Arama sonuçları: *

1. oldschoolcayyas

Bilgisayar İçin Masa 2 Seçenek Biri Max 100cm Genişlik Diğeri L Şeklinde

Hocam seramical diye bir firma var. Ben oradan aldım. 160 cm uzunluğunda. Gayet memnunum hatta şöyle söyleyim. Masa yolladılar bağlantı demiri ezik çıktı. Masanın tablasında da hafif ezilmiş bir yer vardı. Büyük ihtimal kargoda başına bişey geldi. Adamlar eskisini göndermemi istemeden hatalı...
  2. oldschoolcayyas

Kasam Kulaklığı Görmüyor

E reis indir dene ondan sonra yazsana..
  3. oldschoolcayyas

Kuryelik İçin Araba Önerisi 150 Bin TL Bütçe

Hocam yumurta kasa accent genelde tipinden dolayı beğenilmez ama sağlam araçtır. Boyasına değişenine takılmadan temizinden bulabilirsen işini görür.
  4. oldschoolcayyas

Cs 2 İçin Mouse Önerisi Bütçe Max 3-4 K

Hocam Atk Dragonfly Y9 kullanıyorum. Shape'e bir bak eğer eline uygunsa büyük ve ergonomik mouse. Yazılımı güzel, şarjı 8000k'da biraz hızlı bitiyor 80saat civarı ama kalitesi gerçekten güzel. Bir de hafif bir mouse ve kutu içeriği de benim hoşuma gitti.
  5. oldschoolcayyas

Iphone 8 Plus ve iPhone X Artık Eba Bile Desteklemiyor!

yıllarca xioami mi6 kullandım, bilen bilir amiral gemisi bir telefondur. ROM havuzu geniştir. Herhangi bir pixel romu attığınızda gayet stabil çalışır. Ve şunu söylemek isterim biraderim geçen seneye kadar bu telefonu aktif olarak kullanıyordu. Kasma donma seviyesi çok düşük. Snapdragon 835...
  6. oldschoolcayyas

Düşük Sistem Gereksinimli Arkadaş ile Oynancak Oyun Önerisi

Worms serisi, steamden bakabilirsin keyifli oyundur. Steam fiyatı da uygundu.
  7. oldschoolcayyas

14700hx-4070 Laptop Yüksek Sıcaklıklar.

kardeşim denemişsindir ama bu laptopun garantisi, servisi falan yokmu?
  8. oldschoolcayyas

Iphone 13 Ten S25 E Gecmek

Arkadaş kullananlar bile İphone'un şarjı su gibi gidiyor diyor. Hala neden ısrarla İphone alma çabasındasınız anlamıyorum. Yok kardeşim Türkiye'de bu telefon avantajlı değil. Her bi uygulamasına para vermek zorundasın. Android gibi apk kuramıyorsun. Fiyatları Avrupadaki gibi çıkış fiyatıyla...
  9. oldschoolcayyas

2.El Ne Kadar Eder? Msi G244pf E2 Oyuncu Monitörü

Hocam muadillerinin fiyatının %50-60 arası bir fiyat belirlemeniz mantıklı eğer bir sıkıntısı yok ise. Sıfırı piyasada yok galiba.
  10. oldschoolcayyas

Yardım S26 Kayıtlı Vs Iphone 17pro Yurt Dışı

birader adamın yazdığını okumuyor musun büyük telefon istemiyorum ultra önermeyin diyor.
  11. oldschoolcayyas

Topladığım PC Yi Yorumlarmısınız Bütçe 100 Bin TL Bütce

İlk olarak kasanın fiyatına bakınca 10k gözüküyor. Kasa fiyatları en son ne kadar oldu bilmiyorum ama kasaya 10k vermeye gerek var mı? İkincisi 100k veriyor olsam 7500x3d değil 7800x3d kullanırım. Üçüncüsü sıvı soğutma bence gereksiz 4k vermeye gerek yok onun yerine thermalright kule tipi...
  12. oldschoolcayyas

