Arama sonuçları: *

1. I

ARCTIS NOVA 5 mi VOID ELITE mi

merhaba arkadaşlar yeni kulaklık alıcam da kablosuz olması önemli aklımda iki seçenek var gördüğüm kadarıyla biri ARCTİS NOVA 5 diğeri CORSHAIR VOID ELITE WIRELESS sizce hangisi alınır arada 2k gibi bir fiyat farkı da var. bütçe max nova 5 alabilirim.
  2. I

Bu değerler normal mi?

400 500 reis
  3. I

Bu değerler normal mi?

Tamamdır saolun
  4. I

Bu değerler normal mi?

Değerler normal mi yani hocam olmasi gereken bu mudur diğer oyunları deneyince yine gösteririm ama dediğim cs de 200 150 kalanlar da böyle
  5. I

Bu değerler normal mi?

Lg 27gs75q-b hocam 1080p de görüntü çok bulaniklasiyor degerler normalse sıkıntı yok da ilk defa pc topladım iyi bir pc biraz düşük geldi de ondan yarına kadar gta da falan da denicem 1746794201 Hocam onun da ekran görüntüsü alip atiyim
  6. I

Bu değerler normal mi?

2k
  7. I

Bu değerler normal mi?

bu fortnıte
  8. I

Bu değerler normal mi?

Arkadaşlar merhaba 4070 Ti Super ve 7600XLE bir PC topladım Marvel Rivals'da bir deneyeyim dedim FPS bana düşük geldi sizce normal mi CS'de de çok alamıyorum 200 150 civarı ben çok anlamıyorum dah yeni yeni Valorant da normal gibiydi sizce bir sıkıntı var mı?
  9. I

Arctis nova 5 alınır mı

Rahatlık olarak hangisi daha iyi kulağı rahatsiz etme vb
  10. I

Arctis nova 5 alınır mı

Bu daha mı iyi reis hangi konular da daha iyi birde o dediğiniz indirimi klavye de kullanmayı düşünüyorum 2 şey için de oluyor mu
  11. I

Arctis nova 5 alınır mı

Merhaba arkadaşlar bu kulaklık alınır mı? Bu fiyata daha iyisi var mi en fazla 6K verebilirim.
  12. I

Aula f99 alınır mı ?

Katılmadım ilk defa bugün yükledim açmadım bile o tüm klavyelerde geçerli mi birde nasıl oluyor hic yapmadım
  13. I

Aula f99 alınır mı ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/585340/akko-5075b-plus-shine-through-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ bu klavyeyle arasında boyut dışında almaya değecek bir fark var mi reis
  14. I

Aula f99 alınır mı ?

Bunu öneren bir kaç kişi daha gördüm fiyatı falan aynı ama boyut farki var almaya degecek bir fark mı tam boy yerine
  15. I

Aula f99 alınır mı ?

Mchouse g98 pro iyi midir hocam yoksa baska önerin var mi bu fiyatta ya da ordaki akko modellerin hepsi iyi midir sorunsuz mudur secip alsak
  16. I

Mchouse g98 pro alınır mı?

Aula F99 düşünmüştüm bunu da önerdiler bu fiyata alınır mı çok fazla fiyat yükseltmek istemiyorum kulaklık da alıcam.
  17. I

Aula f99 alınır mı ?

2. El almayı düşünmüyorum senin al dediğin bi klavye var mi bunun fiyatında
  18. I

Aula f99 alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba bugüne kadar mekanik klavye pek kullanma sansım olmadı yeni pc topladım toplamışken iyi bir klavye aliyim diyorum çok fazla para vermeden aula f99 alınır mı baska alternatifler var mı? Bütçe max 5000'e kadar çıkarım ama 2000 3000 olsa daha iyi olur.
  19. I

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

Hocam merhaba 11k bütçem var hangi monitörü almamı önerirsiniz şuan
  20. I

Monitörü iade etmeli miyim?

Keşke amazon olsa gaming gen tr her türlü iade edicem çünkü kanun böyle ama ugrastirmazlar inş
Geri