Arama sonuçları: *

1. N

5070 li sistem beklenirmi?

alabilirsin sansli olman lazim lansman gunu sansini dene erkenden girip butun sitelere refresh at olmuyorsa da saglik olsun
  2. N

5070 li sistem beklenirmi?

5080 bile saniyeler icinde bitti 70 serisi icin bekleyen cok fazla dusuk butceli kisi olcaktir. site buyuk ihtimalle cokucek sansli olan girebilcek siteye. o alicak bot falan da kurtarmiyor bu tur olaylarda
  3. N

Power Supply (PSU) Tavsiye isteyenlere !!

kullandigin kasaya bagli olarak beyaz olup olmadigi. belli bile olmayabilir ki belli bile olsa ne fark eder uzun omurlu olsun yeter rengindense aldigin guce odaklan bence
  4. N

Power Supply (PSU) Tavsiye isteyenlere !!

Arkadaşlar selam kendi toplayacağım pc için psu bakıyordum ve hazır kasaların içindekilerin çok kalitesiz ve sistem emanet edilmeyeceğini anladım ve her zamanki gibi ülkemizde anlamsız bi fiyatlandırma olduğu için adam akıllı psu bulmak çok zordu . Yeni psu alcaklara faydalı olması için genel...
  5. N

Bu kasanın psu modeli nedir sıkıntı çıkartır mi

Hocam 850W olması lazım
  6. N

teşekkürler hocam
  7. N

Hocam bu psu kendi başına 4 bin zaten bu olduğunu nerden anladınız acaba kasaların psu modellerini nasıl öğrenebilirim
  8. N

Arkadaşlar selam bu vento vg20al kasasının icindeki psu modeli nedir önerir misiniz hangi tier bu power supply kasa tam fiyat performans gibi geldi psu güvenilmez bi şeyse almiycam butcem 6bin...
  9. N

5070 ti 4k için uygun bi kart mi ?

Çok yardımcı oldun çok sag ol dediklerine uygulayacağım
  10. N

Türkiye piyasasını nvidia belirlemiyor dünyanın her yerinde ayni fiyat ayni fiyat olmaya devam edecek eğer bu fiyatları haketmeiyorsa o bizim ülkenin sorunu Türkiye diye bi piyasa yok zaten piyasa böyle olmaz herkes kendi kafasına gore fiyat yazdığı bi piyasa olamaz 1 ay sonra dolar articak...
  11. N

Canım O kartin o para olmasının sebebi mfg değil.40 serisiyle ayni fiyattan çıktı o para olmasının sebebi Nvidia olması hatta yinede nvidia bi güzellik yapıp mfg yanında getirdi 4k gaming icin 70 ve 70ti kartlari da rahat bi şekilde oynayabilecek ki yine de bakarsan 80 serisiyle devasa bi fark...
  12. N

Dlss mfg yenı çıkacağı için ve her oyunda düzgün olmayacağı için kullanmak istemiyorum tabii ki düzelsin kullanırım dlss 3.0 içinde aynısı geçerliydi.
  13. N

Arkadaşlar selam 5070 ti kartı 4k oyun için yeterli bi kart mı dlss multiframegen kullanmadan .Genel olarak vram olarak 4080 le aynı ve aynı zamanda 4080 le arasında bandwidth olarak çok bı fark yok 4080 4k olarak adlandırılıyor ama 70ti genelde öyle adlandırılmıyor neden olduğu hakkında...
  14. N

Anakart ve işlemci tercihim nasıl max bütçe 70k

hocam son bi sorum olcak attigin rami baska sitede bulamadim genelde 30 cl li olanlar var ve fiyatlari %30 daha pahali amd expo icin yazmislar bu attigin ramin cl si 36/44/44 herhangi bi fark yaratacigini dusunmuyorum sana da bi sormak istedim...
  15. N

hocam çok sağ ol 750 watt yeter diye düşünmüştüm ama 850 almak daha mantıklı olcak o kasa mantıklı geldı
  16. N

Arkadaşlar selam 5070ti lı bi sistem toplamak istiyorum tahmini olarak 5070ti 40-45k olcağı kanatindeyim sistem aşşağıdaki gibi anakart ve işlemci hakkında ne düşünüyorsunuz işlemci herhangi bir darboğaz yaratır mı 2k-4k çözünürlüklü bi sistem istiyorum yeni çıkan multiframegenle rahatlıkla 4k...
  17. N

RTX 5070Ti sistem için 70.000TL bütçe yeterli mi?

tahmin ettigim gibi yukarda arkadasin onerdigi 9700xle 70kya sistem toplarim gibi siz ne dusunuyorsunuz 5k falan asabilirim butceyi zorlarsam ne onerirsiniz
  18. N

5070ti lansmani su tarihte olucak diye bi bilgi var mi Hocam diyelim ki 5070ti lansmanini kacirdim assa yukari kac tl oderim 5070ti kartina
  19. N

x3d den eksik olarak neyi yapamam 9700x le .Render vs isleriyle ugrasmiyorum uzun yillar goturecek bi bilgisayar olsun istiyorum
Top Bottom