Arama sonuçları: *

1. J

Philips bu monitor alınır mı?

çok teşekkür ediyorum. 2k ya çıkmak istesek fiyat bayağı fark eder mi acaba, uyguna bir şey çıkar mı
  2. J

Aslında genel olarak bilgisayarla uğraşırken ekranımın akmasını istiyorum. Kasama çok yatırım yaptım ve monitörüm bilgisayarıma göre çok hantal kaldı, ekran akıcı değil. Film de izlemiyorum aslına bakarsanız, yazılımla uğraşıyorum anlıyorum
  3. J

bu durumda IPS yerine başka tip panel mi tercih etmeliyim akıcılık için? yoksa yüksek hertz IPS akıcılık sağlar mı
  4. J

çok teşekkür ediyorum öncelikle. ms tepki süresi oyun oynamayan biri için fark yaratır mı acaba bilginiz var mı? ve hangi marka daha iyidir KTC mi yoksa gigabyte mı alınır acaba
  5. J

https://www.itopya.com/philips-evnia-27m2n3500nl-27-180hz-05ms-hdmi-dp-free-sync-hdr10-qhd-fast-va-gaming-monitor_u28802 bu monitörün muadilleri var mıdır eğer kötü ise? 7000 lira için uygun mudur? elimde 1080p 100 hertz ekran var çok kasıyor.
  6. J

Yardım Büyük, 2k ve minimum 200Hz monitör arıyorum

Oyun oynamıyorum, ekranımın büyük olmasını, ghosting olmamasını, çözünürlüğü yüksek olmasını istiyorum ama akıcı da olmasını istiyorum. Şöyle fiyat performans 7-9bin aralığında 200-300 Hz arası 2k monitör bulunur mu ?
  7. J

Yardım Coil Whine5070Ti Gainward incehesap

Umarım ses çoktur :D internet üzerinden aldım evet, 4 ekimde incehesap.com
  8. J

şuanda kasanın camı çıkık vaziyette, ondan kaynaklı değil bende. Daha önce deneyimlemediğim için düşük ya da yüksek olduğuna tam karar veremiyorum ama oyun oynarken rahatsız ettiği kesin :/ Oyun oynamayacağım ama ileride kartımı satmak istediğimde coil whine olduğunu söylemem gerekecek ve bu da...
  9. J

haklılar tabi, sadece üzerimde şanssızlığımın getirdiği bir gerginlik var. Dediğiniz gibi poşetleyip göndereyim o zaman
  10. J

yeni açtım kartı ve test ettim, oyuna girdiğim gibi cızırtı geliyor. aynı PSU ya 9070xt sapphire pulse takıyordum sorun yoktu. değişim istedim, kargolayın inceleyelim diyorlar. kargoda zarar gelse nolacak...
  11. J

Yardım 5070Ti siteden mi yoksa paramgüvende mi

evet, ilana faturasını da koymuş.kutusu açılmamış. zaten param güvende olduğu için kargo geldiğinde ürünü kontrol etme fırsatım olacak anlıyorum .. pg var evet
  12. J

Yardım 5070Ti siteden mi yoksa paramgüvende mi

incehesapta 39000tl 5070ti gainward var. sahibindende 34000 + 1900paramgüvende ile sıfır palit 5070ti var. ne yapmalıyım? paramgüvende olduğu için sıkıntı olmaz gibi düşünüyorum. 3100 lira yüksek bir sayı bana göre
  13. J

Yardım 5070Ti alacağım, tavsiyeye ihtiyacım var

Tamamdır hocam
  14. J

Kutusu açılmamış sahibindende 5070Ti palit ekran kart var.Riske girip 36500e alınır mı? yoksa incehesapta gainward vb 38bine düşebilir diye indirim mi beklenmeli?
  15. J

Çok teşekkürler
  16. J

Geçen hafta cuma günü incehesapta indirime girmişti. Tekrar böyle bir şey olur mu? Sürekli bu şekilde iniyor mu her hafta?
  17. J

5080 bilgisayar 83 bin TL

evet sisteme fiyatını girmemişler, 0 tl olarak hesaplanıyor muhtemelen
  18. J

alınmıyor keşke alınsa
  19. J

Burada bir yanlışlık var gibi görünüyor :D kart zaten 70bin falan değil mi
  20. J

Yardım 9070xt Sapphire Pulse 4 ay kullanıldı ne kadar eder?

4 aydır kullanıyorum ve şimdi satılığa çıkardım. genelde 25 teklif geliyor, 26 teklif aldım. Sizce satmalı mıyım?
Geri