Arama sonuçları: *

1. X

Yayın oyun 1 bilgisayar(2k değil 1080p veya daha altı çözünürlük Pubg Cs tarzı)

9800x3d benimse gördüğüm kadarıyla en uygununi gibi yani amacıma yönelik yayın oyun için sadece dediğim gibi rekabetçi oyunlarda çözünürlük düşük performans ve oynama alıskanlıfı Açısından öyle alıştığım için 4:3 tarzı ekranlarda oynuyorum ya alışkanlığı bir kenara bırakıp 2 k bi monitör gecicem...
  2. X

9800x3d modeli oyun için en ideali sanırım performans açısından gördüğüm izlediğim okuduğum kadarıyla
  3. X

Ama rekabetçi oyunlarda dediğim gibi performans önceliğim ve sonuçta birazda alışkanlık meselesi gibi geliyor
  4. X

Öncelikle herkese merhaba. Uzun yıllardır rekabetçi oyunlardan keyif alan birisiyim hikayeli veya grafiği güzel olsun ultra ayarlarda oynayayım gibi bir beklentim olmadı.Performans benim için grafikten daha önemli dediğim gibi Pubg 1728x1080 cs de 1280x960 tarzı grafiklerde oynayan birisiyim...
Top Bottom