Arama sonuçları: *

1. B

HOT WHEELS CARS SERİSİ DEĞERLİ Mİ?

Selam arkadaşlar.Hot Wheels koleksiyonumda önceliğim modelin maddi değeri.Ve hunt yaptığım bazı mağazalara Şimşek Mcqueen(Cars) modelleri geliyor.Bunları alıp iyi paraya satabilirmiyim? Anlatabilirseniz sevinirim
  2. B

GARANTİSİ BİTMİŞ LAPTOP NEREDE TAMİR EDİLEBİLİR

Arkadaşlar Laptobumun servise ihtiyacı olduğu kesin.Tamir işinden anlamam mahallede ki tamircilerede hiç güvenmem. Laptobun markası Lenovo yetkili servise göndermek istiyorum ama internete yazdığımda da bulamıyorum.Ne yapabilirim? Nereye gidebilirim yardım ederseniz çok sevinirim.
  3. B

LENOVO İSTANBUL AVRUPA YAKASI SERVİS ÖNERİSİ

Herkese iyi forumlar.Lenovo laptobumu yetkili teknik servis'e götürmek zorundayım.Menteşe tamiri,Ram veya ekran kartı ikisinden birinde sorun var ve USB ile windows attırmam gerek.Fakat bir türlü hem orjinal parça kullanan hemde müşteri memnuniyeti iyi olan servis bulamadım.Sizin bildiğiniz...
  4. B

MAHALLE TAMİRCİSİNE BİLGİSAYAR VERİLİRMİ

Selam lenovo laptop için bizzat lenovonun kendi servislerini araştırıyorum. Ama acaba mahallemdeki telefon bayisi sorunu çözebilirmi diye düşünüyorum.(Turkcell) bilgisayar tamiride yapıyor. Laptobun menteşe tamiri,usb ile windows atma ve ram değişikliğine ihtiyacı var. Sizce ne yapmalıyım...
  5. B

PARA NASIL BİRİKTİREBİLİRİM?

Ama zaten belirttiğim fiyatlar en ucuzları sizce nasıl bir sistem dizmeliyim?
  6. B

PARA NASIL BİRİKTİREBİLİRİM?

Selam Hazır sistem almak için para biriktiriyorum.Hedefim 12k,15k toplayabilirsem geri kalanını ailem karşılar.Fakat haftalık 200 alıyorum ve bu miktar TL ile birikecek değil.Bazı forumlarda resmen herkes "Elinde TL kalmasın,direk dolar'a euro'ya çevir" diyorlardı.Sizce ne yapmalıyım? 14...
  7. B

20K SİSTEM TAVSİYESİ

Tam istediğim gibi zaten hazır istiyorum ama bütçe olarak daha uygun olabilecek bulabilirmiydiniz? Çünkü 20k zor görebildim ve daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.
  8. B

20K SİSTEM TAVSİYESİ

Bütçenin üstüne çıkacağımı sanmıyorum 20K ile en az masraf ederek en iyi verimi alan bir sistem önerebilir misiniz??
  9. B

18.000TL'YE HAZIR SİSTEM

Selam.Mediamarkt internet sitesinde bulduğum bu hazır sisteme bakabilirmisiniz? Arkadaşlarım işlemcinin değişmesini önerdi. Değiştirmez isem darboğaz yaşarsın dediler. Sizcede yaşarmıyım veya sadece işlemci değiştirirsem kasa güzelmidir...
  10. B

RX6600 ALINIR MI-NASILDIR?

Ryzen 5 5600 veya 3600 düşünüyorum. 0 neden alınmaz
  11. B

Fiyatlar her geçen gün artıyor.Bu fiyata denk getirmem mümkünmüdır. Veya arada büyük bir fark varmı?
  12. B

Selamlar.Önceden GTX 1650S düşünüyordum fakat forumdaki resmen kim yazdıysa herkes RX6600 öneriyor.Fakat çevremdekiler "Amd ekran kartlarına para verme" diyorlar.Kafam karışıyor ekran kartına 8-9k para verebilirim kartın işlemcisine de ryzen 5 düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz oynayacağım...
  13. B

Selamlar.Önceden GTX 1650S düşünüyordum fakat forumdaki resmen kim yazdıysa herkes RX6600 öneriyor.Fakat çevremdekiler "Amd ekran kartlarına para verme" diyorlar.Kafam karışıyor ekran kartına 8-9k para verebilirim kartın işlemcisine de ryzen 5 düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz oynayacağım...
  14. B

GTX1650 SUPER ALMAK İSTİYORUM

Hocam peki bahsettiğim oyunları rahatça açar mı? Hazır sistem olarak Mediamarkt,Vatan bu gibi yerlerde bulabilirmiyim? Ve bütçeyi çok aşarmıyım acaba?
  15. B

GTX1650 SUPER ALMAK İSTİYORUM

İyi forumlar arkadaşlar.Gtx 1650 Super sıfır planlıyorum. Ne düşünüyorsunuz? Amacım güncel oyunlar değil bütçe 15 bin zorlarsam 16 17 çıkarım Gta 5,Fortnite,Minecraft bu tarz 2020 senesinin altında çıkan oyunları düşünüyorum.
  16. B

NASIL PARA BİRİKTİREBİLİRİM?

Şuan eskide köşeye attığım bi 1k var okul bitene kadar sizce kaç birikebilir?
  17. B

NASIL PARA BİRİKTİREBİLİRİM?

Herkese iyi forumlar.Başlıkta gördüğünüz gibi okul tatile girmeden önce elimden geldiği kadarıyla para toplayıp sistem dizmek istiyorum.Orta son okuyorum haftalık 200 alıyorum paramı asla harcamıyorum. hedefim 15k toplayabilmek 10k toplasam ailem üstünü tamamlayabilir.Ne gibi yolları tercih...
  18. B

GTX 1650S ALMALIMIYIM-NASILDIR?

Site güvenilir mi? hocam yoksa ayrı şekilde aynı fiyata dizilirmi?
  19. B

Yeni çıkan oyunlar için düşünmüyorum.
  20. B

Klavye,mouse,kulaklık ayrı monitör dahil.
Geri