Arama sonuçları: *

1. Merab Dvalishvili

Bu kıza karşı ne yapmalıyım?

Hocam paramı vermekte razı değilim. Ama ayak ve ayakkabı olaylarına dediğinize katılıyorum kızdan sonra zaten garip bir değişim hissettim.
  2. Merab Dvalishvili

Yok arkadaşım maalesef. Aslında varda kız beni köşeye sıkıştırınca herkes 2 adim kenara çekilip izliyor maalesef. Okullar açılacak bakalım belalim bana neler yaşatacak belki okul açılınca kızla yaşadıklarımla güncellerim. Keşke hikaye yaziyor kolpa atıyor olsak vallahi sabır falan kalmadı...
  3. Merab Dvalishvili

Güncelleme: Annesine veya babasına bu durumu anlatmak için araştırdım ama bu kız zaten öz anne babasıda yokki. Üvey babası var 1 tane anladığım kadarı ile evlatlik sanırım. Sizce ne yapayım adama söylesem bir şey değişir mi?
  4. Merab Dvalishvili

Acayip ırkçılık var çoğu kişi gürcü olduğum için dışlıyor. Bir kaç tane arkadaşım var. Ayrıca Hristiyan olduğum içinde genelde okuldaki öğretmenler falan çok umursamıyor. Kaç kere karşı durmaya çalıştım kıza ama kız her seferinde dahada güçlendi.
  5. Merab Dvalishvili

Kardeş zaten ilk sayfada yazdım. Dezavantajli grupta olduğum için hakli olsam bile çoğu kişi bunu umursamayacak diye düşünüyorum. 2,5-3 sene daha paşa paşa köpek olup sonra lise bittiği gibi uzamayi bile düşünüyorum artık. 1751698770 Hocam işte lafta güzelde ilk başta yazdığım gibi...
  6. Merab Dvalishvili

Hocam demeyin öyle akşam akşam aklımı çelip 2,5 sene men ettirceksiniz. :D. 1751652721 Ailemin tepkisinden korkuyorum biraz. Yani onlara ne diyeceğimide bilmiyorum.
  7. Merab Dvalishvili

Sanal alemde yaşadığım yeri paylaşmayı sevmiyorum. Büyükşehir'de yaşıyorum. 1751652270 Onu yapabilecek gücüm var güçsüz biri değilim. Dövüşmemde iyidir. Ancak dediğim gibi çevresi çok var ve sırf kız olduğu için bile kimse doğruluğuna bakmadan bana saldırı yapılabilir diye korkuyorum...
  8. Merab Dvalishvili

Gürcüyüm. İzmir'le pek bir alakam yok.
  9. Merab Dvalishvili

Hocam keşke yalan atsam. 7. Sınıftan bellidir böyle şeyler yapıyor. Zaten çoğu kişi bu kızın psikolojik olarak sorunlu olduğunu falan diyorlardi ama şimdi yaşadıkça gerçekten sadist bir insan olduğunu düşünüyorum.
  10. Merab Dvalishvili

Pek bunu düşünmedim. Çoğu kişi bu kıza aşıktı ortaokulda ama şuan lisede kiminle ne yapıyor pek bilmiyorum. Ki güzel olsa ne olcak? Köpeği olmama değer mi olsun diyorsun? Hani iyi yönden bak 2,5 sene paşa paşa yap işini gibi mi diyorsun? Açıkçası evet bunu düşünmeye başladım çünkü uzun süre buna...
  11. Merab Dvalishvili

Değiştirmeyi düşünüyorum zaten. Bence bu kızda sadizm var bu normal bir takıntılık değil. Sadece 2,5 sene kadar dayanmaya ihtiyacim var 12. Sınıf bittiği anda gidiyorum. Bari 2,5 sene insan gibi yaşayayım. 1751649518 Gürcü göçmeni bir hristiyanim. Bu yüzden dezavantajli gruptayim. 1751649609...
  12. Merab Dvalishvili

Dezavantajli gruplarin içinde yaşarsan öyle işine geldiği gibi herkesi dövemiyorsun. Bu yüzden üstüme binebiliyorlar.
  13. Merab Dvalishvili

Okulumu değişsemde yaşadığım bölgede yaşıyor beni ya bir daha dışarda bulursa? Instagramda takip etmeyi bırakmıştı beni bu olayları ilk yaptığında ama beni çıkarmamışti. Tek taraflı takip ettirmişti. Ve bunlar arkadaş grubu halindeler diğerlerinden ulaşabilir. Ayrıca çevremdeki farklı...
  14. Merab Dvalishvili

Bu konuyu buraya açmak doğru mu bilmiyorum ama ne yapacağımdan emin değilim. Konuyu pek uzatmak istemiyorum. 7. Sınıfta çok yakın bir arkadaşım benimde eski bir arkadaşım olan bir kızla Flört ediyordu. Ben bunu pek umursamiyorum. Sonra konuşmayı kestiler. Buraya kadar her şey normal ama ondan...
  15. Merab Dvalishvili

Hristiyanlık neden yanlış?

İslam'da mantık ile çelişir. Tüm dinler bilim ve matematik ile çelişkili. Yazdıklarınızın saçma olması bir yana dursun siz matematikten bahsederken Kuran'da geçen mucizelere inanıyorsunuz. Peki bunlar matematiksel anlamda mümkün mü? Eğer mümkünse bunlarıda açıkladığınız bir konu açar mısınız?
  16. Merab Dvalishvili

11K TL TELEFON ÖNERİSİ

Samsung M34.
  17. Merab Dvalishvili

IPhone 8'den S10E'ye geçilir mi?

Al sat anlamında mantıksız. Kullanım açısından kamerası pek iyi değil. Şahsen mantıksız takas.
Geri