Arama sonuçları: *

1. B

5000TL gamepad önerisi

sağolun hocam çok yardımınız dokundu.
  2. B

5000TL gamepad önerisi

cevaplar için sağolun hocam thunderobot g80 ts alacağım herhalde bataryası iyiymiş. son yorumunuzu almak isterim sizce thunderobot fiyatına oranla sunduğu özellikler açısından 10 üzerinden kaç puan alır? ve siz olsanız cyclone 2 mi tercih ederdiniz g80 ts mi?
  3. B

RTX 5070Ti ve 5070 laptop öneri

alınmaz.
  4. B

Laptop tavsiyesi Lenovo LOQ 15IRX10 alınır mı?

bu modelde yok. bütçe kaç tl? laptop alınır sağlam cihaz fiyatına göre fakat 2k oyun keyfi için ben olsam şu modeli tercih ederdim. https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-omen-16-ap0002nt-c52qzea-ryzen-ai-9-365-32-gb-1-tb-ssd-rtx5070-16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,1164711792.html
  5. B

RTX 5070Ti ve 5070 laptop öneri

üstteki model fiyatına değmez şahsi fikrimce. alttakini alın.
  6. B

5000TL gamepad önerisi

kusura bakmayın bir süredir foruma girmiyordum görmemişim mesajı. mesela neden thunderobot g80ts varken vader 5 pro ve g7 pro için bütçe zorlamalıyım? çünkü tryhard bir oyuncu değilim 2 isteğim var biri gecikmesiz olsun 2. si drift yapmasın. bu iki isteğimi thunderobot g80 karşılar sanırsam. bir...
  7. B

5000TL gamepad önerisi

selam. gamepad alacağım fakat ne alacağıma karar veremedim. xbox 9. nesilde drift sorunu yaşadığım için değiştiriyorum bu yüzden hall effect veya tmr stick bir gamepad arıyorum. şuan 8bitdo ultimate 2 düşünüyorum iyi midir?? @Diavelin
  8. B

Nova Pro Wireless ile video açtıktan sonra bilgisayardaki tüm sesler gidiyor

Selam. Nova Pro Wireless'ı Bluetooth ile laptopa bağlıyorum ama bir video veya film açtığımda, video veya film oynamıyorsa bilgisayardaki tüm sesler gidiyor. Bunu yaşayan var mı veya çözümünü bilen? yardımcı olabilecek varmı?
  9. B

Asus rog delta 2 alınır mı??

selam. şuan kulaklık arayışındayım ve delta 2yi aşırı beğendim kağıt üstünde gpx2 den daha iyi bir kulaklık fakat aklımda soru işaretleri var. takip ettiğim etmediğim neredeyse her valorant oyuncusu gpx2 kullanıyor bu yüzden kafam karıştı biraz. ses kasma performansı ve ses kalitesi hangisinin...
  10. B

Wireless Klavye Önerisi

Selamlar. Sorum başlıktaki gibi fakat bir sorum var. Şu an laptopumun Türkçe klavyesini kullanıyorum ama bu bütçelerde çok iyi İngilizce klavyeler var. İngilizceye geçince sorun yaşar mıyım? Deneyimli olanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız bu konuda? İngilizce klavye için 2K Türkçe için 3K ya...
  11. B

VGN V87 vs Gamepower Eva 7

o zaman vgn v87 alıyorum hocam sağolun.
  12. B

vgn v87 de de hot swap var hocam. eğer çok çok bir artısı yoksa v87 daha hoşuma gitti onu alacağım.
  13. B

vgn v87 ye göre artıları neler bu klavyelerin?
  14. B

niçin? nesi daha iyi olduğu için tercih etmeliyim? malzeme kalitesi mi gecikme değeri mi switchleri mi uzun ömürlülüğümü?
  15. B

Selamlar klavye alacağım ve kablosuz istiyorum çünkü FPS oyuncusu değilim. Bu iki klavye neredeyse aynı fiyat fakat VGN V87 için Türkçe keycaps alırsam Total'de 3400TL'ye geliyor. Bütçeden yana sıkıntım yok 1900 de veririm 3400 de benim için önemli olan uzun ömürlü olması ve performansı. VGN V87...
  16. B

Laptop için Ssd önerisi

selam ssd arıyorum hızı önemli değil çünkü ana ssd olarak kullanmayacağım 1tb yetmiyor ek 1tb veya 512gb daha lazım. bütçe çok belli değil fakat 1100 ü fazla aşmasa iyi olur. 1tb için 1700 e kadar çıkabilirim.
  17. B

60-70 bin tl bandında laptop önerisi?

ben şahsen laptop alınacaksa 4070 ve üstü alınmasını önermiyorum fakat 80-85k bütçede aşağıdakileri önerebilirim. https://www.hepsiburada.com/hp-omen-max-16-ak0008nt-amd-ryzen-ai-7-h-350-32gb-1tb-ssd-rtx5070ti-freedos-16-tasinabilir-bilgisayar-bq1y2ea-pm-HBC00008X7JP5...
  18. B

Palm f/p mouse önerisi

mchose a5 ultra.
  19. B

Çözüldü✓ Üniversite için laptop önerisi

laptopu ne için kullanacaksınız? oyun mu yazılım mı günlük kullanım mı ağır render mı 3d tasarım mı?
Geri