Arama sonuçları: *

1. ASUS TUF RTX 3080 12GB GAMİNG OC

Comment by 'simyuta.' on the classified ad 'ASUS TUF RTX 3080 12GB GAMİNG OC'

Rtx 5060 ile takas olurmu hocam
  2. S

3050 Almayı düşünüyorum

3 aylık rtx 5060 satiyim ben sana 😂15 k ya
  3. Gigabyte 9060 XT 16Gb Sıfır 12/28 kadar garantili

Comment by 'simyuta.' on the classified ad 'Gigabyte 9060 XT 16Gb Sıfır 12/28 kadar garantili'

Hocam işine yarar mı bilmiyorum 3 aylık rtx 5060 var üzerinde biseyler de verebilirim uyarsa
  4. S

MANYETIK KLAVYE ICIN BILGILI KISILERDEN YARDIM LAZIM.

Ben howl 75 kullanıyorum gayet memnunum FPS oyunlarında farkıni belli ediyor
  5. S

6kya r5 5600 alınır mı?

Ozmn kasayı ikici el al geçen bin liraya tertemiz kasa satan gördüm 5 bin liraya da 850w Gold PSU alabilirsin
  6. S

6kya r5 5600 alınır mı?

Ben 5 bin TL ye almıştım kasa ve PSU yu 750w gold 1774033502 https://app.hb.biz/5vRfgPZmwMpd
  7. S

6kya r5 5600 alınır mı?

3 bin liraya biostar bi anakart alırsın ddr5 bide R5 7500f tertemiz kullanırsın ikisi 8 bine çözersin hatta araştırırsan daha iyi bi anakartta bulabilirsin
  8. S

Çözüldü✓ Ulugames howl 75 klavye alınır mı?

Manyetik klavye olduğunu bilmiyorsun dostum sen heralde
  9. S

Çözüldü✓ Ulugames howl 75 klavye alınır mı?

Ben kullanıyorum gayet memnunum bı sıkintı yasamadim
  10. S

Yardım Mekanik klavye önerisi

Bende alırken çok istemiştim fakat manyetik olması cezbetmisti bu model
  11. S

yalnız hocam bazı knob kar sadece parlaklığı ayarlıyor ses için bı işlevi olmuyor bu modelin ki nasil
  12. S

Howl 75 manyetik klavye kullanıyorum çok memnunum FPS oyunlarında fark ettiriyor baya
  13. S

50k ya 4k video editleyebileceğim kasa ?

İşlemci olarak ultra 5 245k kullanabilirsin çoklu çekirdek performansı yüksek oyunlarda ryzen göre daha geride kaldığı doğru ama iş ortamında ryzen göre daha basarili
  14. S

50k ya 4k video editleyebileceğim kasa ?

Rtx 5070 12gb koysan daha iyi olur yuksek vram gerekiyor evet ama 5070 daha yeni bir teknoloji olduğu için 16 GB 5060 ti ye göre daha iyi performans verir
  15. S

%75 UK klavye için custom klavye

merhaba arkadaşlar yakın zamanda ulugames howl 75 klavye aldım kavye düzeni uk şeklindeydi Türkçe kullandığım zaman @ işareti gibi simgeler tuslarda bulunanlarla örtüşmüyordu altgr ile kısayollar denedim ama (power toys) tuş çakışmaları vs klavyenin driver ı bozuluyordu en temiz çözüm bunu...
  16. S

Kulaküstü Kulaklık Tavsiyeleri: Cloud 3 ve Alternatifler

Logitech g435 kullanıyorum çok kötü yorumu vardı hafifliği den dolayı aldım pişman değilim ses kalitesi olsun mikrofon olsun sorun yaşamadım hiç
  17. S

Laptop için soğutucu almak istiyorum öneriler nelerdir.

Arkadaşın bahsettiği juo yetiden alabiirsin 10 15 derece soğutma gayet iyi 600 lira gibi bı fiyatı var heralde ama ben laptobuma sıvı metal yapmayı düşünüyorum daha iyi soğutma sağlar
  18. S

Kullandığın stand gücü PC denmi aliyo. Bı yazıda PC den yüksek güç tüketen şeyler ayrıca isittigini okumuştum mantıken daha fazla akım cekeceginden 1741999494 Kullandığın stand gücü PC denmi aliyo. Bı yazıda PC den yüksek güç tüketen şeylerayrıca isittigini okumuştum mantıken daha fazla akım...
  19. S

Dostum bende asus tuf f15 laptoba sahibim bu tür laptop soğutucuları pek iş gormuyo kullaniyorum ama bı fark yarattığını düşünmüyorum piyasada gerçekten kaliteli olanlar var onlar alınabilir istediğin soğutmayı sağlayabilir belki ama bu tür fanlar stand dan başka işe yaramiyor
Geri