Arama sonuçları: *

1. omfate

Yardım Param Güvende İle İkinci El Ekran Kartı Alınır Mı?

sahibinden sadece mal ve parayı bulusturuyor. eger satıcı bana bozup gerı gonderdı derse hukuki olarak dısarda mahkemeye verebılır.
  2. omfate

Öneri Gaming Kulaklık Önerisi

bilemez diye birsey yok. Ücretli versiyonunu kullandıktan sonra tekrar tekrar bir düşünün derim.
  3. omfate

Öneri Gaming Kulaklık Önerisi

Chatgpt'den ziyade böyle teknik özellikleri Deepseek'e yazdırın daha güzel sonuçlar veriyor
  4. omfate

120 ve 140 MM FAN LAZIM

hocam bir sorum olacaktı... Mesela suan kasamda 3 adet 140 ve 1 adet egzos 120 mm fan var. Bu fanlar bırbırıne takarak anakarta bagladım. Bu fanların RPM degerlerı farklı. Örneğin 140mm 1200 , 120mm olan 1500 devirde donuyor. Fan ayarını akıllı olarak ayarladım MSI CENTER uzerınden. Soru su ...
  5. omfate

120 ve 140 MM FAN LAZIM

bu fanlar bakıorum bayadır emın olamadım ıyı mıdır dıye
  6. omfate

120 ve 140 MM FAN LAZIM

aaaaa
  7. omfate

Thermalright , corsair , asus fan

Arkadaşlar kasam için 2 adet 120 , 2 adet de 140mm fan alıcam sorum su kı ; Thermalright'ın fanları nasıldır ? sessis ve işini yapan fanlar mıdır ? Yoksa asus tercih edilebilir mi ? yada corsair ? Başka marka model varsa bakabilirim. NOT: Türkiyede satılan bir model olursa ıyı olur.
  8. omfate

https://yardim.sahibinden.com/hc/tr/articles/360020576519-%C4%B0ptal-ve-%C4%B0ade-S%C3%BCreci-Nas%C4%B1l-%C4%B0%C5%9Fliyor
  9. omfate

en net bilgiyi müşteri destek ekibi verir ama ben arayıp sordugumda bana sunları dedı. Geri gönderme hakkınız var ama satıcı sahıs mahkemede hakkını arayabilir. Yani sadece firma para ve malın kısılere ulasımını saglıyor. Onun dısında gelısen olaylara mudahele etmıyor. Ben "ozellıkle sıfır...
  10. omfate

5070 fiyat ne olacak ?

bu fıyatlara 4070 zor bulunuyor 5070 nasıl olacak kı
  11. omfate

120 ve 140 MM FAN LAZIM

hocam TR piyasasında var mı iyi dediğiniz
  12. omfate

Topladığım bu sistemi almalı mıyım?

bende 7800 xt almayı planlıyorum da piyasada suan goremedım 3 fanlı giriş seviye olmayan modelını.. 9000 serısı cıkarsa pıyasaya 7000 serısı gırer mı yoksa 9000 serısı bulabılır mıyız aynı fıyattan bakalaım
  13. omfate

5070 fiyatı bence cok dusuk olmayacak
  14. omfate

fiyatları ne olacak tahmını
  15. omfate

Şubat 2025 te 50-55k bütçeli oyun oynamak amaçlı sistem önerisi?

tahmını olarak fıyatları ne beklıyorsunuz ? lansmanda söylenen fiyatlar degıl turkıyede olusabılecek fıyatlardan bahsedıyorum
  16. omfate

Ryzen 5 7600 için soğutucu önerisi

bosta kac derece oluyor ıslemcınız
  17. omfate

AMD yeni ekran kartları ve piyasa

yani fiyat olarak da tabi pahalı cıkacaktır değil mi ? 700 serisi ucuzlar mı ? sanki suan stoklar bitiyor yada bitiriyorlar
  18. omfate

AMD yeni ekran kartları ve piyasa

Arkadaşlar amd ekran kartı almayı planlıyorum. Yeni amd kartları bu ay yada mart başı gibi çıkacak. Sizce 7000 serisi alınır mı şuan yoksa yeni kartlar beklenmeli mi fiyatlar düşer mi ?
  19. omfate

Çözüldü✓ 2500 TL'ye kadar mouse önerisi?

henüz mouse gelmediği için takıp deneyimleyemedim
  20. omfate

7800xt vs 4070 süper

yeni AMD ekran kartı serisi cıkınca bu 7000 serisi ucuzlayacak mı ? Zira suan pıyasada cok fazla ekran kartı secenegı kalmadı nedense
Top Bottom