Arama sonuçları: *

1. A

9800x3d pbo ayarları

Merhabalar 9800x3d işlemciyi pbo ayarlarından +200mhz 10x scalar ve curve optimizer ayarını ise -30 değerlerinde çalıştırıyorum cinebench r24 de hem tekli hem çoklu çekirdek testlerinden sonra herhangi bir sorun olmadı üstüne birkaç dakika occt extreme testi yaptım ve biraz da oyun oynadım gayet...
  2. A

AM5 contact frame alınır mı?

siz hangi işlemciyle kullanıyorsunuz hocam gaming genin videosunda da karton kutuyla geldiği görünüyor o yüzden problem olmaz gibi tüm am5 işlemciler de aynı olduğuna göre sorunsuz kullanabilirim gibi geliyor tek endişem am5 işlemcilerin soğutma bloklarının kenarlarındaki boşluklara da temas...
  3. A

biraz araştırınca 9800x3d ye uymadığını yazan kullanıcılar olmuş versiyonları falan varmış sanırım v1 uyuyor v2 uymuyor tarzı söylüyorlar linktekinin hangi versiyonu olduğunu öğrenmemin bir yolu varmıdır
  4. A

Selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi aşağıdaki linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Fiyatı önemli değil. Hem macunun sürülmesi olsun hem çok da olmasa da performansa katkısı olsun. Hem de soketin bükülmesi olsun iyi oluyor diyorlar ama endişelerim var. Anakarta ya da işlemciye zarar verme...
Top Bottom