Arama sonuçları: *

1. oldschoolcayyas

2000 Tl Gamepad Önerisi

logitech yılların gamepadi, malzeme olarak bence kaliteli. bende 2 tane var herhangi bir sorunu yok. kendisini kanıtlamış bir ürün olduğunu düşünüyorum.
  2. oldschoolcayyas

Razer BlackShark V3 X HyperSpeed

Hocam v2 hyperspeed olanı kullanıyorum. Fiyatına göre çok başarılı bir kulaklık. Pişman olmazsın...
  3. oldschoolcayyas

PowerColor RX 6700 XT Red Devil Fikir Alışverişi

Ben bu kartın Red Devil 6750 XT modelini kullanıyorum. Fiyatına göre performansı muazzam. PUBG'de 2k sabit 170 fps alabilen bir kart.
  4. oldschoolcayyas

144hz aldığım monitör 120 hzde çalışıyor

HDMİ genelde 120 hz'e kadar destekler. Belli sürümlerde daha yukarı da çıkıyor ama onun için hem monitörün hdmi çıkışının desteklemesi hem kablonun desteklemesi gerekir. Yeni alacağın monitörü Display Port ile kullanırsan 240 hz alırsın.
  5. oldschoolcayyas

Dostum monitörün kutusu durmuyor mu?
  6. oldschoolcayyas

Kutudan başka bir kablo çıktı mı? 1768329522 Display Port diye bir kablo olması lazım. Ekran Kartının display port desteği varsa o kablo ile kullanman lazım.
  7. oldschoolcayyas

Hdmi kablosu ile mi bağladın monitörü?
  8. oldschoolcayyas

6800xt ekran kartı öneri

Alınır kardeşim.
  9. oldschoolcayyas

Kulaklık az ses sorunu

Dostum FX Sounds Programını kur sorunu çözersin büyük ihtimal.
  10. oldschoolcayyas

🔥İndirim Blackshark V2 x Kablolu Kulaklık Playstation Sürümü 1524 TL

cs2 için kesinlikle alınmaması gereken bir kulaklık. kronik boğuk ses problemi var.
  11. oldschoolcayyas

Ryzen 7 7800 x 3xd alınır mı?

Hocam 7500f çıkış yılı 2023 çıkalı 3 sene olmuş 2 sene sonra 5 senelik işlemci olacak, sence yeterli mi? Adam belki 4k oyun oynamak istiyor o sebeple yazmış olabilir.
  12. oldschoolcayyas

Güncel fiyatlarda kulaklık tavsiyesi lazım

sonunda mantıklı bir tavsiye vereni görüyorum hocam. Arkadaşa katılıyorum, kesinlikle v2 hyperspeed almalısın neden dersen forumlara gir v2 hyperspeed kronik sorunları yaz karşına çok fazla bir şey çıkmaz çünkü kulaklığın herhangi bir sıkıntısı yok... 1767867196 Bu fiyatlara belki bundan daha...
  13. oldschoolcayyas

Yardım Eski bilgisayarım kaç TL eder

3070ti almak saf güç için güzel ama vram ilerde yetersiz kalacak, hatta daha şimdiden yetersiz. Ben olsam 6700xt alırdım.
  14. oldschoolcayyas

Çözüldü✓ Windows 10 mu Windows 11 mi?

Arkadaşlar kullanım amacınıza göre windows kurulum dosyanızı sadeleştirip kullanmadığınız servislerin kurulumunu silebilirsiniz. Bunu yaptığınızda (örneğin windows defenderi kapatmak) sistem ram tüketimi azalıyor. Nasıl yapıldığını merak ediyorsanuz nasıl yapılır yazısına tıklayın.
  15. oldschoolcayyas

Ktc H25t7 monitör ölü piksel modunda açılıyor...

KTC H25T7 bazı modellerde “dead pixel test / burn-in mode” denilen otomatik bir test ekranına geçebiliyor. Bu moddayken monitör tuşları kilitli olabilir. Aşağıdaki yöntemler genelde bu modelde işe yarıyor: [H2 id=''][/H2] Birçok KTC modelinde ölü piksel test modundan çıkmak için şu kombinasyon...
  16. oldschoolcayyas

CS2 için AOC 25G4sxu modeli alınır mı?

Chatgpt ve Gemini kullanabilirsin. Aşağıdaki metni kopyala ChatGpt ve Gemini uygulamalarına yapıştır. Counter-Strike 2 için AOC 25G4sxu almayı düşünüyorum. Daha öncesinde Dell Alienware AW2525HM modelini de almayı da düşündüm ama aralarında fiyat farkına değecek bir fark yoksa bu modeli...
  17. oldschoolcayyas

Hocam kağıt üstündeki veriler çok güvenilecek veriler değil. Örneğin Razer Blackshark V2 Pro kağıt üstünde çok güzel bir kulaklık ama kronik menteşe kırılma problemi var ve menteşeler bazı kullanıcılarda 1 hafta içinde kırılmış. Bu bilgiler ürün verilerinde yazmıyor. Ya da Hyperx Cloud 3 modeli...
  18. oldschoolcayyas

Hocam bu yazdıklarının aynısını chatgpt ve gemini'ye yaz, ayrıca bahsettiğin monitörlerin cs2 performansları, kronikleri, eksileri, artıları var mı diye iki ayrı monitör için sor. Yapay zeka sadece Türk forumlardan değil yabancı forumlardan da bilgi çektiği için daha mantıklı oluyor. Aynı...
  19. oldschoolcayyas

Yardım Mouse+Klavye+Mousepad Önerisi

PAD 600TL KLAVYE 1675 TL
Geri