Arama sonuçları: *

1. trsevdalısı34

VGN V87 PRO vs Darmoshark Top75 HE vs W75--Hangi model almak daha mantıklı olur?

heh hocam sağolun çok teşekkürler
  2. trsevdalısı34

VGN V87 PRO vs Darmoshark Top75 HE vs W75--Hangi model almak daha mantıklı olur?

hocam aklımda soru kalmaması için bir şey daha aklıma geldi sorayım dedim, bu vgn v87 pronun yazılımında inceleme videolarında makro ataması gibi bir menü göremedim. Makro ataması yapılmıyor mu bu klavyede ?
  3. trsevdalısı34

kayıp yaşanmıyorsa süper hocam, bende kablosuz kullanmayı düşünüyorum şuanda. Yanıtınız için teşekkür ediyorum tekrardan.
  4. trsevdalısı34

Hocam neredeyse aynı durumdayız gibi :D bende yarın canlı destek hattı açıldığında soracağım diana stoğu ne zaman geliyor diye. En kötü mail atarım, bilgilendiririm sizide hocam.
  5. trsevdalısı34

sağolun hocam cevap için, son olarak fps oyunlarında klavyede gecikme veya performans gibi sorunlar yaşar mıyım ? çok fazla oyun oynayan biri değilim fakat oynadığımda da iyi bir deneyim yaşamak isterim
  6. trsevdalısı34

Steam ortak hesaplar

Hocam bunların tedarikçisi yok diye biliyorum. Hesapların adamın kendi hesapları oluyor ve birden fazla kişiye satıyorlar bu yüzden zaten online giremezsin o hesaplarda.
  7. trsevdalısı34

hocam bu vgn v87 pronun hot swap özelliğinde 3-Pin / 5-Pin desteği var mıdır ? @oyunbilgisi1 hocam size de soruyorum aynı soruyu, laros arkadaşımız bilmiyorsa siz cevaplarsınız.
  8. trsevdalısı34

akko markasının klavyelerini bi türlü beğenemiyorum ya, çok minimalist geliyor klavyeleri bana göre. 1738175439 W75 modelinde de yazı yazarken eğlenebilir miyim hocam sizce ? Oyun oynamayı vs. seviyorum rekabetçi oyunlar oynuyorum fakat yazı yazmayıda seviyorum yani hissiyat benim için önemli...
  9. trsevdalısı34

hocam valla Şubat'ın 5-6 sı gibi sipariş vereceğim. O zamana kadar kararlaştırmak istiyorum alacağım klavye modelini. 1738173083 hocam evet bir çok yerde vgn v87 pronun hissiyatını çok iyi diyorlar fakat bu W75 modelinin snap tap gibi özellikleri olduğu için daha sıcak bakıyorum şuanda. Eğer...
  10. trsevdalısı34

Merhabalar, Bu klavyeler arasında kararsız kaldım. Açıkçası wraith w75 modelini daha fazla özellikleri içerisinde barındırdığı için tercih etmeyi düşünüyorum. Fakat diğer modellerde de gayet güzel özellikler sunuyor ve fiyatlarıda w75'e göre düşük. Bütçem maximum W75 modelini alacak kadardır...
Top Bottom