Arama sonuçları: *

1. K

Bannerlord gpu aygıt örneği askıya alınmış sorunu

Arkadaşlar bannerlodu yeni indirdim ve mod kurdum.Ama genellikle 30dk oynadıktan sonra GPU aygıt örneği askıya alınmış hatası çıkıyor.Yardımınızı bekliyorum.
  2. K

Steam aile paylaşımı olmuyor

Arkadaşlar arkadaşım davet atıyor kabul ediyorum ama bu uyarıyı veriyor.Telefondan denedik.Ne yapmak gerek?
  3. K

Eşit ağırlık ilk 50 bin için kaç net gerekir?

Tamamdır hocam bende aynısını düşünüyorum.Ea'da 90 net yapan ilk 5k oluyor. 1738611768 Ayt 40 netin en az 10'u mat hocam.
  4. K

Bannerlord tahminen ne zaman indirime girer?

Arkadaşlar ben bannerlordu almak istiyorum ama malum fiyatı pahalı.Tahminen ne zaman indirime girer?
  5. K

Eşit ağırlık ilk 50 bin için kaç net gerekir?

Arkadaşlar ben son sınıf bir EA öğrencisiyim.Hedefim hukuk.50 bine girsem yeter ama çalışmaya devam edeceğim tabii ki.50 bin için kaç net gerekir? Şu an TYT: 72 civarı AYT: 30-40 arasında değişiyor.Hesaplamalara göre OBP'de 87 civarı gelecek.OBP'nin etkisi nasıl olur? Şimdilik bu netler yeterli...
  6. K

900K Araba Önerisi

Hocam sağlamlık açısından Japondan şaşmayın derim.Bi Honda civic fb7 olabilir.Ayrıca spor ve güzel bir araba.Bizde fc5 kasadı vardı çok güzel gidiyordu.Ayrıca ekonomik araçlar.Fabrikasyon LPG'li.
  7. K

Sid Meier's Civilization VI 88 TL

Arkadaşlar https://kabasakalonline.com/urun/kabasakal-online/611631/sid-meier's-civilization-vi-steam-cd-key-?srsltid=AfmBOore2TnfdD4kekkWY7k3aaV_mSYIp502GJHXW4mxcYiSfuv5F8wc oyun steam'de baya pahalıydı ama burada 88 tl.Steam hesabı da değil,direk oyunun kendisi.Alınır mı sizce?
  8. K

Hyundai i20 bu bu hasar ortalama ne kadar tutar?

Kardeş gördüğüm kadarıyla kaput ta hasar almış.Garanti 50'si var onu diyeyim.Maks 80 diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.
  9. K

Bannerlord steam hesabı almak

O zaman almıyorum hocam.Crack de yapmak istemiyorum.İndirime düşerse alacağım inşallah.
  10. K

Hesabın kapanma ihtimali var mıdır peki? Uzun bir süre oynayacağım çünkü.
  11. K

Yurtdışından Gelirken Teknolojik Alet İçin Sınır Varmı?

Öyle bir sınır yok.Kendi şahsi eşyanmış gibi getiriyorsun.Kamera piyasasına da çok uzağım hocam kolay gelsin.
  12. K

Arkadaşlar ben bannerlordu oynamak istiyorum ama malum fiyatlar pahalı.Ben burdan https://www.gamesatis.com/steam-hesap-satisi/mount-blade-2-bannerlord-827734 hesap alsam bir sıkıntı çıkar mı? Oyunu modlayacağım ve uzun süre oynayacağım.Save de sorun yaşar mıyım?
  13. K

Battlefield 1 alınır mı?

Hocam şimdi baktım 5 te indirimdeymiş.Onu almayı düşünüyorum.İ7 12700H ve 2050 oynatır değil mi?
  14. K

Battlefield 1 alınır mı?

Steam'de indirimde ve alınır mı arkadaşlar?
Top Bottom