Arama sonuçları: *

1. M

3200 TL'ye ssd önerisi

hocam pcı-express 3.0 uyumlu sıcaklık ile uğraşmayacağım bir m2 önerir misiniz?
  2. M

Yardım Samsung galaxy a9 tablet kronik sorun

hangisi daha iyi bilmiyorum ama redmi al eğer samsungdaki sorun geçerse satıp samsunga geçebilirsin
  3. M

RDR2 Mİ CS2 SEÇKİN Mİ

bencede hikayeli oyunlara para vermek mantıklı değil maksimum 1 ay oynican silcen sonra
  4. M

3200 TL'ye ssd önerisi

şuanki ssdimde problem var yeni ssd alacığım 3200tl bandında bana okuma yazma hızı yüksek sğutuculu ssd lazım ben şunu almayı düşünüyorum https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-xpg-gammix-s70-blade-1-tb-agammixs70b-1t-cs-pci-express-4-0-fiyati,83158213.html yada...
  5. M

Mavi ekrandan sonra biosa atıyor depolama kaynaklı sorun olabilir mi?

zaten disk yetmiyordu yeni disk almayı düşünüyordum bir sebep daha çıktı 1737894303 son bir şey soracağım yeni ssd aldığım zaman eskisini çıkarayımmı 1737895373 galiba sorun bu okuma değerini test ediyor ama yazmaya tıklıyınca olmuyor
  6. M

Çözüldü✓ Bu ekran kartı niye bu kadar Ucuz ?

eğer ikinci el kart alırım diyorsan 4070 ve 4070 super bakabilirsin
  7. M

Çözüldü✓ Bu ekran kartı niye bu kadar Ucuz ?

fiyatları bu düzeyde diğer satıcıların fiyatlarına buradan bir bak istersen https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-rtx-4060-ti-dual-evo-oc-edition-dual-rtx4060ti-o16g-evo-128-bit-gddr6-ekran-16-gb-fiyati,747991791.html şimdi farkettimde farklı siteler ama hepsi aynı satıcı
  8. M

trial version yazısına kadar hızlı bir şekilde geldi ondan sonra durunca bittiğini düşündüm 1737890287 1737890701 birde aklıma bir şey takıldı tüm kullanım ömrü boyunca 59derece gösteriyor yani 59dan sonra mavi ekran yiyor olabilirmiyim önceden bir tane daha ssd vardı onda windows yüklüydü...
  9. M

istediğiniz şeyler üsteki attığım fotoğrafta yokmu
  10. M

nasıl yapacağım 1737885683 1737888557 hocam şimdi oyun oynarken farkettim ssd sıcaklığı 60-65 çıkıyor ve mavi ekran veriyor acaba çok ısındığı için kendini korumaya falan mı alıyor
  11. M

VİZYON BİLGİSAYAR EKRAN KARTI ALACAĞIM GÜVENİLİR Mİ

yanlış bilgi vermeyeyim ama güvenilir galiba bilgisayarcının mağazasıda var link bu :https://g.co/kgs/tFYs2Cf amazon ve n11de hesaplarıda var muhtemelen güvenilir eğer istanbuldaysan mağazasına gitmen daha iyi olur
  12. M

m2 ssd var uygunmu uygulama için emin olmak için soruyorum 1737884152
  13. M

son 1-2 aydır mavi ekranın gitmesi için demediğim şey kalmadı dün yine mavi ekran yiyip bioasa atınca Q-flash kısmına girdim. girdikten sonra herhangi bir disk bulunamadığını söylüyor. acaba ssd mi bozuldu yardım ederseniz sevinirim
Top Bottom