Arama sonuçları: *

1. S

Meslek seçimi için öneri

pardon asşçkfaşsidl
  2. S

Meslek seçimi için öneri

HOCAM LİSE MEZUNİYETLİĞİM İLE NE YAPABİLİRİM Kİ BU KONU AKLIMI COK KARISTIRIYOR HANİ ÜNİİV MEZUNU DEGİLİM. BİR YANDAN DA YAPTIGIN IS ONEMLI DIYE DUSUNUYORUM AMA PİYASAYA HAKİM OLMADIGIM ICIN NE NEDİR NE DEĞİLDİR BİLMİYORU ACIKCASI
  3. S

Meslek seçimi için öneri

Merhaba arkadaşlar. Lise mezunuyum. 2000 yılında doğdum. YKS çalışıyorum KPSS için, iki yıllık sağlık okuyup KPSS de şansımı deneyecektım ancak emin olamamaya başladım. tamamen şansa kalan bi şey cünkü torpilim de yok. Zaman akıp gidiyor ve KPSS gibi bir sınava şansımı bırakmak, 80-90 puanlar...
  4. S

900 tl bütçe ile kulaklık önerisi

bu ve h2002p ile arasındakı fark ne
  5. S

hocam bu gaming gecesi saat kaçta başlıyor? 1737728707 hocam marka yuzudnen mı pekı?
  6. S

7.1 oyuncu kulaklığı önerisi

kanka almayı dusunuyorum alınır mı? bayagı arastırdım ama kafam karıştı. rush er 3 , havit fuxi h3 öneriliyor bir de bütçem 900 1737728212 mıkrofon ıcın alcam daha cok ama dıp ses var mı kulaklıkta? gecelerı oynuyorum arkadaslarla rahatsız etmek ya da olmak ıstemem kulaklarım hassass bayagı...
  7. S

kanka James Donkey 710 demişler ama anladıgım kadarıyla dip ses sorunu var. rampage x titan alıcam gbi duruyor 1737728107 rush er 3 var ya da.
  8. S

hocam boğuk geliyor mikrofon sesi..
  9. S

Merhaba arkadaşlarMax 1000 e kadar çıkabileceğim kulaklık önerisi yapar mısını? Oyun oynuyorum ve arkadaşlarımla sohbet ediyorum. geceleri ailem rahatsız oldugu ıcın kulaklık arayışına girdim. Mikrofonu önemli oluyor benim için bir tık. dip ses de gelmemesi gerekiyor ya da yazılım driver vs ile...
Geri