Arama sonuçları: *

1. P

Lütfen Yardım edin win 11

Lisanstan olacağını sanmıyorum format atıp ta geçmediyse indirdiğin bir yazılımdan kaynaklanabilir. Çok bilindik bir yazılım indirmiyorsanız kesinlikle virüstotalden bak
  2. P

WİNDOWS ANİDEN ÇÖKÜYOR

Biraz geç oldu fakat sorun nvidia nın son driverindeki 30-40 serilerşnde uyumsuzluktan olmuş.
  3. P

VRM SOĞUTUCUSU ÖNERİ

Biliyorum işte onu soruyorum çalıştırırsa vrmler (senin dediğin siyah kutular) için soğutucu bloğa ihtiyaç olur mu diye
  4. P

Öneri R5 5500>r7 5800x3d upgrade

Ram krizi öncesi insanlar :D
  5. P

VRM SOĞUTUCUSU ÖNERİ

Merhabalar. Ben işlemcimi 5600x ten 5800x3d upgrade etmek istiyorum geleceğe yatırım için falan diye. Fakat bu vrm'lerin desteklememe, çok ısınma vb. Gibi olayları varmış. Kasamda üstte 3, yanda 1 tane egzoz fanım bulunmakta. Bu şekilde bir sistem kurulması halinde soğutucu bloğa ihtiyaç olur...
  6. P

MİNECRAFT AÇILMIYOR YARDIM

Selamlar. Bundan önce yine "Forest" hata koduyla giriş yapamama sorunu yaşamıştım. Sonra edgeyi sildiğim için olduğunu anlayıp güncellemeyi bekledim. Şimdi yeniden oldu ve güncellemeyi beklicek çok zamanım yok ne yapabilirim edgeyi geri yğkledim ama sanırım edge webview2 yüklü olmalı onuda...
  7. P

Pc hiçbir şekilde açılmıyor

Psu da sorun yok sanırım. Anakartta sorun olabilir. Yada ramlerdede olabilir bilemiyorum
  8. P

Pc sürekli mavi ekran veriyor ne yapmam lazım

Nvidia ekran kartı kullanıyorsan bi güncellemedeki hata var ondan dolayı formatsız çözülmüyor.
  9. P

Pc boşta ve yükte donup bir müddet sonra kapanıyor

Boşta yüksek kullanılıyorsa virüs girmiş olabilir.
  10. P

PC SÜREKLİ ÇÖKÜYÖR!!

Nvidia ekran kartımı kullanıyorsunuz?
  11. P

Kasadaki jack girişleri çalışmıyor anlam veremedim?

Ses kartı bozulmuş olabilir
  12. P

Pc düzgün çalışmıyor

Ssd yada hdd nn tam takılı olduğuna emin misin? Değilsen ssd yada hdd bozulmuş olabilir burada herhangi bir tuşa bastığın gibi biosa atat
  13. P

ÖNEMLİ PC İNTERNETE BAĞLANMIYOR

Kısaca olayı anlatıcam. Geçen bir klavye aldım ve Segment diye bir sitede driverını buldum. Daha önceden sıvı soğutıcım için kullandığımdan güveniyordum. Bu arada şunuda söyliyim benim usb çoklayıcım yüksek ihtimal arızalı neyse indirdim kurdum sonra büyüteç açıldı ekran boyutu falan değişti...
  14. P

İ514600k rtx 5060 vs ryzen 5 7500f RX 9060xt 16gb daha iyi

2. Seçenek kesinlikle daha iyi.
  15. P

30-40k Arası Laptop Önerir Misiniz?

Şuan önerebilecek kadar müsait değilim ama bence ne alıyosan freedos alman önerim olur
  16. P

PC START ALMIYOR VE BİRKAÇ SORUNU DAHA VAR

Size kısaca olayı anlatıcam. Pc yi açarken ilk başta 2-3 basışta start almıyor ve sonra açılıyor. Bazende start alıyor fakat siyah ekran. Ssd nin üzerinde ışık var yanıp sönen o hiç yanmıyor. Kapat aç yapınca birkaç kere bu geçiyor. Şu güne kadar sıkıntı çıkarmıyordu fakat bugün yazılımsal...
  17. P

BU OYUNDAKİ FONTUN ADI NE

Selamlar. Bugün Roblox Doors hakkında ayrıntılı bir hikaye videosu yapma kararı aldım. Fakat bir fonta ihtiyacım var. Bu fontun adı nedir acaba?
  18. P

LAPTOP KLAVYEM ÇALIŞMIYOR

Sorun çözüldü. İnce ve sert olan bir şeyi plastik kısmına geçirdim çözüldü
  19. P

Backrooms akıl sağlığı seviyeleri

Backrooms escape together daki bütün akıl sağlığı seviyelerini bilen bir arkadaş yazabilir mi? En uygun titrek falan gibi
  20. P

LAPTOP KLAVYEM ÇALIŞMIYOR

Selamlar. Geçenlerde hayatımda ilk defa çalışan bir laptop temizledim ve bilgisayar sorunsuz çalışıyor fakat klavyenin sabitlenmesine yarayan plastik parça çıktı takamıyorum elektrik bandıyla bir şeyler yaptım şimdi de sadece bazı tuşlar çalışıyor ne yapmam lazım çözemezsem harici klavye alıcam...
Geri