Arama sonuçları: *

1. Scofield12

Dying Light: The Beast mi Yoksa Yeni Kulaklık mı?

büyük ihtimalle kulaklık alacağım için onu cracklemeye ugrasamam gibi suan kulaklıktan sonra sağlam bi ssd çekersem toplu bi crackleme yapmayı düşünücem tek tek oyun cracklemekle uğraşmayalım sonra:kekw:
  2. Scofield12

Dying Light Enhanced ile Definitive Edition arasında fark var mı

ek olarak dlc falan veriliyor oyunda bi değişilik yok
  3. Scofield12

sen sp olmasına bakıyosan ohoo 1758560161 zaten benim alma sebebim oyunun oynanışından hikayesinden falan zevk almam yoksa yüzüne bakacağım bi oyun değil açıkcası ve birde artık dl2 oynamaktan sıkıldım yani yan görev falanda kalmadı ondan alırım birde
  4. Scofield12

yok be okadar kötü değil gamplaylerine bakarsak
  5. Scofield12

haklısın hatta azalmak yerine artadabilir burası türkiye sonuçta 😃 1758396311 paylaşımlı alabilcegim birisi yok crackte sorun çıkarır diye düşünüyorum oyun yeni çıktı çünkü daha indirimi beklicez artık
  6. Scofield12

dying light the beast almayı dusunuyorum ama uzun süredir alacagım bi kulaklıgıda alma istegi geldi para olunca kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım
  7. Scofield12

Yardım Yeni modem aldıktan sonra internet çekmemeye ve pingim yükselmeye başladı

1737665909 Hayır konuşmadım kurulumu ben izlediğim bir videodan yapmıştım belkide ordaki adamın yaptığı ayarlardan kaynaklanıyor olabilir tam emin değilim yarın konuşmayı denerim
  8. Scofield12

Yardım Yeni modem aldıktan sonra internet çekmemeye ve pingim yükselmeye başladı

Zyxel vmg 1312 t20b adlı modemi aldıktan sonra kurulumu yaptım.Hız testinde tarifemdeki hızı sağladı ancak aradan 5 dk geçti internet hızım yerlerdeydi en son test yaptığımda.Yardımcı olabilirmisiniz?
Geri