Arama sonuçları: *

1. O

Çözüldü✓ Asus rtx 4060 ti dual white oc edition 8gb ekran kartına uygun işlemci

Öncelikle öneriler için çok ama çok teşekkür ederim Peki anakart için hangi amd işlemciyi önerirsin ve hangi ssd daha iyi olur şimdide teşekkür ederim iyi forumlar.
  2. O

çok teşekür ederim çok yararlı oldu iyi iyi günler iyi forumlar dilerim. 1737559194 ek olarak Powersupply gücü ne kadar olmalıdır? 750 w yeterlimidir?
  3. O

evet beyaz toplamaya çalışıyorum fakat hangi parça daha iyi olur olmaz pek bilmiyorum ama az olan bilgilime dayanaraktan böyle bi sistem yaptım öneri olarak vermek istediğin veya istediğiniz parçalar varsa söylermisiniz rica etsem iyi forumlar.
  4. O

evet 1080 p de kullanmayı düşünüyorum
  5. O

cs valo gibi oyunlar oynamak ve arada yayın açmak için kullanacağım yeterlimidir?
  6. O

Öncelikle iyi forumlar Yeni bir sistem topluyorum fakat alacağım ekran kartına uygun hangi işlemci daha iyi olur diye kararsız kalıyorum sistemim:
Top Bottom