Arama sonuçları: *

1. N

Topladığım sistemi değerlendirebir misiniz

teşekkürler no mans sky
  2. N

Sistemin Son hali mini led monitorle setup kurdum cok memnunum sıcaklıklar vs performans tam bekledıgım gibi 4k için fazlasıyla iyi bi sistem oldu
  3. N

DRAMe sahip 2TB m2 SSD

hocam kingston aradaki farka degecek bi ssd mi hangi islerde daha iyi olur kc3000
  4. N

DRAMe sahip 2TB m2 SSD

Arkadaşlar Selam m2 ssd konusunda arastırma yapmadım ve şuan hangi modeller mevcut bilmiyorum bu konuda bana önerebilceğiniz drame sahip üzmeyecek pcie 4.0 veya 5.0 2tb m2 ssd önerir misiniz teşekkürler
  5. N

İki PSU arasında kaldım Cougar GEX1050 ve Highpower 1050 spgd+

https://www.cybenetics.com/index.php?option=psu-performance-database burdan bakabilirsin eger bu psular bu listede yoksa almani onermem uzun sure kullanilmis test edilmis psulari alman daha mantikli olur
  6. N

850W PCIE5 ATX3.0 MODULER PUS ÖNERİ

bitfenix bizim ulkemizde f/p bir urun degil fiyati ayni zaten diger psularla istedigin 12vhpw baglantisi atx 3.0 standrdiyla geldi atx 3.1 de ise daha iyi oturmasi icin kalinligini degistirdiler ekstra bi sey eklemediler atx 3.0 ve atx 3.1 ayni sey aslinda ama 5090 4090 gibi yuksek guc tuketen...
  7. N

https://www.cybenetics.com/index.php?option=psu-performance-database burdan bakabilirsin iyi gibi duruyor ama ozellikle niye bitfenixi merak ediyorsun anlamadim ayni fiyat zaten onerilenlerle. Tavsiyem kaliteli Segmentlere bakman A tier B tier etc ek olarak uzun sureli kullanim onemli bu...
  8. N

https://www.bizdehesapli.com/VITA-850GM Bu fiyata alabilcegin en iyi psulardan biri atx 3.1 destekliyor guncel gold sertifikasi var yaziyor fakat youtube da reviewlarda platinium efficiency rangine dustugunu soyluyorlar
  9. N

M.2 32 Gb/s (PCIe 3.0 x4) ve SATA III (6 Gb/s) DESTEKLİ ANAKARTA SSD ÖNERİSİ

hocam gen 3 m2 ssdler arasında aman aman fark olmaz cunku dusuk okuma yazma hızları var yuksek degerlendırmelı bı m2 ssd fazlasıyla ısını gorur
  10. N

Sizce beyaz sistem kurarak hata mı yaptım

sıstemın gelıstırmeye cok acık bı sıstem olmus ılerleyen yıllarda ıstedıgın kombınasyonla degıstırebılırsın anakart sıvı sogutma sayesınde sımdıden yatırım yapmıssın gıbı olmus 2.elden satarsın ılerde ustune para koyup alırsın x3d ve gpu
  11. N

çok teşekkür ederim hava sogutucu konusuna katılıyorum goruntu olarak berbat elımde vardı ındırımdeyken almıstım 1400tl ye ekstra masraf yapmadım ıslemcıyı ılerde x3d lerle degıstırsem bıle buyuk ıhtımalle degıstırmem bu hava sogutucu yeterlı gelıyormus bırkac kullanıcıdan okudum memnundular
  12. N

4k gaming için bir sistem toplamak istedim m2 ssd alicam sadece geri kalanların hepsini aldim eğer sıkıntı çıkarcak bir parça varsa iade edebilirim yardımcı olursanız sevinirim İşlemci-R7 9700x GPU- Gainward phantom 5080 Mobo : Gigabyte b850 aorus elite wifi siyah Ram : XPG Lancer 6000mhz cl...
  13. N

5070 li sistem beklenirmi?

alabilirsin sansli olman lazim lansman gunu sansini dene erkenden girip butun sitelere refresh at olmuyorsa da saglik olsun
  14. N

5070 li sistem beklenirmi?

5080 bile saniyeler icinde bitti 70 serisi icin bekleyen cok fazla dusuk butceli kisi olcaktir. site buyuk ihtimalle cokucek sansli olan girebilcek siteye. o alicak bot falan da kurtarmiyor bu tur olaylarda
  15. N

Power Supply (PSU) Tavsiye isteyenlere !!

kullandigin kasaya bagli olarak beyaz olup olmadigi. belli bile olmayabilir ki belli bile olsa ne fark eder uzun omurlu olsun yeter rengindense aldigin guce odaklan bence
  16. N

Power Supply (PSU) Tavsiye isteyenlere !!

Arkadaşlar selam kendi toplayacağım pc için psu bakıyordum ve hazır kasaların içindekilerin çok kalitesiz ve sistem emanet edilmeyeceğini anladım ve her zamanki gibi ülkemizde anlamsız bi fiyatlandırma olduğu için adam akıllı psu bulmak çok zordu . Yeni psu alcaklara faydalı olması için genel...
  17. N

Bu kasanın psu modeli nedir sıkıntı çıkartır mi

Hocam 850W olması lazım
  18. N

teşekkürler hocam
  19. N

Hocam bu psu kendi başına 4 bin zaten bu olduğunu nerden anladınız acaba kasaların psu modellerini nasıl öğrenebilirim
Geri