Arama sonuçları: *

1. KaanEfeVR

İtemsatış vb. Sitelerden satış yapmak yasal mıdır?

16 satıştan oluşuyor 8k
  2. KaanEfeVR

Şuanda total 8k civarı satış yaptım 1743971541 Konuşmalar falan var ama itemsatışa şikayet edemem çünkü bende bu suçun içindeyim tam olarak nereye şikayet edebilirim.Zaten hesabı alma gibi bir amacım yok elindekinken olsun yeter benim için.
  3. KaanEfeVR

Peki itemsatış üzerinden tanıştığım bir satıcı ig üzerinden bana hesap için item takası teklif etti(valorant hesabı) ben itemi verdim o da hesabı verdi,2-3 gün sonra riot destek ile hesabı geri aldı.Hesabı geri alamayacağımı biliyorum ancak kapatma şansım var mıdır satıştan dolayı?
  4. KaanEfeVR

İtemsatış üzerinden cüzi bir miktarda satış yaptım.Şu an için bir sorun çıkmadı ancak uzun vadede sorun olup olmiyacağını bilmek içimi rahatlatır.Ürün olarak çevrimiçi bir oyunda item satışı yapıyorum.Dolandırma falan yok düz alan kişiye veriyorum itemleri.Uzun vadede yasal olarak bir sorun...
  5. KaanEfeVR

Mouse ekrana kitlendi ve otomatik olarak sürekli tıklıyor

Mouse kitlendi hiçbir şey yapamıyorum
  6. KaanEfeVR

RAZER BLACKSHARK V2 İKİNCİ EL 2750 YE SATMAYA DEĞER Mİ?

V2 special edition yazıyor kutusunda fakat özel bi dizayn vs bulunmuyor kutu üstünde sınırlı üretim olduğu söyleniyor
  7. KaanEfeVR

Bu değil bu v2 x modeli benimki V2 ses kartlı kumaş pedli modeli https://shbd.io/s/Y4okn4lJ İlan bu
  8. KaanEfeVR

Peki wirelless olarak belirttiğim modeller nasıl v2 güzel kulaklık fakat wirelles a geçmek için iyi bir fırsat bence
  9. KaanEfeVR

Geçen yıl aldığım razer blackshark v2 kulaklığıma 2.750 ye sahibindende teklif geldi sizce satıp wireless bir kulaklığa geçmelimiyim cloud3 wirelles yada cloud 2 core wirelles değermi bu modellerden birine geçmeye kulaklığımın 1 yıl garantisi var temiz kullanıldı SİZCE SATMALIMIYIN 2.750TL ye??
Geri