBİLE İÇİN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Sıcaklık 50 üstüne çıkmıyor sıvı sogutma kullanıyorum
  14. C

Hepsini yaptim hocam hatta islemcim oc durumda 4.5 ghz de çalışıyor stabil bir sekilde
  15. C

Yardım Gameloop Pubg Mobile çook kasıyor

Banada atabilir misin rica etsem
  16. C

Merhaba arkadaşlar güncel sistemim ryzen 5 3600 ekran kartım rx5600xt ram olarak 3000mhz 8+8 16 gb. Oyunda ciddi droplar ve kasmalar yaşıyorum tüm ayarları olmasi gerektiği gibi yapmama rağmen. Emülatör sorunlu evet nunu biliyorum ama işlemciyi yükseltirsem belki sorun şuan ki işlemci me kiyasla...
  17. C

FORMATTAN SONRA BİOS A GİREMİYORUM

Merhbalar. Pc ye format attiktan sonra biosa girmeye çalıştım fakat biosa giremedim hepsini tek tek sectim ama yinede olmadi daha önce böyle bir sorun yoktu. Çözümü nedir bunun teşekkür ederim simdiden yardımcı olan arkadaşlara.
  18. C

razer synapse3 mouse yi görmüyor

merhaba daha once kullandıgım razer vıper 8khz kablolu farem suan kendı yazılımı bır turlü görmüyor uzun sure pc yi kullanamdım sonra acıp kullanınca fareyi görmedi guncelleme yaptım pc guncellme yaptım tüm drıverler guncel ama yinede program fareyi görmüyor. ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun
  19. C

4000 mhz ram ve r5 5600x

1660646280 Ustam mesela 3600 de 3600 üstü stabil değil di belki bunda da öyledir diye soruyorum 1660646421 Teşekkürler
  20. C

4000 mhz ram ve r5 5600x

Merhabalar ben 5600x alacağım 4000 mhz ram mi yoksa 3600 mhz mi daha faydalı olur
Top Bottom