Arama sonuçları: *

1. W

Ekran Kartında Coil Whine Problemi

Vatandan 9070 XT Nitro+ ekran kartı satın aldım. İlk gelen kartta coil whine vardı, iade ettim. Sonraki kartlarda da aynı sorun devam etti ve böyle böyle derken şu an 5. kartı kullanıyorum. Ne yazık ki bunda da belirgin şekilde coil whine sorunu mevcut. Araştırmalarımda güç kaynaklarının bazı...
  2. W

Nitro+ 9070 XT Değerler nasıl?

Merhabalar, Sapphire Nitro+ 9070 XT ekran kartına sahibim. Sistemimde MSI X870 Tomahawk anakart, AMD Ryzen 7 9800X3D işlemci ve Corsair RM850X Gold güç kaynağı bulunuyor. Benchmark testlerimi 1920x1080p çözünürlükte gerçekleştirdim. Aşağıda 3DMark sonuçlarım yer almakta. Ancak puanlarımın...
  3. W

Yardım Coil Whine ekran kartım kaynaklı mı?

Merhabalar, Sapphire Nitro+ RX 9070 XT ekran kartı satın aldım. Her oyunda olmasa da bazı oyunlarda yüksek FPS değerlerinde coil whine (bobin sesi) problemi yaşıyorum. Özellikle Delta Force oyununda bu ses belirgin şekilde ortaya çıkıyor. FurMark testlerinde herhangi bir coil whine sesi...
  4. W

9070 XT Nitro+ Coil Whine

Arkadaşlar selam, Vatan’daki ekran kartı indiriminden 9070 XT Nitro+ ekran kartı aldım. Ancak yüksek FPS’lerde coil whine sorunu yapıyor. Bazı oyunlarda yüksek FPS olsa dahi yapmıyorken, bazı oyunlarda yapıyor. Oyunda FPS’i 166’ya falan sabitlediğimde ses kesiliyor. Bazı stress testlerde düşük...
  5. W

Vatanda ekran kartlarında sepette %15 indirim

Bekleyelim hocam 10-15 güne yine illa ki girer diye umuyorum ben de buradaki taksit seçeneği de biraz düşüktü hem.
  6. W

Umarım yine bu fiyatlara yakalarım. Geç gördüm indirimi 9070xt nitro alacaktım ben de, hayırlı olsun hocam şimdiden güzel günlerde kullan :)
  7. W

Kaçırdık ya çok kötü oldu :/ İndirim hala gözüküyor sitede aslında şu an hocam.
  8. W

Hocam nasıl alabildin 9070xt nitro almaya çalışıyorum mobilden de pcden de sepette fiyat değişmiyor. Üyelikle giriş yaptığım halde.
  9. W

İş için laptop önerisi

Hocam işlemci biraz düşük geldi, donma kasma yaşamak istemiyorum yapacağım 2 parça işlem onda da sorun yaşamayayım. :D
  10. W

İş için laptop önerisi

Arkadaşlar, merhabalar. İş için laptop arıyorum, sadece iş için kullanacağım. Gün içinde sürekli excel, Word açık olacak. Bazı durumlarda farklı bir uzak masaüstüne bağlantı sağlayacağım bunların dışında ise Chrome sürekli aynı şekilde açık olacak minimum 5 maksimum 10 sekme olacak. Teams, Skype...
  11. W

Öneri Akvaryum Kasa Önerisi

Merhabalar, 9800X3D işlemcim ve Arctic Liquit Freezer 3 360 sıvı soğutmam var. Şu anda kullandığım Raijntek Ponos UItra MS4 Mesh kasada işlemci boşta 45-50 derecelerde oyunlarda 65-70 derecelerde. Bu sebeple akvaryum tipi hem görsel olarak iyi hem de hava akımı iyi kasa arıyorum. Bütçe 7.000 ₺...
  12. W

Yardım Aux Kablosu Takılıyken Klavyede Gecikme – Jack Girişi Bozulmuş Olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, Logitech X530 5+1 ses sistemim var. Hoparlör kabloları zamanla koptuğu için, internetten 5+1 kablosu satın alıp sistemi tekrar bağladım. Ancak çok fazla cızırtı yapıyor. Cızırtıya ek olarak, anakarttaki jack girişine taktığımda kablosuz olarak bağlı olan Aula F75 klavyemde...
  13. W

Topraklama olmayan priz bilgisayar bileşenlerine sorun yaratır mı?

Selam arkadaşlar, Bugün odamda bulunan prizlerin birkaçını kontrol ettim ve bilgisayarımın bağlı olduğu prizlerde topraklama (grounding) olmadığını fark ettim. Şu anda bilgisayarın güç kaynağını ve monitörünü tek bir prize, üzerinde akım koruyucu (surge protector) bulunan bir uzatma kablosuyla...
  14. W

Samsung AR12TXHQBWK Klima vs Airfel Ltxm35n Klima

Arkadaşlar selam, Airfel klimayı satın aldım; fakat sonrasında kararsız kaldım. Samsung'un dış ünitesi 10 yıl garantisi AIRFEL'in ise 3 yıl dış ünite kolay kolay bozulan bir şey değil sizce ne yapmalıyım iade ederek Samsung mu alayım yoksa AIRFEL klima kalsın mı?
  15. W

9800X3D ısı değerleri nasıl?

Arkadaşlar selam, 9800X3D işlemci satın aldım. İşlemcinin ısı değerleri sizce nasıl?_ Cinebech R23 ile testleri yaptım. BIOS üzerinden EXPO özelliği açık. X3D kapalı, Core Performance Boost açık. Precision Boost Overdrive açık. Testler bu görsellerde ilettiğim gibi. Macun olarak Arctic MX-6...
  16. W

Anakart yamuk pin sorun yaratır mı?

Ürünü satarak yeni kart alacağım, farklı bir anakart sipariş ettim. 45 dakika kadar normal kullanım sağladım. 15 dakika da Cinebench R23 ile benchmark yaptım. Herhangi bir sorun yaşanmadı, donma kasma. Benchmark sonuçları da öncekiyle aynı. Şu anda kapattım, yeni anakart gelene kadar kullanım...
  17. W

Hocam peki asıl sorum şu; işlemciye mi kalıcı hasar verebilir yoksa anakarta mı? :D
  18. W

Arkadaşlar selam, Az önce anakart pinlerinin üstüne macun damladı ve almaya çalışırken çok az bir yamulma oldu bu sorun yaratır mı? Yamulmadan önce ve yamulduktan sonra Cinebench r23. benchmark testlerini karşılaştırdım aynı puanlarda ve ısı değerleri de aynı. Bir sorun olur mu?
  19. W

Arctic Liquit Freezer 3 fan değerleri nasıl olmalı?

Arkadaşlar selam, Arctic Liquit Freezer 3'e sahibim. 3 farklı kablo bulunmakta, VRM, Pump Fan, Cpu fan. VRM fanı, System Fan 1'e takım. Cpu fanı, Cpu fana taktım Pump fan, kasadaki pump fana taktım. Buraya kadar her şey tamam; fakat Arcticin sitesinde sadece CPU fanın nasıl olacağıyla ilgili...
  20. W

İşlemci üstündeki çizik

Ürün sıfır hocam, leke gibi daha çok çizikten ziyade. 1741188194 Ürün sıfır hocam kutuyu ben açtım.
Geri