Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

Öneri 8-9k Civarı Monitör, Mouse, Kulaklık önerisi

Merhabalar ekipmanlarımı yenilemeyi düşünüyorum o yüzden şimdilik Monitör, Kulaklık ve Mouse'u yenileyeceğim. Oynadığım oyunlar öncelikli olarak Valorant ve CS2. Yani gecikmenin minimum olması lazım. Kablolu kablosuz hiç fark etmez bütçe de en fazla 10k civarı olur. Şimdiden teşekkürler.
  2. BarbaraPalvin

Elektrik Kesintisi Sonrası Ethernet Bağlanmıyor

Anakart: H55-UD3H
  3. BarbaraPalvin

Bilgisayar da çok fazla dosya var. Kesin çözüm olacağını bilmediğim için denemedim.
  4. BarbaraPalvin

Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce oyun oynarken peşpeşe 2-3 kere elektrikler gitti. Ardından bilgisayarı açtığımda bilgisayarın internete bağlanmadını fark ettim. Modem değiştirdim,ethernet kablo değiştirdim, cmd üzerinden ip reset falan attım sorunum devam etti. Bugün de aygıt yöneticisi üzerinden...
  5. BarbaraPalvin

Gördüğünüz en ilginç haber?

Kadın kocasının organını salatalık sanıp ısırmıştı o.O2
  6. BarbaraPalvin

10. Sınıf için kaynak önerir misiniz?

Matematiğin güzel ise Orijinal öneririm. Sınırları zorlayan yeri geldi mi küfür ettiren yeri geldi mi sinirden parçalatan bir kitap ama seviyeni geliştirir.
  7. BarbaraPalvin

Öneri Kablolu/Kablosuz Müzik İçin Kulaklık Tavsiyesi

Herkese selamlar. Günümün yaklaşık 4-5 saati müzik dinlemek ile geçiyor bende şuanda aktif olarak telefonda QCY T13 ve bilgisayar da Tronsmart Sono kullanıyorum. Genellikle de kütüphane de kullandığım içinde artık QCY yetersiz Sono ise derileri döküldüğünden dolayı güzel bir görüntü vermiyor...
  8. BarbaraPalvin

30.000 TL Sistem Önerisi

Teşekkür ederim o zaman. 1686848020 Hocam şimdi klavye linkine girdim. Ekipmanları önceden alabilirim. Hangi switch tercih etmeliyim?
  9. BarbaraPalvin

30.000 TL Sistem Önerisi

Yok klavyeyi beğendim. Yeni attığın mouse da güzel.Kulaklığı beğenmedim sadece.
  10. BarbaraPalvin

30.000 TL Sistem Önerisi

Peki bütçeyi 5k daha arttırsam. O zaman ne alabilirim.
  11. BarbaraPalvin

30.000 TL Sistem Önerisi

hocam kulaklık ve mouse için başka öneri var mı? Peki hoşuma gitmediler. Benim için görüntü de önemli.
  12. BarbaraPalvin

30.000 TL Sistem Önerisi

Selamlar. Yarın PC siparişi vereceğim ve onun için öneri istiyorum. Şuan aklımda tek bir sistem var o da bu sistem(Sıvı soğutma ve rgb ram takınca 30k oluyor). Normalde bütçem 40.000 TL fakat ekipman,monitör alacağım için 30.000 TL yeterli olur diye düşünüyorum. Sizin öneriniz nelerdir? Ayrıca...
  13. BarbaraPalvin

Papara ATM'den Para Atma Sınırı?

Merhabalar. Yaklaşık 3 senedir Papara Black Kart kullanıyorum fakat kullanıcı sözleşmesinin sürekli yenilenmesinden dolayı bazı şeyleri bilmiyorum. Şuan güncel olarak Akbanl ATMsine gitsem toplam nakit olarak ne kadar atabilirim? Telefon alacağım 50.000 TL atmayı düşünüyorum. (Kredi kartım yok.)
  14. BarbaraPalvin

Yardım RX 6800 VS RTX 3070'li Sistemden Hangisi?

AOC 27" 27G2SPU/BK 165HZ 1MS HDMI DP FHD IPS GAMING mönitörü eklesem nasıl olur?
  15. BarbaraPalvin

Hocam AMD ekran kartı olarak sıkıntılıydı. Sorunlar düzeldi mi? İnsanlar AMD'den NVDİA tarafına geçiş yapıyordu.
  16. BarbaraPalvin

Link var mı?
  17. BarbaraPalvin

Yeni sistem alacağım. Şuan için aklımda 2 sistem var. Birinde İ5 13400F, RTX 3070. Diğer sistemde ise Ryzen 7 5800X ile RX 6800 var. 2 sistem içinde sıvı soğutma tercih edilecek. Hangisi alınmalı? Merak edenler için de sistem linklerini aşağıya bırakıyorum. Ayrıca yeni sistem önerilerini de...
  18. BarbaraPalvin

SİZCE AMD Mİ İNTEL Mİ

Bütçeye göre değişir.
  19. BarbaraPalvin

30.000 TL Masaüstü Bilgisayar Tavsiyesi

Bu sisteme sıvı soğutucu önerebilir misiniz?
Top Bottom