Arama sonuçları: *

1. F

Ethernet Kablosunu Taktım PC Bozuldu

1 haftaya kardeşim kartı getiricek geldiğinde deneyeceğim teşekkür ederim bilgiler için
  2. F

ben şehir dışındayım pc kardeşimde güç tuşuna 10-15 sn bastırdım bios pilini çıkar tak yaptırdım bugün bilgisayarcıya götürmüş mahalledeki yapamamış değişmesi gerekli dedi maalesef
  3. F

ben pc mi kardeşime verdim kardeşim şehir dışında üniversiteye gidecek onun için ekran kartını söktüm kutusuna yerleştirdim güzelce korumalı bir şekilde arabayla götürdü kurarken çok anlamadığından dolayı görüntülü aradı beraber kurduk ekran kartını taktık pc açıldı görüntü geldi sonra klavye...
  4. Corsair Vengeance DDR5 32GB(16x2) Ram 5600mhz cl40

Comment by 'firtina3425' on the classified ad 'Corsair Vengeance DDR5 32GB(16x2) Ram 5600mhz cl40'

Hala satılıkmı acaba havale sonrası kargo yaparmısın
  5. F

Samsung 27" Odyssey G5 G53f, Qhd 2560x1440 (2k), Ips,

hemen hemen 7-8 k bütçem var 2k ekran ile hd ekran arasında farkı bilmiyorum alınırımı alınmazmı yada bunun yerine hangi ekranı almam lazım yardımcı olurmuşsunuz
  6. F

RX 7900 XT 20 K Alınır mı?

bir arkadaşımda 7900xt var 20k ya satıcak nasıl kart alıp sistem diziyimmi yoksa eskidimi
  7. F

Tavsiye Sistem Önerisi

55 k bütçem var çok zorlayan oyunlar oynamıyorum bana bu fiyata göre en f/p sistemi önerir misiniz? sistemeden hariç monitörde önerebilirsiniz
  8. F

3060 12gb vs 3060 ti 8 gb

3060 12 gb mı 3060 ti 8gb mı hangisi daha mantıklı
  9. F

Format sonrası hdd gözükmüyor

bir çok kez format attım hep d diski kaybolurdu bilgisayar yöneticisinden biçimlendirirdim ama bu sefer orda da gözükmüyor ama bios boot da yada aygıt yöneticisinde gözüküyor neyepmam lazım
Geri