Arama sonuçları: *

1. KaanEfeVR

Yardım İkinci El Garantili Fifine K658 Mikrofon Alınır mı ? 2100 TL (Param Güvende)

Ürün ikinci el fakat çok kullanılmamış elit müzik sitesinden alınmış 1 yıl önce kutu içeriği eksiksiz.Param güvende ile alacağım eğer alırsam sizce almalımıyım param güvende genellikle alıcıyı koruyor o yandan geldiği gibi bütün testleri yapıp bi sıkıntı olursa direk iade ederim.Mikrofon...
  2. KaanEfeVR

🔥İndirim Belkin 60w Type C Şarj Kablosu 2 Adet 305₺

1 hafta önce 240 tl di ozaman aldım 1 tane 2 gün sonra tekrar alacaktım baktım zamlamışlar hemen fiyatı aynı şekilde adaptörleride çok uygundu 45w olan 520 65w olan 700 civarıydı onlarıda zam getirmişler valla param olsa toplardım
  3. KaanEfeVR

Yardım 2.El Asus Rx6600 Kartıma 9120 Tl Teklif Geldi Sizce Satılır mı ?

Abi istersen kaydın olsun gene fark etmiyorki ben 2-3 yıl mahkeme köşelerinde sürünüp binlerce para avukatına dosya masrafına verdikten sonra ne anlamı var belki arkadaş delikanlı biriydi belkide değildi onu bilemem fakat alınca risk değil elindekiyle yetinmeyi bileceksin istediğim oyunları...
  4. KaanEfeVR

Satışı iptal ettim arkadaşlar yani zaten satış tamamiyle keyfi ihtiyacım veyahut memnun olmadığım bi durumum yoktu hali hazırda .Belkide elimdekilerle yetinmeyi bilmeliyim hani şurda kazanacağım belki 2k para vardır benim için çok da önemli bir fark değil bana kalırsa arkadaşta sıkıntı yok gibi...
  5. KaanEfeVR

sıkıntı yok abi haklısın arkadaş biraz fazla ısrarcı biri yani yerim belli yurdum belli istersen bütün bilgilerimi sana atayım falan diyince biraz kuşkulandım satın alımı iptal ettim bundan sonrası için elden alacak varsa vereceğim zaten normade ben satmıyorum pg ile arkadaş çok ısrar etti
  6. KaanEfeVR

başiskeledeyim hocam ben valla imkan varsa süper olur
  7. KaanEfeVR

valla arkadaş biraz delikanlı dediğimiz abilerden hani kardeşim sorunun neyse çözelim istersen kimliğimi falan atayım sana kargo paranıda vereyim falan hesabı yapıyor.Bu zamana kadar çok ürün sattım elektronikte hiç kötü biriyle karşılaşmadım ama insan bilemiyor türkiyede ne ile karşılaşacağını
  8. KaanEfeVR

yani tabii ki bende sonuçta bu kartı satıp ikinci el bir kart olacağım maalesef ekran kartı piyasasınında anası bellendiği için bende ederken alacağım karta normal ederinden fazla vericem ülkemizin problemi bu yapacak bişe yok
  9. KaanEfeVR

aynen o hesap şuan ne yapsam bilemedim valla kafam çok karıştı
  10. KaanEfeVR

yok hocam önce arkadaş beni aradı bu kartı istiyormuş sıkıntısı falan varmı ısı sıcaklık fps değerlerini falan sordu dedim abi bi sıkıntı yok oda dedi okey ozaman ben zaten bu kartı almak istiyorum acil işim görülsün istiyorum dedi sonra pazarlık falan hiç etmeden telefonda konuşurken siparişi...
  11. KaanEfeVR

yok hocam sahibinden üzerinden satın aldı param güvendeyle
  12. KaanEfeVR

benlik bi durum yok ben fiyatı 9500 koydum isteyen alır istemeyen almaz yani zorla kimseye ürün satmıyoruz ben satmak maksadıyla bu paralara koymadım aciliyetimde yok 1778486536 hocam direk ödemeyi yaptı arkadaş 9120 tl direk ödedi
  13. KaanEfeVR

abi şimdi alıcı arkadaş aradı çalışıyorum dedi ben kocaelindeyim o sakaryada skıntı yok gerekirse kestiği parayı veririm dedi bilemedim yollasam mı kargo ile yoksa yollamasam mı sence video falan alıp yollasam sıkıntı olur mu çok arada kaldım valla
  14. KaanEfeVR

ASŞDAŞLDKAŞLDKAŞLDKASLŞD valla daha önce xbox,psp,plastation falan sattım bu şekilde ama tabi ekran kartı onlardan kat be kat daha pahalı o yüzden alıcı arkadaşa mesaj attım yüz yüze gelip alması için
  15. KaanEfeVR

darboğaz yapmaz demi i312100 f hani belki ilerleyen zamanda işlemciyi değiştirebilirim ana kartım 13.nesili falan geliştiriyor fakat şuan için mümkünatı yok işlemci almamın en erken yaza alabilirim işlemci ekran kartınıda almışken alabileceğimin en iyisi olsun istiyorum bidaha zor 1778485568...
  16. KaanEfeVR

ekran kartım bu yıl 3.yılına girecek baya temiz kullandım diyebilirim garanti etiketi falan üzerinde hiç açılmamış kutusu falan zaten duruyor ekran kartından memnunun satma niyetimde yoktu aslında öyle fazla bir rakam girdim bu sabah arkadaş direk param güvendeden alınca bi şaşırdım karttan...
  17. KaanEfeVR

Ekran kartıma 9500 tl teklif geldi siteninde aldığı ücretle birlikte bana 9120 tl kalıyor sizce fiyat nasıl satıp yeni ekran kartı almayı düşünüyorum şuanki mevcuttaki işlemcim i312100f bana ekran kartı olarak ne önerirsiniz?
  18. KaanEfeVR

İtemsatış vb. Sitelerden satış yapmak yasal mıdır?

16 satıştan oluşuyor 8k
  19. KaanEfeVR

İtemsatış vb. Sitelerden satış yapmak yasal mıdır?

Şuanda total 8k civarı satış yaptım 1743971541 Konuşmalar falan var ama itemsatışa şikayet edemem çünkü bende bu suçun içindeyim tam olarak nereye şikayet edebilirim.Zaten hesabı alma gibi bir amacım yok elindekinken olsun yeter benim için.
Geri