Arama sonuçları: *

1. P

BU DALGALANMALAR NORMALMİ PSU TEST

Merhabalar bu attığım occt psu testtir ve yük altındayken 10 15 bazen 30 dakika içinde kapanma yaşıyorum eski ekran kartımdandır diye eskiyi sattım yenisini aldım ve devam ediyordu bende anladım psu dan kaynaklı sanırım bazı videolar izledim bu kapanmlar +12v dalgalanmaları yüzünden banada...
  2. P

BİLGİSAYAR MASAÜSTÜM VE SİMGELERİM SİYAH OLUYOR

Ddu yu dün trö Driverları daha yükledim güncel olması lazım ddu yuda güvenli modda temizledim halen böyle eski kartım amd idi onu seçtim temizledim
  3. P

BİLGİSAYAR MASAÜSTÜM VE SİMGELERİM SİYAH OLUYOR

Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım 3060 ti ve böyle oyun oynarken yada durduk yere yenle tuşunu yaparken olsun böyle siyahlık oluyor
  4. P

YENİ EKRAN KARTI ALDIM AMA ESKİ DRİVER İÇİNDE KALDI

Herkese selam yeni ekran kartı aldım amd den nvidia ya geçtim eski kartım Rx6700XT Şimdi alacağım kart ise rtx3060Ti ama eski kartımı sattım eski driver pc nin içinde kaldo bende yeni kart aldığım zaman eski driver ile çakışacak nasıl olcak bunu birisi anlatabilirmi pc ye zarar verirmi veya...
  5. P

YENİ EKRAN KARTI ALDIM AMA ESKİ DRİVER İÇİNDE KALDI

Herkese selam yeni ekran kartı aldım amd den nvidia ya geçtim eski kartım Rx6700XT Şimdi alacağım kart ise rtx3060Ti ama eski kartımı sattım eski driver pc nin içinde kaldo bende yeni kart aldığım zaman eski driver ile çakışacak nasıl olcak bunu birisi anlatabilirmi pc ye zarar verirmi veya...
  6. P

Bu sistem after effects i kaldırırmı

peki hocam saolun
  7. P

21 mi tercihiniz olur yoksa 22 mi hocam, yani 4k edit fan yayıncı hesabım var telefondan amp ile uğraşıyordum artık bilgisayardan yapmalıyım dedim zorlanmayacağım yeni başlayanlar için kolayı hangisi
  8. P

direk konuya geliyorum ryzen5 5600X işlemci RX6700XT 16 gb ram 1 tb ssd bunlar after effects in hangi sürümünü rahatlıkla kaldırabilir render alırken
  9. P

Toplama bilgisayar için bilgi istiyorum

bişey daha isteyebilirmiyim buna uygun hangi model monitör alınır efendim 4k veya 2k tavsiye ettiğiniz varmıdır
  10. P

hmm anladım biraz popiler kültürün kölesi olmuş olabilirim xd
  11. P

anladım teşekkür ederim
  12. P

pahalı olması sıkıntı değil efendim darboğaz yaparmı diye sordum sadece
  13. P

Tabloyu ona yaptırdım sadece
  14. P

merhabalar aşağıda verdiğim tabloda bir bilgisayar topladım çok bilmiyorum darboğaz yaşatırmı diye asıl işim yazılım ile uğraşıyorum ve oyun geliştirmeciyim hem onun için almayı düşünüyorum hemde acayip oyun bağımlısıyım biraz hikayeli yüksek grafikli 4k oyunları seviyorum tavsiye edermisiniz bu...
  15. P

Çözüldü✓ Bu RTX 5080 Sistem Oyun İçin Uygun mudur ?

intstagramdan donanım arşivini eklerim kapak olsun diye yapamaz dediler yaptım diye 1749408251 tamam knk bilgisayarında ateş su oynamaya devam et
  16. P

Çözüldü✓ Bu RTX 5080 Sistem Oyun İçin Uygun mudur ?

caps neden açık küçük harfleri okumakta zorluk çekiyorum türkçe bozuk değil klavyeye alışamadım kusura bakma gta 7 öylesine koydum eğlenmeyide bilmiyorsunuz trol konu değil diyorum siteye 1 puan veriyorum resmen yardımcı olunmuyor iyi günler
Geri