Arama sonuçları: *

1. T

Kasma sorunu 1080p ve 2k

merhaba arkadaşlar iş yerinde ryzen 9 7900x, 4080 süper ve 64gb, 1080p sistemim var. autocad kullanıyorum. bazen kasılmalar oluyor fakat dün pcyi eve götürdüm kendi mönitorume bağladım. monitörüm 2k ona taktım aynı projeyi açtım. hiç bir kasma yaşamadım. çözünürlükten dolayı olma ihtimali var mı ?
  2. T

Yardım Bağlantıları doğru mu ?

Merhaba arkadaşlar. erkan kartına gelen kabloda bağlama şeklinde sıkıntı var mı ? Tek kablodan iki çıkış almak ne kadar mantıklı ? yoksa ayrı ayrı mı bağlayım ? ek bir kablo yoksa bu şekilde bırakayım mı ?
  3. T

Öneri 4k-5k arası klavye önerisi

merhaba arkadaşlar klavye alacağım https://rkgamingstore.com/products/rk61-60-percent-keyboard kullandığım klavye bu cs r6 gibi oyunlar oynuyorum ve autocad rhino gibi programlar kullanıyorum kullanırken ok yönler farklı olmadı için bazen yaparken kafam karışıyor tuş kombinasyonu ile değiştirmem...
  4. T

Öneri 4 bin tl klavye önerisi

merhaba arkadaşlar bütçem 4-5k arası sizce hangi klavyeyi almalıyım. oyun oynuyorum birde autocad kullanıyorum. https://www.gaming.gen.tr/urun/611497/mchose-gx87-max-80-tkl-rgb-kablosuz-hotswap-black-anodic-oxidation-mekanik-gaming-klavye-mc-gx87-a3...
  5. T

Öneri 5070 ekran kartlı mı yoksa 4080 mi

merhaba arkadaşlar laptop alacağım genellikle vram üzerinden render alacağım. lumion, D5 render gibi uygulamalar kullanacağım. 3d modelleme yapacağım sizce hangisini alırsam kafam rahat olur. tavsiyeniz varsa tavsiyelerinizi bekliyoruz...
  6. T

Koşu veya Yürüyüş bandı

hocam 2. attığınız iyise bu güzele benziyor alınır mı sizce yoksa sizin kullandığınız daha iyi mi ?
  7. T

Koşu veya Yürüyüş bandı

hocam valla 10-15k arası gibi
  8. T

Koşu veya Yürüyüş bandı

Merhaba arkadaşlar eve koşu veya yürüyüş bandı almak istiyorum. Fakat herhangi bir bilgim yok. nasıl bir şey olmalıyım. önerebileceğiniz marka var mıdır ? iyi günler diliyorum.
  9. T

Yardım Dosyalar gözükmüyor yardımcı olur musunuz

bahsettiğim e diski ikiye ayrılmış f de 5 tane dosya var ve gözüküyor. dosyalar gizli durumda değil
  10. T

Yardım Dosyalar gözükmüyor yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar depolama amaçlı taşınabilir hard disk kullanıyorum. fakat şu anda içerisindeki dosyalar gözükmüyor. yardımcı olur musunuz ?
  11. T

Gigafiber 2 haftadır alt yapı sorunu

2021den beri turknet kullanıyorum son 1.5-2 yıl önce galiba gigafibere geçtim. geçen hafta çarşamba günü öğlen belediye kazı yapıyor ve kabloları koparıyor. sonra 6 gibi işten eve geliyorum. internet vardı sonra 9 gibi kesildi üzerinden neredeyse 10 gün oldu hala çözüme ulaşılamadı. ilk...
  12. T

Oyun için Fps, Sıcaklık gibi göstermek için program

Merhaba arkadaşlar oyun içi fps, sıcaklık kullımları görmek istiyorum. fakat msi afterburnerda gözükmüyor. başka bir program var mı ?
  13. T

Yardım Karakter ayak sesleri gelmiyor

merhaba arkadaşlar division2 ve brekpointte başıma geldi karakterin ayak sesleri gelmiyor neden olabilir
  14. T

Öneri Ryzen 7 9700x işlemci için ekran kartı

iş yerinde gainwardın 4080s var. herhangi bir sorunu yok neden inno tercih etmeliyim ?
  15. T

lumionda render alıyorum. nvidia da güzel çalışıyor
  16. T

merhaba arkadaşlar yarın bunu almayı düşünüyorum. sizce farklı bir model almak mantıklı olur mu ...
  17. T

IPhone 15 mi 16e mi ?

düz 15 değilde 15pro serisini alabilirseniz onu alın
  18. T

Öneri Ryzen 7 9700X Için 2.El Veya Sıfır Ekran Kartı Öneri

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-xfx-spedster-swft210-radeon-rx-7800xt-16-gb-gdr6-takasli-1246079895/detay böyle var sizce alınır mı ?
  19. T

Öneri Ryzen 7 9700X Için 2.El Veya Sıfır Ekran Kartı Öneri

merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce sistem topladım. emanet olarak 4070 vardı fakat emaneti geri vermem gerekiyor. ekran kartsız kalacağım ekran kartı almam gerekli. sarı sitede 3080 ve ti modeller var alınır mı? yoksa öneriniz var mı ? max 15-17k arası. mönitor 2k
  20. T

Öneri Ryzen 7 9700x için ekran kartı önerisi

hocam bende öyle düşünüyorum emanat olarak aldığım msi ventus 2 fanlı olan cs de ve delta oynadım 55 dereceyi geçmedi 1746768128 zorlasam 30k ama zorlarsam 35k
Geri