Arama sonuçları: *

1. M

9700x 5070ti li sistem icin Anakart Onerisi

tesekurler hocam uzun sure kullanabilcegim bi kartsa onu alirim arada cok fark yok 700 tl farki verebilirim diye dusunuyorum bios driver destegi konusunda bi bilginiz var mi uzun sure kullanir miyim bu karti
  2. M

Ders ve not için tablet alıyorum yardımcı olur musunuz

dusundugun iki tablette ips panel ders calisan not alan bi insan icin hicbir fark hissedecegini dusunmuyorum eger butcem tab s9 fe icin az diye dusunuyorsan dusundugun tabletler degerlendirilebilir
  3. M

Ders ve not için tablet alıyorum yardımcı olur musunuz

hocam tab s9 fe alabilcegin en iyi fiyat performans urunudur ekrani normal tab s9 gibi dynamic amoled degil tek eksisi o .islemci olarak not alan ders calisan bi insana hayli hayli yetecek bi tablet .ekstra sd kart yuvasi var zaten dusuk hafizali olani alip yetmedigi durumda disardan bi sd...
  4. M

hocam x670 faz sayisi olsun usb 3.2 destegi olsun pci 5.0 olsun b850den daha iyi bi kart gibi duruyor acaba x670 mi alsam eski nesil bi board almak cok icimden gelmiyordu ama bu butceye alinabilcek en soguk en kaliteli kart o gibi duruyor
  5. M

yok benim attigim linkteki anakarttan bahsediyorum msi b850 gaming plus onla ilgili bi fikrin var mi
  6. M

peki attigim linketi anakart modeli kotu mu inceleme bulamadim hakkinda
  7. M

Arkadaslar selam 9700x 5070ti li bi sistem toplamak istiyorum buna uygun PCI 5.0 x16 gpu destekli am5 bi anakar onerebilir misiniz ben su anakarti buldum-MSI b850 gaming plus...
Top Bottom