Arama sonuçları: *

1. K

Ekran kartı Darboğaz yapar mı

1738677240 full hd kullanamaz mıyım şimdi 2k monitor alırsam fps kaybı yaşarım
  2. K

Ekran kartı Darboğaz yapar mı

rx 7800 xt ekran kartı i5 14600kf darboğaz yapar mı
  3. K

Pc pubg fps drop yemek

bendede sadece sanhok'ta oluyor anladığım kadarıyla bu koronik oyun problemi sistemle ilgili bişey deyildir bencede biraz beklemek lazım ilerki zamanlarda güncellemeyle düzelir zannedersem
  4. K

Pc pubg fps drop yemek

hocam aynı sorun bizdede var çözersen bizede ulaş ben kaç gündür uğraşıyorum sorun nereden kaynaklanıyor fiye senin sistemindede bu yapıyorsa ben oyunun kendisinden şupeleniyorum
  5. K

Pubg fps drop sorunu

benim anladığım kadarıyla oyunda bir proplem kardeşim neden diyeceksin o sistemle drop yiyorsak oyunda bır promlem var bende oynuyorum pubg bu zamana kadar drop yemeyen pc drop yemeye basladı ne sebebi hikmetse sanhonk şu yeşil olan map'te yüzde yüz drop yiyorum diyer maplarda bazen oluyor...
  6. K

Gigabyte monitör alınır mı?

alınır bence ben m27f 144hz 1 ms gaming olan modelını aldım çokta memnunum
  7. K

Steam pubg oynarken drop

merhaba rx 6600 grafık kar ıle i5 10500 işlemci fps 230 250 ani düşüş yapıyor 100 fps 150 fps bazen fps yuksEk olmasına rağmen drop yemesını anlamadım oyunda bır problem var acaba daha once ultra grafıklerde fps 90 100 arasında gezerken bıle boyle bıseylerle karsılasmadım amd divers...
Top Bottom