Arama sonuçları: *

1. P

Sistemimde sebebi belli olmayan donmalar yaşanıyor(Windows10-11)

hocam şuanda dediğiniz gibi çalıştırdım bilgisayarı bir süre böyle kullanacağım sizi tekrardan bilgilendireceğim. 1738361239 Hocam şaka gibi ama gerçekten de işe yaradı dediğiniz teşekkür ederim @_Zaur_ . Eğer yine bu tarz bir problem yaşarsam bu başlık altında size bildiririm tekrardan.
  2. P

Hocam sadece satayı çıkarsam yeterli olur mu şuanlık 1738355314 Birde şöyle komik bir detay var ben steami açtıktan sonra başlıyor tüm sıkıntılar :D
  3. P

Donma sıkıntısı başladığı zaman alt tab atarken zorlanıyorum.
  4. P

Hocam her şey güncel taze format attım zaten, W11 de yaşayınca aynı sorunu W10 a geçmiştim zaten aynı sorunları tekrar yaşamaya başladım şimdi de. 1738354777 Hocam istediğiniz kadar gülebilirsiniz yeterki sorunumu çözmeme yardımcı olun :) 1738354810 Hocam deneyeceğim ama sistemdeki donmalarla...
  5. P

Evet, orijinal. 1738354189 Şuan usb'ler ile kaynaklı sorunlarda başladı. :D şaka gibi.
  6. P

Windows 10 güncel versiyonu kullanmaktayım, Windows 11(aynı şekilde güncel sürüm) de bu sorunu yaşıyordum birden Windows'ta gezinirken arayüz tamamen donuyor, kendini yeniden başlatıyor, HDD ile alakalı sorun yaşatıyor hiçbir şeyi açmama müsaade etmiyor. Güncelleme ile alakalı bir şey mi başka...
  7. P

I9 13900KF boşta 50-70 derece çalışıyor

i9 13900KF kullanıyorum(microcode güncellemesini yaptım), soğutma olarak NZXT Z63 kullanıyorum. Dün sabaha kadar her şey normaldi işlemcim buz gibi çalışıyordu. Aynı günün akşamı bilgisayarı çalıştırdığımda normalde boşta 30 derecede çalışan işlemcim 50-70 aralığında çalışmaya başladı. Termal...
Top Bottom