Dün epic gamesde indirimler başladı bende bir süredir oynamak istediğim Spiderman remastered almak istiyorum 550tl değer mi sizce yan görevleri filan yapcam.
Merhaba Windows 24h2 güncellemesi geldi normalde isteği bağlı olarak gösterirdi şuan zorunlu yapıyor yüklemeyi durdurdum şuan 24h2 geçilir mi sorunlar halen varmı AMD işlemcilere oyun performansı arttığı söyleniyor.
Annem kullanacak telefonu telefon bütçe 16 aşmasin annem Samsungdan başka telefon istemiyor şuan j7 kullanıyor hangi telefona geçse ona iyi gelir fakat genede en iyisini seçmek lazım a36 işlemci biraz güçsüz geliyor bana 6 yıl güncelleme alçak iyi yanıda o
Merhaba arkadaşlar Asus tuf cihazımdaki ddr5 4800mhz ramlar 2800mhz çalışıyor biosda xpm ayarınida bulamadım kullanan veya bilen varsa yardımcı olabilir mi
Asus tuf cihazıma armory create yerine g helper yükledim yükledikten sonra g helper de klavye modunu nefes moduna aldığımda tek renk yanıyor diğer modlarda öyle armory crate varken RGB yaniyordu bunu nasıl düzeltebilirim.
Hayır oyun oynamak için alacağım fsp oyunu oynamam batarya sorma nedenim pil azaldığı için fsp sıkıntı yaratır mi bu batarya probleminden çok şikayet var bu cihazla yabancı ülkelerde de var
Biliyorum çok önemli değil zaten 1 buçuk saat çıkarsa yeter 1 yıl sonunda 1 buçuk saati çıkarır mı yine aynı performans bir sıkıntı yaşamak istemiyorum seçimimi iyi yapmak istiyorum servise hiç gitmeyecek başımı agritmayacak cihaz istiyorum.