Arama sonuçları: *

• Users: homie
  • Order by date
  1. H

Ryzen 5 7600 için soğutucu önerisi

Daha uygun da olur
  2. H

Ryzen 5 7600 için soğutucu önerisi

Sapphire RX 7800 XT Nitro+ 11330-01-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Rayzen 5 7600 Msi B650M Gaming Plus WiFi AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz Kingston NV3 1TB M.2 2280 NVMe SSD | PCIe 4.0 Gen 4x4 | Up to 6000 MB/s |...
  3. H

Anakart ve işlemciye uyumlu soğutucu önerisi

Msi B650M Gaming Plus WiFi AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart ve 7600 ile uyumlu soğutucu önerisi. Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX kasa da bu Hava soğutucu mu yoksa sıvı soğutucu mu?
  4. H

Çözüldü✓ Topladığım sistem için PSU ve Kasa önerisi

750 W'luk arıyorum, hocam
  5. H

Çözüldü✓ Topladığım sistem için PSU ve Kasa önerisi

Merhaba, bu sistemi topladım ancak PSU olarak neyi alacağıma karar veremedim. En fazla 4 bin TL'ye ama daha ucuz olsa iyi olur 750W'luk kaliteli bir güç kaynağı önerir misiniz? Ve de daha uygun fiyatlı, hava akışı iyi olan geniş bir kasa önerir misiniz? Sapphire Nitro plus 7800 xt: 19.500 TL...
  6. H

Çözüldü✓ Ram anakart uyumsuzluğu

Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram Bu ramler Asus Prime B650M-R anakartı ile uyumluluk listesinde yok. Bir sorun yaşar mıyım?
  7. H

Çözüldü✓ Hazır sistem hakkında yorum

Herhalde sizin attığınız 2. sistemi alacağım başka aklımı çelen olmazsa. Yardımlarınız için çok teşekkürler 🙏
  8. H

Evet, özür dilerim şimdi farkettim. Başka bir forum daha açınca karıştı. En son attığım nasıl sizce?
  9. H

Bu 4060'lı değil ki 7800 xt 1738516518
  10. H

Çok teşekkür ederim 🙏 en son gönderdiğime de bakabilir misiniz? Parçaların hepsini topladım da sizce sizin attığınız 2. sistem mi yoksa benim tek tek topladığım mı? 1738515160 Hocam, siz beni yanlış anladınız. Ben bu hazır sistemlerin tek tek fiyatlarını değil de ayrı olarak siz tek tek sistem...
  11. H

Tamamdır, bekliyorum 1738512461 Bütün parçaları topladım, sizin de hazır önerinize göre fiyat olarak bakacağım. Böyle 46.519 TL oluyor. Bir şey isteyebilir miyim? Eğer çok zamanınızı almayacak ve zahmet olmayacaksa tek tek toplama sistem de siz önerebilir misiniz? Belki bu fiyata daha iyi bir...
  12. H

Hayır, kasa dahil 46 bin TL olacak. Onun için psu'su içinde olan bir kasa almak istiyorum. Akakçeden hangisi daha uygunsa onu alacağım.Soğutucu da ekleyeceğim de anakartı da Asus Prime B650M-K ya da B650M-R yapmayı düşünüyorum. Sizce yapayım mı yoksa bu daha mı iyi? Sizin bir öneriniz var mı...
  13. H

Çözüldü✓ Topladığım sistem parçaları uyumlu mu

Yok zaten elran kartı olarak ben Gigabyte istemiyorum 1738505069 Ben hazır sistem olunca şey kafasındayım şimdi bu sistemlerd ucuz fiyatla başlıyor parçalar benim de bütçem olunca yükseltebildiğim kadar yükseltmek istiyorum yani ben bmyşeyim bilmiyorum ne kadar gerekli
  14. H

Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Bu nasıl sizce
  15. H

Ki benim toplama sistem almak istememin nedeni bazı yorumlarda hazır sistemlerde kalitesiz hatta iade parçalar kullanılıyor gibi yazılar gördüm ve de iade işleri çok sıkıntı oluyor. Ben tek tek alsam ve bir parçada sıkıntı çıksa hemen iade edebileceğim
  16. H

Yani istediğim parçaları seçince yine 45k oluyor ama...
  17. H

E özelleşitince de zaten bu fiyata çıkıyorlar? Bazı hazır sistemlerde özellikle özelleştirmeler aşırı pahalı oluyor
  18. H

Toplam 46 bin diyelim o yüzden kasa içi psu alacağım, soğutucu bilemedim. Evet gördüm de kasada E-ATX yazıyor benim seçtiğim anakart Micro ATX uyum sorunu olur mu?
Geri