Arama sonuçları: *

• Users: SHN67
  • Order by date
  1. S

Bu fiyata göre aldığım bilgisayar ve ekran fiyatı mantıklımı?

bana amd işlemcili nvidia ekran kartlı uygun fiyatlı pc bulabilirmisin çünkü o fiyattan aşağıya bulamadım hiç bir şekilde.
  2. S

tek tek cidden pahalıya geliyor internette şuan hazır kasaları özelleştirsem benim sistemin aynısına eş değer sistemler 38 k ya çıkıyor ve ssd 500 gb da bıraktığım halde.
  3. S

dediğin çok doğru o zamanlar 2024 son aylarında dizmeyi düşünüyordum baya araştırma yapmıştım sitelerde teker teker geziyordum aklımda rtx 4070s bir sistem vardı ryzen 7 ile birlikte fiyat 40k filan ederleri vardı vatanda bile fazla değişiklik yoktu bu sistemlerde özelleştirdiğimde ama 2025 de...
  4. S

yaptım ama sabit rtx 4060 8 ryzen 5 7500f li pc önerdiler fiyatlar hemen hemen aynı amd ekran kartı önerenler oldu ama nvidia istediğim için onları es geçtim.
  5. S

dediğin sistemin birebir aynısını sitelerde yaptım ekranıda dahil ettim 46 küsür çıkıyor ve ramları kasayı ucuz tuttuğum halde.
  6. S

32 ram ek olarak 1738714712 asus tuf gaming
  7. S

Dediğin sistem çok güzel yorumun içinde teşekürler fakat şöyle bir şey ekranla beraber 45 k ya aldım üste yazdım çok mu bilmiyorum fiyatı illaki ceblerine para koyuyorlar ama hani internette çok site gezim 5400 mhz 16 ram rtx 4060 8gb ryzen 5 7500f gibi kasalar tek başına 40 k ediyor sitelerde...
  8. S

Bana internetten aynı sistemi daha düşüğe bulabilirmisin peki çünkü çoğu sitede aynı fiyatlar başka çarem yoktu sonuçta fiyatlar göz önünde.
  9. S

bana bu sistemle aynı bir sistem bulabilirmisiniz internette nerden baksam aynı fiyatlar var başka nereden alıcaktım itopya,gaming gen vb çoğu sitelerde araştırmıştım aynı sistemler aynı fiyatlar
  10. S

peşin aldımda nvidia ekran kartı amd işlemci arayışındaydım internetteki sitelerden hiç alışveriş yapmadığım için bu konuda güvenemedim hele sahte psu olayları filan direk vatana gidip aldım.
  11. S

4070 süper koyucaktım kasaya ama haddiden fazla çıkıyor fiyat malesef böyle dizdim performans konusunda sıkıntısı olmassa iyidir yinede.
  12. S

Vatan bilgisayardan 650w rampage psu ryzen 5 7500f rtx 4060ti 16 gb zotac ekran kartı 32 gb ddr5 ram 5400 5600 mhz olması lazım 1tb m2 ssd ek olarak tuf gaming ekran aldım ve bir bütün olarak pc yi topladım şuan hazır gelmesini bekliyorum ama 45 K verdim sizce iyi bir alışveriş olmuşmu?
  13. S

Kule Tipi Fan Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Kule tipi fan almayı düşünüyorum alırken bilgisayarıma uyması için nelere dikkat etmeliyim ryzen 5 7500f işlemci var.
  14. S

Bu bilgisayarı almalımıyım ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/413890/vulcan-4070super-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-v2-12gb-16gb-ram linkteki pc alınır mı? ?
  15. S

Masaüstü bilgisayar almam lazım lütfen yardımcı olun

Acil Masaüstü oyuncu bilgisayarı almam lazım ve bana güzel bir bilgisayar önerebilir misiniz? bütün baktıklarımda o pahalı bu iyi değil diye yorumlar alıyorum ve her defasında başka bilgisayarlara yöneliyorum ama bulamıyorum 30,35,40k arası olabilir ekran kartında pek AMD güvenim yok ama...
  16. S

Ryzen 5 7500F Sistem Alınır mı?

bilmiyorum hem kullanmadığımdan hemde nvidia sevdiğimden,gelen geçen amd ile bir sorun yaşıyorum diyor ben sorun yaşamamak adına nvidia istiyorum uzun süre güzel bir zaman geçirmek.
  17. S

Ekran kartı sürücümü kuramıyorum

Bende de bu sıkıntı vardı ama nvidia kartımdaydı en güncelden aşağıya doğru sırasıyla indirip kurmayı denedim ve bi kaç sürüm sonra bi tanesi başarılı şekilde kuruldu sitesinden bu serinin baştan sona bence bir daha dene internette ufak bir araştırma yap...
  18. S

AMD Ryzen 7500F Alternatifleri ve Fiyat Karşılaştırması

AMD RYZEN 7500F DEN KALİTELİ İŞLEMCİ VARMIDIR? onun fiyat aralığında ryzen 7 de olabilir
Top Bottom