Arama sonuçları: *

1. 9

Ryzen 7 7800X3D'ye sogutucu tavsiyesi

Soguztmasi zor bir işlemci eger benimgibi yapip ucuz ve kalitesiz 240 bir sogutucu alirsan tek onerim biostan 3xdgameing mobinu acmam biraz araştir bilmiyorsan baya sıcaklik farkediyor video grafik render işleri yapiyorsan işi e yaramaz ama
  2. 9

Yardım 6400MHz + CL32 mi 7200MHz + CL34 mü?

Anakartin isterse 10000 desteklesin acaba işlemcin destekliyormu ve stabil calışacak mı odavar
  3. 9

7800x3D Arctic LF2 ile testte 80°C garip değil mi ?

Remler ne bende sistem topluyorum ayni işlemci var ama remlerde sorun yasadim 6400mhz expo olani almistim ama stabil olmadi geri iade ettim
  4. 9

Sistem Değerleri Normal Mi? Ramler 6400 Mhz Olunca Sistem Açılmıyor Vs

2025 te bu islemci ile sistem kurdum 6400 de bende acamadim sen ne cozum buldun
  5. 9

Açılmış kullanılmış ürün iade edilirmi?

kutusunu açtım sorun olmaz değilmi bantlarından belli oluyor açılmış olması
  6. 9

Açılmış kullanılmış ürün iade edilirmi?

vatanbilgisayardan rem aldım sistem sürekli mavi ekran hatası veriyor expo 1 2 de çalışmıyor internetten aldım 6 gün oldu 10-14 arası iade alıyor galiba ama ben kullandım kutusu açıldı iade edebilirimyim? birde iade sebebine = "beğenmedim yanlışsipariş verdim dahau cuzunu buldum. kusurlu...
  7. 9

Çözüldü✓ İslemcinin sicakliğı kaç nasil ögrenirim

İlk defa asus anakart kullaniyorum işlemcinin sicakliğı hangisi core temp te fakli Fan xpert te faklı gosteriyor.
  8. 9

Çözüldü✓ Pc toplamma yardimcı olurmusunuz çalıstiramadım

Yeni pc topluyorum daha once hiç tlyapmadim guç kablosunu taktığımda sadece anakartin rgb si ve ekran kartinin kirmizı güç işiğı yanıyor fanlar dönmüyor
  9. 9

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L yeteri kadar soğutmuyor

Fanlari fullemen lazim düşurmesi için o da ses yapiyor 11700k var fulluyunce 62 fullemezsen 79 oluyor bende
  10. 9

Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 nin kontrolcu ve amd aparatı alınır

Kutudan çıkıyor dikkatli bak istersen bende intelden amd ye gectim ondan biliyorum.
  11. 9

Çözüldü✓ Sistem onerisi 5070 icin

Elimde asus tuf 5070 ,240 lik colormaster sivı sogutucu ,kasa ve 750 w power var eski sistemden kalma anakart ,AM5 islemci ve rem onerisi istiyorum Anakart icin x870 850 asus veya gigabayte onerisi atx olsun butçe 16k İslemciyi biraz fiyat performans istiyorum sonradan degistirebilicegim bir...
  12. 9

N11 de Ebz mağazasında yaşadığım sorun. (SÖZDE STOK VAR.)

vatandan asus tuf 5070 aldım 39 vade farksız bu satıcıda 37-36 arasıydı. Normalde daha ucuz markalar vardı 5070
  13. 9

Asus Prime RTX 5070 12VHPWR kablo sorunu

asus tuf 5070 var bendede aynı bisey dicem sende dönüştürücü kullanıyorsun benim gibi kasya sıvıyormu kablo kasa camı kullanmıyormusun
  14. 9

Çözüldü✓ 5070 için 12VHPWR 180 Derece Adaptör Konektörü

dikey tutucu hakkında bir görüşün var mı? ya psu değişecem o zaman yada dikey tutucu başka seçenek kalmıyor. Cam açık kalınca çok toz girer diye düşünüyorum.
  15. 9

kablo 4-5 cm kadar dışarda kalıyor 😢
  16. 9

1745431687 bu videodaki gibi PSU m eski olduğundan kutunun içinden çıkan çoğaltıcıyı kullanıyorum bu yüzden bu ürüne ihtiyacım var. Çok fazla bilmediğim marka var o yüzden direk almak istemedim. Önerebiliceğiniz bir ürün var mı?
  17. 9

N11 de Ebz mağazasında yaşadığım sorun. (SÖZDE STOK VAR.)

Bu magazadan piyasa degeri 3k tl daha ucuza ekran kartı alicaktım bunu gorunce vaz gectim 4k fazla verip vatandan alicam galiba
  18. 9

Exception:EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION 0x00007ff853600001

Oyun birden bire donup kalıyor ne olduğunu anlamadım. dump doyaları https://drive.google.com/drive/folders/1yVy_mP7I2DFp4J7QWAhqeqHHAaluGBy-?usp=sharing
  19. 9

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Elimdeki monutör 2k ips 144 genelde 2 k hikayeli oyunlar oynamayı severim. Elimde birtek 2 tane m2 ssd var. aradigım ozellikler ddr5 olması ve anakartın 2 tane m2 slotlu olması .işlemci amd olmasinı istiyorum. Ekran kartı Nvidia. 65-70k araligında
  20. 9

Selam 70k butcem var kasa toplamama yardimcı olurmusunuz

Elimdeki monutör 2k ips 144 genelde 2 k hikayeli oyunlar oynamayı severim. Elimde birtek 2 tane m2 ssd var. aradigım ozellikler ddr5 olması ve anakartın 2 tane m2 slotlu olması . ekran kartinı 2. El 4070 super almayı planliyorum diyer parcalar sifir almak istiyorum işlemci tarafinında amd...
Geri