Arama sonuçları: *

• Users: Chato
  • Order by date
  1. C

Fc 26 Online ping sorunu

Fc 26 online dostluk maçına girdiğimde oyuncular komutları geç yapıyor, pas verdiğimde 7-8 saniye geç veriyor ve istikrarsız bağlantı sorunu ve ping diyor. Hiçbir oyunda ping sorunu yaşamama rağmen burda yaşıyorum, çözümü nedir?
  2. C

Ea FC 26 slow motion gibi oynanıyor

Epic Gamesten bugün Ea FC 26 aldım ama denemek için maça girdiğimde oyun slow motion gibiydi.Oyuncular yavaş paslaşıyor,yavaş koşuyor,çözümü nedir?
  3. C

Football life 2025 sider

Football life 2025 i yeni kurdum ama açmaya çalıştığımda "Sider for Pro Evolution Soccer 21" yazısı çıkıyor.Çözümü nedir?
  4. C

Red Dead Redemption 2 online

Rdr 2 online free roam da friendly fire nasıl kapatılır bilen var mı ?
  5. C

Rdr 2 Türkçe Yama-Online

Teşekkürler
  6. C

Rdr 2 Türkçe Yama-Online

Peki bunun için önerebileceğiniz bir türkçe yama var mı ?
  7. C

Rdr 2 Türkçe Yama-Online

Red Dead Redemption 2 için türkçe yama indircem ama indirirsem online için herhangi bir sıkıntı çıkar mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. C

Bilgisayarımda Fps Sorunum Var

Teşekkürler,mecbur artık teknik servise götürcez.
  9. C

Bilgisayarımda Fps Sorunum Var

İşlemcim: i7 12700h Ekran kartım: Rtx 4060 Ram: 32 GB GTA da 60 FPS üstüne çıkmıyor valorantta 100 FPS üstüne çıkmıyor Monster laptopta fps sorunu nasıl çözülür bilen var mı ?
  10. C

Red Dead Redempiton 2 mi GTA V mi

Kuzenimle online girmek için bu iki rockstar oyunundan birini alacağız ama karar veremedik.Hangisinin online modu daha iyi acaba ?
  11. C

Satışta olmayan oyunu korsan oynama

Vallaha kral küçükken ben tam tersi korsan oyun buldum mu indirirdim ama şimdi biraz daha dikkat ediyorum kimsenin hakkına girmemek için
  12. C

Pro Evolutuion Soccer 16 oynamayı istiyorum.Birçok arkadaşıma sordum bazıları korsan alabilirsin bazıları alma dedi ben de çok arada kaldım korsan indirsem mi indirmesem mi diye
  13. C

Teşekkür ederim peki bu oyunları oynamanın şu an başka bir yolu var mı
  14. C

İslamda korsan oyunun caiz olmadığını biliyorum ama satışta olmayan bir oyunu korsan oynamakta bir sıkıntı var mı ?
Geri