Arama sonuçları: *

1. M

Markaya göre internet hızım farklı geliyor

hocam modemde ki en sağdaki wifi 6 ışığı sizde de yanıp yanıp sönüyor mu
  2. M

modemim çöp değil yeni aldım Turkcellin Wifi 6 Huawei HG8245X6 modemi
  3. M

1000mbps internet aldım laptopda wifi ile 450 civarı alıyorum xiaomi ve Huawei telefonda 20-80 arası değer alıyorum hiç stabil gelmiyor vr keşfettiğim bir şey daha var o 2 telefonu uçak moduna alıp wifiyi açtığımda hız değeri 200 300 e çıkıyor. Samsung marka telefonda ise en az 200 300 stabil bir...
  4. M

Modemde 2.4 ve 5g yi nasıl ayırırım

Turkcellin Huawei HG8245X6 modemini kullanıyorum yeni kurdum ve 2.4ghz ile 5ghz'i ayırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  5. M

Modem arayüzünden yanlışıkla internetleri sildim

benim ağım hariç komşuların ağları gözüküyor benimki hiç gözükmüyor
  6. M

evet tuttum ama öyle olmadı
  7. M

hocam bunu yapmaya çalıştım iğneyi o deliğe soktuğum an ışıklar gidiyor tekrar açılıyor ama sanki on/off yapiyormuş gibi oluyor. tük ışıklar yanıp kapanmadı yanlış mı yapıyorum acaba
  8. M

hayır internet olmadıgı için kendi internetimi göremiyorum
  9. M

modem arayüzünden yanlışlıkla 2.4 ve 5g yi SSID lerini kapattım ve wifi gitti geri bağlanamıyorum düzeltmek için siteye de giremiyorum modeme reset atmaya çalıştım ama beceremedim tam ne yapmam gerek acaba yardımcı olur musunuz
  10. M

Modemde 2.4ghz ile 5ghz ayırma

merhaba hocam rahatsız ediyorum bi kaç yıl sonra ben bu dediğinizi yaparken yanlılıkla 2.4 ve 5g yi de kapattım ve wifi gitti geri bağlanamıyorum düzeltmek için siteye de giremiyorum bu yüzden ne yapmam gerek acaba yardımcı olur musunuz
  11. M

Modemde 2.4ghz ile 5ghz ayırma

hocam rahatsız ediyorum yıllar sonra kudura bakmayın ben bunu yapmaya çalışırken yanlışıkla ikisini de kapattım şuan wifiye giremiyorum wifi ye giremedigim için sisteme de erişemiyorum ne yapmam lazım
Top Bottom