Arama sonuçları: *

• Users: Yafes
  • Order by date
  1. Y

Yardım Uygun Fiyatlı Mekanik Klavye Önerisi Sunabilecek Varmi? Ve Konu İçerisindeki Klavye Marka Modelini Bilen Var mı?

Olabilir emin değilim facede birisi pc satıyordu orada gördüm görüntü olarak beni çekti satan kişiye yazdım geri dönüş yapmadı ondan burada sormak istedim ben rampage serisine benzettim ama 😂
  2. Y

Yardım Uygun Fiyatlı Mekanik Klavye Önerisi Sunabilecek Varmi? Ve Konu İçerisindeki Klavye Marka Modelini Bilen Var mı?

Selamun aleyküm arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere resimdeki klavyenin marka model nedir bilenler yazabilirse sevinirim ve bu klavye alınırmi çok aktif oyun oynayan birisi değilim veya uygun fiyatlı güzel görünüşlü bir klavye onerebilecek olan varmi?
  3. Y

Işlemci Ve Ekran Kartı Önerisi İstiyorum Diğer Bileşenler Konu İçerisinde Belirtilmiştir.

Selamun Aleyküm Arkadaşlar Öncelikle Konum Yanlış Yerde İse Affola Ben Bir Sistem Topluyorum Günümüz Ekonomik Şartlarını Da Bildiğiniz Gibi Parça Parça Param Oldukça Alıyorum Sistem Neredeyse Bitti Şuanda Tek Eksiğim İşlemci Ve Ekran Kartı İşlemci Olarak AMD Ryzen 5 3600X 3.80GHz 35MB Soket AM4...
Top Bottom