Arama sonuçları: *

1. İ

GPU Kullanımı %0 a düşüyor ve oyun birkaç saniyeliğine donuyor.

Windows update kontrol ettin mi manuel olarak 1741522569 Ben o şekilde çözdüm
  2. İ

Knk windows güncellemelerini manuel kontrol etsene bende az önce denedim oldu gibi şuan problem yok
  3. İ

knk sistemle bence hiç alakası yok seninki tamamen ekran kartı sorunu gibi aynı sorun şuan bende de var nvidia nın sürücü sorunu oyundayken donduğunda arkadan ses geliyor demi hatta arayüzde dolaşırken bile en çöp pc den bile kötü oluyor
  4. İ

Laptopumun performansı son 10 gündür düştü

Hep donup donup duruyorsa aynı sorun çoğu kişide aynı sorun var nvidia nın hatası (tabi sende donanımda sorun yoksa)
  5. İ

Ekran kartı sürekli sürücü sorunları

Eski sürücü de çözüm değil az önce denedim 😂 1741468763 Sen nasıl yapıyorsun ddu ile mi siliyorsun yoksa direk silmeden siteden mi yüklüyorsun
  6. İ

Çok saçma ya ne yani çözümü yok mu bunun m@l gibi kaldım ortada 1741468527 Çoğu kişi yaşıyormuş duyduğum kadarıyla ama sen şanslısın demek ki
  7. İ

2 gün önce mükemmeldi dün çöp oldu
  8. İ

Çok kötü olaylar yalnız değilsin nvidia ya dava mı açsak topluca 1741468326 Çözersen bana da yazar mısın 😄
  9. İ

Ben dün yaptım onu da sonra yine oldu aynısı saçma sapan bir şey başka neyden kaynaklı olabilir şimdi eski sürücüyle deniyeceğim olursa çok kurcalamam
  10. İ

İyi geceler diliyorum herkese geçen gün nvidia nın yeni sürücüsü çıkınca hemen valoda sorun çıkartıp sürücü çökmeleri yaşadım kartın sürücüsünü güncelledim ama sonrasında daha da beter oldu her yerde dondu kastı falan bunu nasıl çözebilirim
  11. İ

Valodayken sürekli sürücü çökme sorunu

4060 7500f a620m e Vs.
  12. İ

Valodayken sürekli sürücü çökme sorunu

Hayırlı geceler diliyorum herkese. Danışmam gereken bir mesele var. Bugün valorant oynarken 3 4 saniyede bir çöküp düzeliyor en son 10. Dakikada ise oyundan atıp sürücü çökmesi yaşandı diyor. Sürücüyü ddu ile sildim geri yükledim yeniden başlattım ama halen aynı sorun devam ediyor sebebi nedir bunun
  13. İ

İnventus sitesi müşteri hizmetleri

Direkt şirkete gönderiyorum kasanın hepsini bakacaklar hangi parça bozuksa garantiye gönderecekler 1740138111 Bir de kasa veya ekran kartı kırık vs gelirse kargodan dolayı sen sorumlusun diyor saçmalık. kendi firmalarının gönderdiği ürün olsa yok kargocuya tutanak tut vs. Saçmalarlar. böyle bir...
  14. İ

İnventus sitesi müşteri hizmetleri

Arkadaşlar iyi günler 4 ay önce inventus adlı siteden bir hazır sistem aldım aldığım sistemde büyük ihtimalle bir arıza var yaklaşık 1 aydır. adamlar gönderin bakalım diyor işlemci soğutucusunu vs. Ben nasıl demonte edeyim bilmiyorum internette falan montaj videosu da yok diyorum adamlar inatla...
  15. İ

Scythe katana 5 işlemci soğutucu

Bu adamı gördüm malesef intel işlemciye takıyor amd işlemciye takarken biraz daha farklıymış
  16. İ

Demonte ederken bir tane tırnak var geri çekmemiz gerekiyor yapıyorum halen birşeylere takılıyor orada muhtemelen başka bir olayı da var şimdilik kurcalıyorum yardım edersen sevinirim bilgi sahibiysen
  17. İ

Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce inventus sitesinden bir sistem satın almıştım şimdi birkaç teknik sorundan dolayı oraya geri kargolayacağım bu işlemci soğutucusunu demonte etmem gerekiyor bayadır uğraşıyorum çözemedim bilenler yazarsa çok memnun olurum
  18. İ

Bilgisayarda genel hatalar

Bilgisayarımda god of war ragnarök oynuyorum bilgisayarı ilk aldığım günllerde kasmadan rahatça oynuyordum(yaklaşık 5 ay önce) fakat şimdi oyuna girmeye çalıştığımda kasmalar donmalar falan oluyor az önce de bellek yetersiz diye hata verdi şaka gibi gerçekten 4060 gibi güncel sayılan bir ekran...
  19. İ

Bilgisayarda kapanmama problemi

Umarım öyledir. Kimileri bu hızlı başlatmayı kapatarak çözüldü diyor onu deneyebilirsin bende yaramadı ama sende işe yarayabilir.
  20. İ

Bilgisayarda kapanmama problemi

Ben birkaç kişiye sordum birisi güç kaynağıyla alakalı dedi ama sanmıyorum. Çözersen beni de haberdar edersen sevinirim. 1739200813 Hızlı başlatı kapattım ama hala bazen oluyor
Geri