Arama sonuçları: *

1. omfate

7800 XT Alt + Tab da ekran donması

Ekran karti ve monitörün ayarlarından
  2. omfate

7800 XT Alt + Tab da ekran donması

Amd freesync açtım. Monitorum 240 hz ve tum oyunlarda 237 fpse sabitledim. Pencereli tam ekran oynuyorum. Düzeldi.
  3. omfate

🔥İndirim KIOXIA EXCERIA PLUS G4 2TB NVMe SSD GEN5 - 11.974,26TL - AMAZON1000

Kod çalışıyor şimdi denedim
  4. omfate

🔥İndirim KIOXIA EXCERIA PLUS G4 2TB NVMe SSD GEN5 - 11.974,26TL - AMAZON1000

[H3 id='Baktm+kadaryla+daha+ucuza+bunun+kadar+iyisi+yok.']Baktığım kadarıyla daha ucuza bunun kadar iyisi yok.[/H3] AMAZON1000 kodunu unutmayın [H3 id='KIOXIA+EXCERIA+PLUS+G4+2TB+NVMe+SSD++M.2+2280+PCIe+Gen5+10000MBs+Okuma+8200MBs+Yazma']https://www.amazon.com.tr/dp/B0DW4VQ37J[/H3]
  5. omfate

🔥İndirim Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD 120 Reverse 3x Beyaz 7.832,00 TL

https://pckolik.com.tr/urun/G99-12TLLCD1W3B-00?ref=akakce&v=1.64.3 Bu olabılır mı
  6. omfate

Çözüldü✓ Bu monitör alınır mı? 1440p Philips

burda satıcıyı suclayamam sonuçta teknolojik aletler bıraz da sans ısı tabı. Acmadan bılemıyorsun
  7. omfate

Bılgı ıcın tesekkurler.İade talebi olusturdum. bana gelen urunde kasanın alt tarafında bıraz da acıklıklar vardı uretım hatası galıba. Iade olusturdum. Ayarlardan ozellıkle ıkısı ıcınde aynı renklerı verecek sekılde ayarlamalar yaptıgım ıcın farkını gozlemleyemedım. Ama AOC kontrast olarak...
  8. omfate

Bende direk siyah ölü piksel var. Aptek satıcı. Trendyoldan aldım direk iade edebilirim diye dusunuyorum sebepsiz sekilde
  9. omfate

@Tayfunns hocam 3 adet ölü piksel var bunu sizce iade etmeli miyim ? Uzaktan fark etmiyorum ama panelinde sıkıntı olup daha fazla olma ihtimali var mıdır
  10. omfate

Parlaklığı fulledim. Arka plani diyah bir video açtım 2k cozunurlukte. Bariz düz bakınca bile AOC daha kontrastlı güzel gösteriyor. Rekabetcı her zaman oynamiyorum ama oynarsam g65b ana monitör oldugu icin tatmin ediyor çok gurme değilim. G65b yi 1920 de ölçtüm. Aoca göre bariz iyi seviyede buna...
  11. omfate

Evet Evet şuan ana monitör olan g65b ile yan yana ve ayarlar ile görüntüyü eşitlemeye çalıştım. Ölü pixel 3 tane yakaladım ama şuan için iade etmeyi planlamıyorum. Monitörü tutan plaka kalitesiz ve yazı yazarken bile sallanıyor. G65B'de sallanmıyor. Ghosting testi de denedim ve en verimli...
  12. omfate

Monitör geldi test edicem bugün
  13. omfate

Fazeon X27F180QP alınır mı ?

Bu monitör nasıldır bilmeme ama 7200 TL ye gigabyte gs27qa var ona da bir bak
  14. omfate

Sagolasin. Benim ana monitörum g65b zaten bunu ikinci monitör olarak aldım. VA almak istedim uyumlu olsun diye
  15. omfate

Bende sipariş gectım onerdiginiz monitorü .. 1920 pps nedir
  16. omfate

Antigravity ile Uygulama Oluşturma

Bağlam penceresi önemli.. tek sohbet üzerinden devam edersen unutmaya ve saçmalamaya başlaması olasıdır
  17. omfate

Bu masaya North Bayou monitör standı olur mu ilk defa alacağım?

Hocam o gosterdigin arka taraf yerine on tarafa takabilirsin. Masan baya dar gibi duruyor. On tarafa takip ayni sekilde konumlandirabilirsin biraz degisik olur tabi
  18. omfate

❌İndirim Bitti! 16.755 TL Samsung 4TB 990 EVO PLUS SSD

Söyle seylere hep geç kaliyorum
Geri