🔥İndirim Razer Blackshark V3 X Hyperspeed Siyah Kulak Üstü Kablosuz 5.499 TL

hocam razer fanı değilim daha öncesinde razer blackshark v2x (kablolu) bu dandik kulaklığı kullandım 1 sene. aşırı kötü bir deneyimdi. sonrasında aylarca araştırdım ve razer blackshark v2 hyperspeed aldım. 1 senedir kullanıyorum, iyi ki de almışım zaten bayağı araştırmıştım. malzeme gayet iyi...
  13. oldschoolcayyas

Cs2 Türklerin Çok Fazla Hile Kullanması

suçlu olmakla ne alakası var sana sadece soru sordum, ortada herhangi bir suçlama yok. sen bu alınganlıktan ve yanlış anlam bağları kurmaktan vazgeç bence...
  14. oldschoolcayyas

Cs2 Türklerin Çok Fazla Hile Kullanması

merak ediyorum şuan herhangi bir gayriresmi kurum bile kimliğini senden isteyebiliyorken ya da panelden dolayı kimlik bilgilerin 10 yaşında veletlerin telefonunda dolaşıyorken kimlik bilgilerini gizlemeyi bu kadar gerekli görüyor musun? meraktan soruyorum sadece
  15. oldschoolcayyas

Çözüldü✓ Sistem Toplam Ne Kadar Eder

Hocam ne dersek diyelim ikinci el olduğu zaman fiyatlar nerdeyse %40 düşüyor. Çünkü biz ürünü sıfır fiyatına bakarak satmaya çalışıyoruz ama zaten belli periyotlarla nerdeyse piyasadaki her ürün %20 indirime giriyor. Ve kitle arasında o ürünün fiyatı %20 indirimli fiyatı olarak kabul görüyor...
  16. oldschoolcayyas

B580 mi 9060xt 8g mı Rtx5060 8g mı Alınır?

Kardeşim sana tavsiyem oynadığın oyunlar ya da oynamayı düşündüğün oyunlar varsa o oyunların 1080p testlerindeki VRAM kullanımlarına bak. Genelde kullanımlar 8GB'dan fazladır. Tabi bu kullanımlar şuan için, ileride kullanım miktarı artabilir. Şimdi 8GB'lık bir kartta normal kullanım 8GB'dan...
  17. oldschoolcayyas

Ddr5 İşlemci Önerisi

Eğer işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorsan, senaryo oyunları oynamıyorsan 7800x3d al ekran kartın sabit kalsın. Örneğin bende şuan imzamdaki sistem var ve CS2 de genelde 500 fps üstü alıyorum. Pubg de 250 fps üstü alıyorum, monitörüm 170 Hz ve istediğim performansı alabiliyorum. Ama eğer...
  18. oldschoolcayyas

12gb Rtx 5070 Rezilliği 😂

Sen olayı anlamıyorsun ki birader. Mesele çözüm bulmak değil, çözüm bulunacak olsa çokça çözüm bulunur zaten. Mesele daha fazla para verip daha düşük bir performans alma saçmalığı. Verdiğim paranın karşılığını alamamak saçmalık. Ayrıca bunun böyle olacağını bilmiyor muydun diyenler var...
  19. oldschoolcayyas

CS2 İçin Kulaklık Önerisi

Kulaklık gayet iyi. Bence bu fiyat skalasında alabileceğin en iyi kulaklık. Alternatifleri Hyperx Cloud3 falan ama oturup saatlerce Ekolayzer Araştırmak istemiyorsan bence gayet doğru bir tercih. Haftada 1 kere falan şarj ediyorum, ortalama +30 saat gidiyor gibi. Bağlantı problemleri yok. Daha...
  20. oldschoolcayyas

Çözüldü✓ TRAY 7800X3D İÇİN HANGİ SATICI

Hatta 3 gün önce bende 7800x3d sipariş ettim ertesi gün verdiler kargoya. Ayrıca 9 taksit çok güzel bir seçenek. Enflasyona karşı avantajımız oluyor.
Geri