Arama sonuçları: *

• Users: eseko
  • Order by date
  1. eseko

Saf Bakır VDSL Kablo Önerisi?

değelerin güzel adresini sorguladığında ne kadar hız alabileceğin yazıyor bu önemli. cat 6 değişimi yapıldıktan sonra değerleri düşen adam bile gördüm eğer dolaba olan uzaklığın 100-150 metre aralığındaysa seninkiler gayet güzel görünüyor.
  2. eseko

herkes için tek bir hat mı geldiğini düşünüyorsun ? Kimsede sorun olmayıp senin portunda sorun olabilir
  3. eseko

Fostum sökmekten kastım kabloyu çıkartmak zatrn ayrıca numaraları da var sök kesilmiş rj 11 i tak hat değerlerine bak hem boşa hatta reglette boşta gevşememiş port vardır direkt oraya takarsın üşenme git dene sorun türk telekomdan da çıkabilir bizzar yaşadım kendim inip ölçene kadar da sorunu...
  4. eseko

Direkt nexans cat6 alman lazım çok pahalı da değil ama dediğimi yapman lazım zaten cat6 yı bağlarken kendi portunun hangisi olduğunu vs öğrenip eski kabloyu sökeceksin onu yapmadan önce bi test yap derim.
  5. eseko

Anakart turuncu ışık sorunu

Nasıl yaptınız hocam. Uzaktan denenecek her şeyi denemiştik.
  6. eseko

Ben türknette çalışırken direkt cat 6 kablo tavsiye ediyordum. Kabloyu çekmeden önce ankastreye modemi 30 cm lik bi rj 12 telefon kablosu ile bağlayıp modem arayüzünden hat değerlerinin ss ini atarsan yardımcı olurum bazen hiç kablo çekmeye gerek kalmayabiliyor. Bi ss bu haliyle at bide...
  7. eseko

Garanti BBVA yeni üyelere 1000 tl bonus kampanyasına katilsak sorun olur mu

hocam niye sorun olsun akbanktan zamanında birsürü chip para aldım zamanında eğer garanti için davet kodu ihtiyacınız varsa özelden mesaj atmanız yeterlidir.
  8. eseko

1 milyar ile 16 milyon renk arasında ne far k var

ara geçiş tonları daha pürüzsüz güzel oluyor ama yüksek hz de kullanamıyorsun bu özelliği çoğu ekranda sanırım 120hz üstünde 8 bite geçiyordu sanırım
  9. eseko

Win11 iso nasıl indirebilirim?

hemen senin için indirip deneyeyim 1760471475 indirdim bende sorunsuz indirildi
  10. eseko

burası da microsoft sunucularından çekiyor dosyayı güvenilir
  11. eseko

aa benim dediğim windows 10 indirmek içindi pardon denedim bende de aynı sorun mevcut hata vermiyor ama indirmiyorda bugün internetler bi garip çalışıyor 1000 mbir fiber var sanki 5 mbit gibi bazı siteler felan açılmıyor
  12. eseko

bu siteye gir https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 girdikten sonra f12 ye bas açılan menüde kırmızı işarete bas ve f5 at siteye iso ile indirme seçeneği gelecektir.
  13. eseko

1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

hatcback istiyorsan 1.0 t-gdi i20 elite paketlere bakabilirsin piyasasını bilmiyorum şuanda pek ama içi dışı güzel bi araç
  14. eseko

1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

1.3 tce çok zevkli motor ama megane hiç güvenli hissettirmiyor ayrıca icon paket alınmayacaksa hiç alınmamalı ayrıca icon pakete de o fiyatı vermek saçmalığın daniskası. Şehir içi kullanmak için hibrit toyota mantıklı olur ben 1.5 toyota(flame x-pack) kullanıyorum benzer segmentte ve fiyatta...
  15. eseko

Yardım Samsung Galaxy S24 FE Ekranındaki leke nedir?

çok sıkıntı kullanıcı hatası bile diyebilirler kimyasal aklına bir şey geliyor mu temas eden ?
  16. eseko

Modding ÜCRETSİZ PDF DÜZENLEME

en iyisi sejda online olarak pdf i düzenleyebilirsin diğerleri yazı fontu vs bozuyor sejda bozmuyor düzenlerken bozulmuş gibi gözüksede kaydedince mükemmel bir şekilde kaydediyor sejdayı tek geçerim https://www.sejda.com/tr/
  17. eseko

Halen işlemci diyorum
  18. eseko

Son olarak her şeyi sök kablo vs değil de ram ekran kartı gibi çıkarabileceğin şeyleri sök arkadaki kabloları da sök sadece güç kablosu takılı kalsın sonra dene bakalım
  19. eseko

akıla gelen tek parça maalesef işlemci acaba ekran kartını çıkartırken kasada güç var mıydı ? Başka aklına gelen çıkarttım dediğin yada gevşek görünen bir şey var mı ?
  20. eseko

fiş takılı olsun o iki kabloyu tornavida gibi metal bir şeyle birleştirerek dokunman bilgisayarı çalıştırmak için tuşa basmanla aynı şey yanlış felan da takılmamış bu arada gayet anakarttaki şema ile uygun sen bana odaklan
Geri