Arama sonuçları: *

1. B

Whatsapp'a giremiyorum yardımcı olur musunuz?

Normalden indirdim olmayınca dedim apk indiriyim oda olmadı
  2. B

Whatsapp'a giremiyorum yardımcı olur musunuz?

WP girdiğimde resmi wp uygulamasını indirin diyo ama zaten orjinal apk fln indirdim googledan indirdim hicbir türlü girmiyor ama bir arkadasımın telefonundan kendi numaramı girince giriyor veya benim telefonumdan farklı birinin numarasını girince acil yardım gerek
  3. B

11 pro max mi yoksa 12 mi

Yapacak bisey yok🙃
  4. B

iPhone sevdam yok hiçbir zaman iPad dışı iphone kullanmadım zaten önceki telefonlarımı aldığımda yenilerdi ama 1-2 seneye hepsi çöp oldu o yüzden bu sefer iPhone deniyeceğim(alıp direk pili değiştiricem zaten)
  5. B

Zaten lise bitene kadar 2-3 sene kullanıcam o yüzden 11 pro max alıcam android düşünmüyorum bu zamana kadar hep kullandım ve memnun değilim bir kerede ios denicem sevmezsem android dönerim
  6. B

Babam inadına telefona çok para vermem diyor durumumuz gercekten iyi bunu ciddi söylüyorum ama benim hicbiseyi haketmediğimi bunlarla yetinmem gerektiğimi düşünüyorlar o yüzden size tek bir sorum var 11 pro max mi yoksa 12 mi yani avantajlarıyla ve dezavantajlarıya ilgili bilgi verirseniz çok...
  7. B

Fc25 oyuncu transfer olmuyor

Oyuncuyu kadroda düşünmüyorum transfer listesine alıyorum ama teklif gelip kabul etmeme rağmen hiçbir şekilde takımın teklifini kabul etmiyor bu bir sorun mu düzelirmi yada bilmediğim bir şey var o mu sebep oluyor
  8. B

Detroit markusun karaya etkisi

Oyunun en iyi sonunu yaptım Connor deviant markus barışçıl Kara ve Alice Kanada sınırından geçti markus barışçıl devrim yaptığı için şimdi ise saldırgan sonu yapacağım peki bu sonu yaparken karanın kurtulma şansı varmı?
  9. B

Lgs tercih nasıl yapcaz

Sağolun hocam
  10. B

Lgs tercih nasıl yapcaz

Şimdi girdik lgs'ye Allah'a şükür.Tercihlerde istediğimiz okulları yazdık diyelim bizi kabul eden okullar arasından bir okulmu secicez mesela tercihler açıklandı şu şu okullar tercihinizi kabul etti o okullar arasından seçim yaparak mı giriyoruz?
  11. B

Odyssey ilk kılıcın mirası bölüm 3 devam etmelimiyim

Bölüm 1-2 bitti iyi sonla ama 3.bölüm aşırı kötü başladı en son ortalarına geldim sanırım oynamaya değermi intikam fln alıyormuyuz acaba?
  12. B

Far cry 6 nasıl oto konum gitme yapılır

Far cry 6 oynuyorum ve bana waypoint atıyor fakat illa haritaya girip ordan gideceğim yere basıp öyle gidiyorum yol tarifi açılması için waypoint atanınca direk yol tarif açılabilir mi hiç haritaya fln girmeden
  13. B

ACİL FAR CRY 6 DELUXE SÜRÜMÜ ANA OYUNU İÇERİRMİ

Far cry 6 alacağım gold ve deluxe arasında seçim yapmam gerekti şuan deluxe karar kıldım sadece merak ediyorum içinde kısmında ana oyun gözükmüyor Gold editionda gözüküyor ben free trialını oynadım deluxe edition alınca ana oyunda beraberinde geliyormu acil cevap lazım??
  14. B

IPhone se 2.el alıcam fakat pil sağlığı 75

1737743744 Bitane daha bulmuştum 6000 e ama hoparlörü bozuk ekran ve arka camı sıfır ile değiştirmiş güçlendirilmiş deji pil takmış pil sağlığı 100 müş bende aradım ustayı 500 TL dedi hoparlör tamirine bu alınır mı? sizce?
  15. B

Hocam X bakıyorum zaten buldum şuan 6000 TL pil sağlığı 100 tr cihazı sadece face id calısmıyor
  16. B

Yeni se alıcamda 2020 yani 2.nesil bi tane buldum güzel böyle fakat pil sağlığı 75 batarya değiştirip kullansam bi sıkıntı olurmu? Hayatımda ilk kez iPhone alıyorum (Sizce alıp değiştirmelimiyim bütcem fazla değil)
Geri