Arama sonuçları: *

1. RecwoN

Yardım Bu laptop alınır mı?

macbook hiç kullanmadım hayatımda. öneriniz var mı?
  2. RecwoN

Anladım hocam teşekkür ederim.
  3. RecwoN

Yani hangisini tercih etmeliyim hocam?
  4. RecwoN

25k normalde.
  5. RecwoN

https://app.hb.biz/8xQ3i4LETBKz Adobe Photoshop, Canva, Capcut vb. programlar ve gündelik işler için kullanacağım. Sizce işimi görür mü?
  6. RecwoN

Milletin aklı ile dalga geçiyorlar - Mart ayı enflasyonu 1,94

Arkadaşlar çıldırmamak elde değil, 2025 yılı mart ayında enflasyon 2,46 açıklanırken ortalık yangın yeri olmuş dibimizde savaş var, mazot 80'i geçmiş, sebze meyve 300-400 liraya çıkmış, teknolojik aletler almış başını gitmiş, ama buna rağmen 2026 yılı enflasyonu 1,94 açıklandı. Yani savaş ve...
  7. RecwoN

Yardım 30.000 TL'ye kadar laptop önerisi?

Arkadaşlar merhaba, bütçe 30.000 TL. Laptop ile photoshop vb. programlar kullanılacak.
  8. RecwoN

🔥İndirim World kart Steam, YT Music, Spotify vb. 300 TL indirim MART - NİSAN (20 MART)

1 defa kullanmıştım bu seferde çıktı, teşekkürler.
  9. RecwoN

Öneri Bu laptop alınır mı?

LİNK Sizce bu laptop alınır mı? Grafik işlerim için kullanacağım. Adobe P6, Canva, Capcut gibi basit programlar için.
  10. RecwoN

🔥İndirim Aphelion DAY ONE Edition xbox’ta 328,50tl’den ön siparişte.

İlgimi çekmedi oyun ya, sanki tomb raider çakması gibi geldi.
  11. RecwoN

🔥İndirim Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu 8999 TL

Hocam bence bu kadar yoktan yere eleştirmenize gerek yok. Evet arasına kaçma durumu oluyor ama her şeyin bir çözümü mevcut. Ve araya kaçma olayı olduğu için bu koltuğa kalitesiz demekte yersiz olur. Basit bir çözümü var zaten, ben 2 yıldır kullanıyorum daha bir kere araya kaçtığını görmedim bu...
  12. RecwoN

25 30 bütçe ile ince sessiz günlük kullanıma laptop

LİNK - 1 | LİNK - 2
  13. RecwoN

🔥İndirim Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu 8999 TL

Bende kullanıyorum gayet memnunum, kötüleyenler nasıl bir koltuk bekliyor hayret ettim. Gayet kaliteli bir koltuk.
  14. RecwoN

🔥İndirim Lenovo Ideapad Slim 3 (Ryzen 7535HS, 8/512 GB) | 20 bin TL (6 taksit)

Ek olarak sosyal medya işleri ile uğraşıyorum. Canva, Adobe Photoshop, Capcut vb. gibi programlarla uğraşıyorum. Nadirde olsa şehir dışı veyahut masaüstü pc'mden uzakta olduğumda yanımda taşımalık böyle bir şey arıyorum. Sizce almalı mıyım?
  15. RecwoN

Malwarebytes ömürlük key nereden alınır?

Programı full kulanmak istiyorum. Önerisi olan var mı?
  16. RecwoN

Borcuna sadık olmayan insanlar neden rahatlar?

BORÇ ALMAM, BORÇ VERMEM, KEFİL OLMAM. Hayatınızın felsefesi olursa, kafanız ömür boyu rahat eder..
  17. RecwoN

❌İndirim Bitti! 🔥 GimCat Malt Soft Extra Vitamin 100 gr - 344,61₺ 🔥

Normal fiyatı 400₺-450₺ arası oluyor. Bu fiyatlara bulmak zor. GimCat kaliteli bir marka, evcil hayvanı olanlar için öneririm. Kendi evcil hayvanım için kullanıyorum özellikle kusma vb. hiç olmuyor ayrıca tüy dökümünde gözle görülür azalma var. GimCat Malt Soft Extra Vitamin 100 gr - 344,61₺
  18. RecwoN

🔥İndirim Spigen iPhone 16 Pro magsafe kılıf 300 TL

Pro Max için yok mu?
  19. RecwoN

15.000 TL'ye kadar laptop önerisi?

20.000 TL'ye kadar çıkabilirim.
Geri