Arama sonuçları: *

• Users: haybq
  • Order by date
  1. haybq

Simülasyon oyunu önerisi

5 dolar altı simülasyon oyunu önerisi istiyorum. Saracak oyun lazım. İndirimde ve Steam'de olursa sevinirim.
  2. haybq

10 gb altı online fps oyunu önerisi

10 gb altı online fps oyunu önerir misiniz?
  3. haybq

CS2 kasa açma oyun önerisi

keey drop sitesi gibi kasa açtığımız bir oyun var mı? Ama gerçek paralar değil oyun içi paralar ile. Skin kalitesi, oyun çeşitliliği olsun.
  4. haybq

Yardım 3. şahıs oyun önerisi

Game of the year alınır mı?
  5. haybq

Üçlemesi indirime girmişti bayağı kaçırmıştım sizce nasıl alayım oyunu? 1739732341 İndirim beklemeli miyim?
  6. haybq

3. şahıs, hikayeli (mümkünse co-op modu da olan) oyun arıyorum. 10-15GB veya altı olsun çünkü internet berbat. Sistem gereksinimlerinde ve fiyat da sıkıntı yok.
  7. haybq

En Sevdiğiniz Spotify Listelerini Paylaşın

güzel
  8. haybq

Öneri Steam açık dünya oyun önerisi

Warband hoşuma gitti ama eski grafikleri falan. Sizce oyunun iyi yanı ne? Hikayesi ve oynayışı nasıl?
  9. haybq

Yok her aralıkta olur.
  10. haybq

İnternetim kötü 15GB altı oyun istiyorum. En az 30 saat geçirebileceğim bir oyun olsun istiyorum.
  11. haybq

Pro Soccer Online girmiyor

Ekteki hatayı veriyor ne yapmalıyım?
  12. haybq

Steam 7 dolar sepet önerisi

İnternetim kötü bu yüzden 10gb altı oyunlar olursa iyi olur. üstünde en az 30 saat geçirebileceğim oyunlar istiyorum.
  13. haybq

Steam 6-7 dolar sepet önerisi

İnternetim kötü bu yüzden 10gb altı oyunlar olursa iyi olur. üstünde en az 30 saat geçirebileceğim oyunlar istiyorum.
  14. haybq

Yardım PC için gamepad önerisi ACİL

Uygulamayı kullanıyorum hocam.
  15. haybq

Yardım PC için gamepad önerisi ACİL

2000 TL civarı controller alacağım. Titreşimli olsun istiyorum. En az 2 yıl götürsün istiyorum. Her türlü oyun oynayacağım. Öneren kişi artıları ve eksileri yazarsa sevinirim.
  16. haybq

Öneri Left 4 Dead 2 alınır mı?

1. oyunu oynamadan alınır mı? Oyun nasıl? Fiyatı ucuz bayağı sizce alınır mı?
  17. haybq

Yardım PC için gamepad önerisi

Kullandınız mı nasıl? 1739477978 Ve titreşim var de mi?
  18. haybq

Yardım PC için gamepad önerisi

Hocalarım selam. Bu aralar nedensiz Moto Racer 4 sardı. Fazla pahalı olmayan titreşimli ve farklı oyunlarda oynatacak uzun ömürlü controller almak istiyorum.
  19. haybq

8Bitdo Ultimate 2C kullanan var mı?

Moto racer 4 tarzı oyunlar oynanır mı?
  20. haybq

Öneri PC için titreşimli gamepad önerisi

Bilgisayarda kullanacağım titreşimli Bluetooth veya kablo fark etmez Controller alacağım. Fazla pahalı olmasın. Orijinal veya replika olabilir ama orijinal olması iyi olur.
Geri