bilgisayarimda halihazirda win11 kurulu fakat valorant hata veriyor o yuzden uefi ayarini degistirmem lazim. Ama bh ayar degistirildiginde bilgisayar windows 11 i siliyormus. Baska bir caresi yok mu bunun bir de onla ugrasmak istemiyorum.
Monitor kapandiginda kasanin otomatik olarak fanlari calistirmayi durduruyor ama bir yerden yine isik geliyor. Bu beni rahatsiz ettigi icin hem monitoru kapatiyorum sonra kasayi kapatiyorum ve fislerini cekiyorum. Fis cekmek zararli diyen gordum. Tam olarak nasil kapatmam lazim?
Bir ihtimal evde elektrik kesilirse sistemin çöp olmamasi icin akim korumali priz almayi fusunuyorum onerisi olan varsa yazabilir mi? Arti olarak seyi soracağım, ben kasayi ve monitoru kapattiktan sonra fisi cekiyorum bu bilgisayara zarar verir mi?
Kasama sogutucumu takmaya calisiyorum fakat vidalar deliklere gore cok kucuk. Video izledim birsuru ve herkes benim kullandigim vidayi kullanmis. Sonra inceledim insanlarin o delikelrin etrafinda deligi kucultmek icin metal kisimlar bulunuyor fakat bende o kisimlar yok. Napmam lazim?
Videoyu izledim videoda suan takmaya calistigim vidalar ve ayaklar kullaniliyor. Fakat benim sometteki delikler fazla buyuk. Onceki vidayi sokerken daha farkli bir vida cikmisti daha genis. Onu mu kullansam?