Arama sonuçları: *

1. A

1000tl'ye ANC performansı güzel, ses yalıtımı iyi kulak içi kulaklık önerisi

Selamlar kütüphanedeki fısıldaşma seslerinden ve çevreyoluna yakın bir binada yaşadığım seslerden rahatsız olduğum için anc performansı iyi bir kulak içi kulaklık arıyorum. Bas tis vs. umrumda değil. Ortam seslerini kessin yeter.
  2. A

12400f CS düşük fps sorunu

Sistem farklı ama aynı sorunu yaşadım. Belki çözüm olur. R5 2600 işlemcim vardı buradaki değerlerden biri olması gerekenden daha azdı mantıksal işlemci veya çekirdek sayısından biri hangisi tam hatırlamıyorum. Sorunu formatla çözmüştüm.
  3. A

12. sınıf devamsızlığım 12 gün

Açığa geçmek eskisi kadar kolay değil hatta imkansız hale geldi. Şartlara uyuyorsanız geçerbilirsiniz.
  4. A

Çözüldü✓ 15-20 K'ya Yazılım İçin Laptop önerisi

selamlar hortlatıyorum kusura bakmayın ne aldınız acaba
  5. A

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

hocam imzanızdaki modeli bir arkadaşım alacaktı. Oyun harici ne kadar gidiyor pili, ram yükseltmesi oluyor mu?
  6. A

değecekse arttırım hocam link atarsanız inceleyeyim
  7. A

16 yeterlidir hocam listeme aldım
  8. A

evet hocam tam o tarz bir şey arıyorum şimdi inceledim
  9. A

Yok hocam oyunla işim yok pc müh yazacağım o yüzden tamamen yazılım için bakıyordum. Yazdığım araya gitmiş galiba oyun için isteyenlerle.
  10. A

30kya almışken ekran kartlı al diyorsun hocam yani, ram takviyesi yapabiliyor muyuz bunda?
  11. A

Windows 11 geçilmeli mi?

Sorun çıkarabilir. Güncel kalmak her zaman iyidir. Güvenlik güncellemesi almayacağından açıklar oluşacaktır.
  12. A

20k butceye hafif bilgisayar

Pil gücü zayıf
  13. A

Minecraft almalı mıyım

Orijinal hesap gerektiren serverlarda oynamayacaksanız, daha çok singleplayer takılıyorsanız gereği yok bence.
  14. A

Windows 11 geçilmeli mi?

Çok fazla bir performans artışı yok ama şahsen w10 da daha çok sorun yaşıyordum. W11'e geçtikten o sorunların %99'u çözüldü. Biraz kullanın beğenmezseniz w10'a dönersiniz zaten.
  15. A

Çözüldü✓ Kulak üstü kulaklık 1500+

Oyun oynayacağından bahsetmemiş dostum günlük kullanımdan ne anladığını yazabilir misin lütfen.
  16. A

Çözüldü✓ Kulak üstü kulaklık 1500+

*günlük kullanım*
  17. A

Selamlar pc müh için dizüstü önerir misiniz?. Tamamen yazılım için oyun vs oynamam. 1TB SSD, 16GB ram, uzun pil gücü ve iyi bir işlemci işimi görür bütçem 30k
  18. A

Dolap için bilgi verirmisiniz?

Kazancınızın hesaba geçmesi için kendinize ait bir iban gerekiyor. Papara vs. kullanıyorsanız bunların ibanı geçmiyor. Bilgilendireyim dedim.
  19. A

PC Fan ışığı titriyor/takılıyor

anladım hocam teşekkürler
Geri