Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Windows 11 proyu 10 proya nasıl geçiririm

bilgisayarı yenş aldım şçinde bişey yok 11 pro yu nasıl 10 proya çekerm
  2. B

Temudan bişey alınır mı

Temuda çalışan (sözde) birinin dediğine göre temuda hatalı,elektroniği sorunlu şeyler satılıyormuş bir sıkıntı yaşayan var mı yada bir bilgi paylaşmak isteyen varsa
  3. B

Monitör markası ne olur

Aoc mu philips mi almalıyım ve ya araştırdım Lenovo legion R25f-30 Aoc 25G3ZM Dell G2525h Philips evria 25m2n3200w hangisi Alınır
  4. B

Hangi monitörü seçmeliyim

Ekran kartım yüzünden 2k monitör alamıyorum AOC 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync FHD VA Gaming Monitör https://www.hepsiburada.com/aoc-245-25g3zmbk-240hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-va-gaming-monitor-p-HBCV0000374JWR?url_src=ios-product-detail VA PANEL mi almalıyım yoksa...
  5. B

Hangi marka monitör almalıyım

hocam ekran kartı 7600 8 gb olduğu için 2k desteklemiyor bunun için ilerde sistemi iyileştirdiğimde yüksek hz bi monitör için diyordum fakat piksel mi hz mi seçmeliyim bilmiyorum ayrıca ekran kartım düşük olduğu için şimdide çok masrafa girmek isteme
  6. B

hocam ekran kartımdan dolayı 2k desteklemiyor Dell G2524H nasıl olur sizce
  7. B

Lenovo Legion 24.5" R25f-30 FHD 240 Hz 0.5ms Monitör 67B8GACBTK https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-245-r25f-30-fhd-240-hz-05ms-monitor-67b8gacbtk-p-HBCV000063FP3X?url_src=ios-product-detail alınır mı ve ya bu fiyatlara yakın max 8k bi monitör öneriniz var mı
  8. B

Ekran Kartına hangi hz monitör almalıyım

reis bide zamlar gelmeden önce dizdim kasayı o fiyata başka nasıl bir kasa dizilebilirdi
  9. B

31e aldım reis ya
  10. B

reis valo cs ve hikaye oyunları oynamayı düşünüyorum ve sanırım sistem kötü kalmış biraz parasına göre sanırım içime oturdu bi tık
  11. B

Arkadaşlar amd ryzen 5 7600X işlemci Asus radeonRX7600 8GB ekran kartı B650M-R anakart lı bir sistem dizdim iki şey sormak istiyorum sistemde bir sorun çıkar mı birde 270hz bir monitör olsam fazla mı gelir
Geri