Arama sonuçları: *

1. Ş

🔥İndirim PİXEL EKRAN 1.399 TL

Donanım arşivi bırakmanın vakti gelmiş (cepte para kalmadı) 🙃
  2. Ş

🔥İndirim COM & Net Domain Kayıt İndirimi

Domain almayı düşünüyorum ama bu şirketler hakkında çok az bilgim var atak domain iyi bir şirket mi kendi dalında veya bunun bir önemi var mı
  3. Ş

❌İndirim Bitti! Govee Arka Aydınlatma 3 Lite Kit TV LED 55-65 inç 3.354,51 TL 🔥🔥

Ben iptal ettim. Pcde kullanılabiliyo olsa yine elimde tutardım ama kullanacak televizyonum da yok elimde kalmasını istemedim.
  4. Ş

❌İndirim Bitti! Govee Arka Aydınlatma 3 Lite Kit TV LED 55-65 inç 3.354,51 TL 🔥🔥

Al sata gider mi acaba piyasaki fiyatlar çok yüksek
  5. Ş

üçlü set diyo tam olarak ne var içinde? bir ambilight var sanırım bir de dikey ışık çubuğu olanlardan var üçüncü ney?
  6. Ş

🔥İndirim XPG DEFENDER PRO-WHCWW PRO 3xFAN RGB Beyaz 2030₺

İç hacmi ne kadar 3080 sığar mı acaba açıklama göremedim
  7. Ş

❌İndirim Bitti! Corsair 16GB 6000Mhz CL36 Ram 7.499TL-Kingston 32GB 5600Mhz 13.999TL

32 gb olan 14k fiyata değer mi bilmiyorum aynısına sistem toplarken 3650tl vermiştim şaka gibi
  8. Ş

🔥İndirim 4899₺ kingston 2tb taşınabilir ssd usb3.2 gen2

Geçen aylarda itopyada 4500e görüp hemen almıştım çünkü 6k minimum fiyatı vardı hatta bazı satıcılar 9k fiyata bile satıyodu. Sonrasında o an ihtiyacım olmadığına karar verip nakite de sıkışınca sarı siteye biraz üst bir fiyattan koydum ama alan olmadı. Sonra aklıma şu soru geldi: gereksiz...
  9. Ş

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

32gb ram indirimi çok az gördüm ve hepsi de bindirim üstüne indirimdi. Kingston 32gb 5600mhz cl36 ram bakıyorum Bi süredir uygun fiyatlı ya da ziraate bol taksitli güzel bir Ram çok iyi olurdu.
  10. Ş

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Kod ney çok fazla mesaj var göremedim belki Bi de bize çıkar belli mi olur
  11. Ş

🔥İndirim Sırma, Akmina 6x1L 3 Al 1 Öde

Limonlu olanı çok şekerli mi acaba değilse almayı düşünüyorum
  12. Ş

❌İndirim Bitti! Konu kapatıldı

Adamlar sana bişey demiyo ki fiyatlardan herkesin sinirleri bozuldu onunla dalga geçiyolar
  13. Ş

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Kampanyaya nerden katılıyoruz
  14. Ş

🔥İndirim Mavi İndirim Kombosu

Bende gözükmüyo da olabilir sen de Bi girip bak istersen merak ettim
  15. Ş

🔥İndirim Mavi İndirim Kombosu

Bu 1500e 250 veya 1200e 300 hangisiyse sepette kendiliğinden uygulanmıyor sanırım kuponlarım kısmından da gözükmüyor 2000 TLden fazla sepet tutarı olmasına rağmen. Bitmiş olabilir mi?
  16. Ş

Office programları ücretsiz kurulur mu?

Hocam bu site sanırım dediğiniz doğru mudur
  17. Ş

Office programları ücretsiz kurulur mu?

Yeni bir bilgisayara office programlarını kurmak istiyorum bunun güvenli bir yolu var mı? Online sitelerden kod almayı düşünüyorum ama o da ne kadar güvenilir olur bilmiyorum çok da resmi bir yol gibi gelmiyor. Bu işin olması gerektiği şekli nasıl yardımcı olur musunuz?
  18. Ş

Itopyada ödeme kısmında taksit seçmediniz uyarısı

itopyada ödeme kısmında taksit seçecek yer yok ama taksit seçmediniz uyarısı geliyo ödeme adımını tamamlayamadım bir türlü ben mi yapamadım olay nedir?
  19. Ş

🔥İndirim WD SN7100 1 TB 7250/6900 2.799 TL

itopyadan alışveriş yaparken sizde de taksit sayısı seçilmemiş uyaruus veriyo mu? taksit sayısı seçecek yer de yok
Geri