Arama sonuçları: *

• Users: Hexy
  • Order by date
  1. Hexy

Çözüldü✓ Asus B360M-K Prime anakarta M.2 Ssd takılır mı?

Sonuç:takılıyormuş. samsung 980 500gb 3500mb yazmaya kadar olan m2 ssd aldım ve taktığımda çalıştı. Ama disk boşken 3200mb,diske windows+birkac program kurduğumda (182gb kullandım) 3000mb yazma hızı elde ettim. Çözüldü.
  2. Hexy

M2 SSD hızı kutudakinden farklı (300mb)

m2 ssd: Pcı Gen. 3 x 4 yazıyor hocam alttaki dosyada ssd driver'ının (samsung magician) içinden bir fotoğraf mevcut anakart ise biraz kafamı karıştırdı. anakartın m2 bölümünün yan kısmında Pcı x4 socket 3 yazmakta. anakartın pdf inde ise anakartın m2sinin 32gb veri transferi yapabildiği, NGFF...
  3. Hexy

M2 SSD hızı kutudakinden farklı (300mb)

Yeni bir Samsung 980 NVMe™ 500 GB M2 SSD aldım ve okuma hızı 3500MB/s yazıyor. ama ürünü Crystal Disk de teste soktuğumda ise max 3200MB okuma hızı alıyorum. Sağlığı %100 ve neredeyse 1 saat bile kullanılmadı. Bu normal mi? Kullandığım anakart Asus b360m-k ve pci slotunun pci4 yerine pci3...
  4. Hexy

HDD Sağlığının azalmasını önleme

16227 saat çalışan bir hdd ye sahibim ve yeniden konumlandırılan kesim sayısı 29. Bu sayının çok yüksek olması hdd nin öldüğü anlamına geldiğini duymuştum. Hdd nin sağlığını yükseltme veya daha iyi bakmak için bir çözüm var mı?
  5. Hexy

Biosa giremiyorum Asus B360M-K

Bios pilimde herhangi bir sorun yok hocam tarih her zaman normal şekilde çalışıyor ve bios ekranında bununla ilgili bir uyarı yok. 1739741214 Ne yazıkki bios pili ile alakasız bir durum hocam. bios pili çalışıyor çoklu alıntı yapmayı unuttum kusura bakmayın forumda yeniyim
  6. Hexy

Biosa giremiyorum Asus B360M-K

Bios ekranı gelmiyor. Asus anakarta sahibim ve del f2 tuşlarıyla açıldığını biliyorum ancak bios ekranımı her zaman goremiyorum. Bilgisayar açılırken tuşlara basıyorum ama ya ekran gelmiyor, yada windows a geçiyor. Aynı zamanda windowsun kurtarma menüsünde de aynı sorunu yaşıyorum yani monitör...
  7. Hexy

Biosa ekranına giremiyorum

sanirim bilgisayar windowsu kuracaği diski bulamamış. Bilgisayarı yeniden başlatırsan ve anakartının bios tuşuna basarsan biosa girebilirsin (her firmada değişiklik gösterebilir) ve biosdan icinde windows olan diski seç. Ayrıca eğer ki usb den boot alıcaksan ilk önce Rufus dan usb ye windowsu...
  8. Hexy

Asus prime b360m-k GDDR6 takılırmı?

1660 Super ekran kartı alıcaksan aradaki darboğaz çok fazla. Aynı işlemci bende de var ve valorant cs bile giremiyorum. Aşırı input lag problemi çekiyorum işlemci kaynaklı. İşlemciyi yükseltmen daha iyi olur. anakartın 8 ve 9. nesil lga 1151 destekliyor ona göre bakmanı tavsiye ederim.
  9. Hexy

Çözüldü✓ Asus B360M-K Prime anakarta M.2 Ssd takılır mı?

Asus B360M-K anakartım var. 1 adet m2 ssd takmak istiyorum ama uyar mı bilmiyorum. Anakart Pcı x4 sata mode diyor ama seçmek istediğim ssd PCIe Gen 3.0 x4, NVMe™ 1.4 özelliğine sahip. detayları belirttim. Ayrıca 1 adet ssd ve 1 adet hdd ye sahibim m2 takınca hdd iptal olur mu bilmiyorum anakart...
Geri